2006+ Honda Civic Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1,684 Posts
Discussion Starter #1
Λόγω της φιλικής πλέον σχέσης με τα περισσότερα παιδιά εδώ θα ήθελα να κάνω μια προσφορά στα μέλη του Civinfo για την περιποίηση του Civic μας.

Έχω επιλέξει δυο πακέτα που πιστεύω ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των περισσοτέρων. Βέβαια για οτιδήποτε επιπλέον ή διαφορετικό ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Σε κάθε βήμα του εκάστοτε πακέτου αναφέρω και τις εταιρίες των οποίων τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η τελική επιλογή του κατάλληλου συνδυασμού υλικών θα γίνει με άμεση συνεννόηση του κάθε ιδιοκτήτη ανάλογα τις ανάγκες του ή τις προτιμήσεις του και την κατάσταση του αυτοκινήτου.


Πακέτο 1: Καθαρισμός - Προστασία.

Αυτό το πακέτο αποτελείται από τα παρακάτω:
1. Καθαρισμός με πηλό. (Sonus green ή Bilt Hamber soft)
2. Προετοιμασία βερνικιού με Cleaner Glaze (Meguiars, Chemical Guys, Prima)
3. Προστασία με κερί και sealant (Meguiars, Chemical Guys, Raceglaze, Dodo Juice)
4. Περιποίηση εξωτερικών πλαστικών και τζαμιών. (Meguiars, Duragloss, Chemical Guys)

Διάρκεια: 4-5 ώρες ανάλογα τα curing times των κεριών που θα επιλεχθούν.
Τιμή 60 Ευρώ

Πακέτο 2: Καθαρισμός - Γυάλισμα - Προστασία.

Ότι και το προηγούμενο πακέτο συν πλήρη διόρθωση του βερνικιού με χρήση αλοιφαδόρου. Αρχικά θα γίνει αξιολόγηση του βερνικιού με ειδικό μετρητή και θα καταμετρηθεί το πάχος του βερνικιού για τυχόν ανωμαλίες. Στη συνέχεια το γυάλισμα θα γίνει είτε σε ένα είτε σε δυο στάδια ανάλογα την κατάσταση της βαφής. (Meguiars, Menzerna)

Διάρκεια: 24 ώρες
Τιμή 160 Ευρώ


Θα σας παρακαλούσα να μην απαντήσει κανεις στο thread αυτό ετσι ώστε να ποστάρονται και νέες προσφορές ή events που αφορούν την περιποίηση αυτοκινήτου. Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να ρωτήσετε είτε με pm είτε στο Auto Detailing (Γυάλισμα - Περιποίηση).
Το κάθε detailing session θα γίνεται κατόπιν ραντεβού.
Φιλικά σε όλους,

mickspy
 

·
Registered
Joined
·
1,684 Posts
Discussion Starter #2
Στις 25 Σεπτέμβρη οργανώνω ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ μερικών από τα καλύτερα σφραγιστικά (sealant) της αγοράς έτσι ώστε να διαπιστώσουμε οι ίδιοι τις δυνατότητες τους και όχι μόνο από κάποιο review στο ίντερνετ.
Συγκεκριμένα τέσσερα αυτοκίνητα εθελοντών θα κερώθουν το καθένα με διαφορετικό προϊόν του οποίου η αντοχή θα παρατηρηθεί για τους επόμενους μήνες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας στείλει pm.
Επίσης απο τη στιγμή που μετακόμισα στον καινούργιο μου χώρο έκανα και μια σελίδα στο facebook. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκριτικό τεστ, δείγματα απο δουλειές που έχουν γίνει απο τότε που μετακόμισα (είναι και μερικοί γνωστοί εκεί!) αλλά και πληροφορίες για ένα σωστό πλύσιμο, κέρωμα κτλ. Ειδικά το κομμάτι των πληροφοριών θα το αναβαθμίζω όσο μπορώ περισσότερο.
Ευχαριστώ και περιμένω τα like σας!
Spyco Shines | Facebook
 

·
Registered
Joined
·
1,684 Posts
Discussion Starter #3
Περιποίηση εσωτερικού

Για τα μέλη του civinfo θα ήθελα να προσφέρω το εξής πακέτο περιποίησης εσωτερικού.

