2006+ Honda Civic Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
I-Vtec... Do you?
Joined
·
1,731 Posts
Discussion Starter #1
HI guys

Just upgraded to an iphone 5, i have the app radio 2 HU (SPH-DA100), ive bought all the lead i need the the apple bits are genuine but i did buy a aftermarket lead that runs out of the HU to USB so i cant see that being the problem though, basicly it all works fine but when playing music halfway through songs its decides to cut in and out the sreen goes grey fuzzy but flashing on and off with music, then randomly go back to playing normaly, cant see any evidence of this issue online ive tried playing through the car media player app but does the same so i dunno what to to im living with it atm but its starting to tick me off and thinking of changing HU to a aux in 1 mabie?

any help would be great
thanks
Jay
 

·
I-Vtec... Do you?
Joined
·
1,731 Posts
Discussion Starter #3
i thought a HDMI cable wouldnt be a problem so yeah its a cheap one from fleabay do you think that might cause it?
 

·
I-Vtec... Do you?
Joined
·
1,731 Posts
Discussion Starter #4
i dont mind trying a new HDMi but i cant justify another £70 for the cd-IH202 cable from pioneer ild rather sll my HU for £100 put £70 towards that and some savings and go for aux in so i have no future issues lol
 

·
I-Vtec... Do you?
Joined
·
1,731 Posts
Discussion Starter #6
I don't get what u mean mate or do I mean u used the old cable for iPhone 4 and used the USB part of that and a hdmi?


Sent from my iPhone
 

·
I-Vtec... Do you?
Joined
·
1,731 Posts
Discussion Starter #8
Well I checked the update instructions and I cleared all Bluetooth history and reset up the phone tried one 20 min journey today and no glitches :) so I'll keep testing tmw :) and let u know its mad if this has sorted it
Tech these days lol


Sent from my iPhone
 
1 - 8 of 8 Posts
Top