Και εμένα μυρίζει και συνεχώς νόμιζα πως μου φεύγουν χωρίς να τις πάρω χαμπάρι..!

Σήμερα είχα ένα πολύ περίεργο συμβάν με το μωρό μου:
Πήγα το πρωί να το βάλω μπροστά και δεν έδινε ουτε καν μια μιζιά!!!Τα φώτα όλα ήταν κλειστά και είμαι 1000% σίγουρος πως είχα σβήσει και τα αλάρμ. Σημειωτέον πως οι πόρτεσ δεν άνοιγαν με τηλεχειρισμό, και όταν άνοιγα πόρτα του οδηγού με το κλειδί δεν άνοιγε τπτ άλλο παρά μόνο η πόρτα του οδηγού.
Έρχεται λοιπόν βοήθεια για την εκκίνηση με βοηθητική μπαταρία απο άλλο αμάξι, συνδέουμε τους αρνητικούς πόλους, τον θετικό του άλλου και με το που ακουμπάμε τον δικό μου θετικό άρχισε να βαράει η κόρνα και να αναβοσβήνουν τα αλάρμ σαν τρελά (πιο γρηγορα απο το συνηθισμένο!). Αποσύνδεσα τονθετικό πόλο, αφαίρεσα την ασφάλεια της κόρνας και ξαναπροσπάθησα...πέτσα η δουλειά! Στο καντραν αναβόσβηνε ενα στρογγυλο κόκκινο φωτάκι κάτω αριστερα (συναγερμός) και το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά!
Επόμενο βήμα reset του συστήματος με ανοιγμα και κλεισιμο του μωρού με τον τηλεχειρισμό. Προς μεγάλη μου χαρά τα αλάρμ σταμάτησαν να αναβοσβηνουν (που παρεπιπτόντως αναβόσβηναν χωρίς να υπάρχουν τα κλειδιά επάνω στο αμάξι), ακολούθησα την διαδικασία εκκίνησης με άλλη μπαταρία και όλα καλά.
Το θέμα είναι για ποιόν λόγο να πάιξει ο συναγερμός στην όλη υπόθεση?! Έχει τύχει μια ακόμα φορά να ενεργοποιήσω κατα λάθος το a/c την ώρα που καθάριζα το αμάξι και μετά να μην εκκινεί αλλά δεν είχε συμβεί τπτ τέτοιο!
Λέτε να βραχυκύκλωσε ο συναγερμός και να αδειασε την μπαταρία?! Η λέω μ@λ@κίες?!
All comments accepted!