1) Καθαρισμός σαλονιού:
(α) Καθαρισμός μοκέτας και ταπετσαρίας
(β) Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός ταπετσαρίας και μοκέτας
(γ) Προστασία υφασμάτων
2)Καθαρισμός χώρου αποσκευών:
(α) Καθαρισμός μοκέτας
(β) Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός της μοκέτας
(γ) Προστασία μοκέτας
3) Καθαρισμός ταμπλό και πλαστικών
(α) Καθαρισμός όλων των πλαστικών και επιπρόσθετο dressing με UV προστασία
(β) Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός αεραγωγών
(γ) Καθαρισμός και ενυδάτωση δερμάτινου τιμονιού
4) Καθαρισμός και προστασία κολόνας μεντεσέδων
5) Καθαρισμός, ενυδάτωση και προστασία όλων των τσιμουχών
6) Έλεγχος και συντήρηση μπαταρίας

Τιμή 100 Ευρώ


* Χρησιμοποιούνται μόνο κορυφαία και απόλυτα εξειδικευμένα υλικά (όχι τύπου Πρακτικερ, Armorall, Wurth κτλ)

**Ο καθαρισμός τόσο της μοκέτας όσο και της ταπετσαρίας γίνεται αρχικά με επίμονο στεγνό καθάρισμα και (μαλακή για ταπετσαρία, σκληρότερη για την μοκέτα) βούρτσα και μετά με σωστή χρήση ατμοκαθαριστή. Κατά την προσωπική μου άποψη το μοντέλο αυτό καθαρισμού υπερτερεί της χρήσης μιας σκούπας υγρού καθαρισμού καθώς δεν αφήνει τόσο υγρό το ύφασμα που να χρειάζεται μέρες να στεγνώσει ή το δυστυχές που συναντάμε στους "βιολογικούς καθαρισμούς" όπου το στεγνώνουν με την χρήση του air-con του ίδιου του αυτοκίνητου.
 

·
Registered
Joined
·
1,684 Posts
Discussion Starter #4
Χαιρετώ και πάλι την παρέα του civinfo.

Μερικοί από σας γνωρίζετε ότι με την συνεργασία της BMD έχω φτιάξει ένα φυσικό κερί για την προστασία των αυτοκίνητων. Με το συγκεκριμένο έχω πάρει μέρος με επιτυχία και σε διοργανώσεις κλασικής αυτοκινητιστικής ομορφιάς τόσο διεθνής όσο και εγχώριες. Η BMD, βασισμένη στην Σκωτία, φτιάχνει χειροποίητα κεριά και έχει μια καταπληκτική σειρά από 6 κεριά για τα οποία θα ήθελα την βοήθεια σας να δοκιμάσουμε.

Για τον λόγο αυτό σκέφτομαι να οργανώσω και πάλι ένα event όπου θα κερώσουμε 6 αυτοκίνητα το καθένα με διαφορετικό κερί και μετά να αξιολογήσουμε όλοι μαζί την εμφάνιση τους. Το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω από τους 6 τυχερούς είναι στους επόμενους μήνες να με ενημερώσουν για την αντοχή του κεριού.

Το event αυτό θα λάβει χώρα στις 27 Απριλίου 2014. Όποιοι ενδιαφέρεστε μπορείτε είτε να στείλετε εδώ pm ή mail στο [email protected]
Επίσης η μέρα αυτή θα ήταν και μια καλή ευκαιρία και για ένα ωραίο civinfo meeting πέρα των 6 'τυχερών'.

Για την BMD μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά εδώ:
BMD Luxury Car Wax | Car Wax Manufacture | Hand Made Wax
 
1 - 4 of 4 Posts
Top