2006+ Honda Civic Forum banner
1 - 20 of 21 Posts

· Registered
Joined
·
117 Posts
πρεπει να εχεισ εναν συνδυασμο προβληματων, θα σου προτεινα να πας σε εναν που να γνωριζει καλα απο ευθυγραμμισεις κτλ. θα σου προτεινα τον Δροσο στη λεωφορο Δημοκρατιας στο Μενιδι, ειναι παρα πολυ καλος.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Ότι λέει ο από πάνω. Επίσης τα ps4 τουλάχιστον η πρώτη φουρνιά είχε βγει τραγικά ελαττωματική για αυτό βγήκαν μετά τα s.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Ελατήρια φοράει τα μαμά επάνω? Θυμάμαι κάποιοι βάζαμε ενισχυμένα πίσω λόγω υγραερίου. Και πάλι όμως δεν ξέρω εαν αυτό δικαιολογεί το πρόβλημα σου.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Παιδιά τρίζει το ταμπλό τερμα αριστερά κοντά στο τζάμι. Έλεγα να βάλω λίγη ταινία διπλής όψης αν είναι να κολλήσει καλύτερα. Έχει συμβεί σε κανέναν?
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Ίδια τιμη βλέπω. Δεν ξέρω ποια έχει στον Πλατάνα. Πάρε ένα τηλ, αν είναι τα ίδια τσίμπα τα. Το autodoc ίσως σου βγάλει έκπτωση καλύτερη σε λίγο καιρό βέβαια, αλλά ο Πλατάνας είναι εδω και τα παίρνεις άμεσα.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Έχεις δίκιο. Νόμιζα ήταν ζευγάρι γιατί έχω στο καλάθι να πάρω δισκοπλακεςνκβτο έχω να κάθεται εκεί μήπως βρω από αλλού η γίνει καλύτερη έκπτωση
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Έχεις αλλάξει πηγή η έχεις στην μαμά? Νομίζω είχα βρει στον Πλατάνα μια μτχ σερμπατινα του typer που έψαχνα προκειμένου να έχω στο τιμόνι επιλογή να απαντάει το τηλέφωνο. Θυμάμαι μου είχε πει είναι ρίσκο ως προς την τοποθέτηση ακριβώς για ότι είναι μπελαλιδικη δουλειά κι ο ηλεκτρολόγος. Δες μήπως σου κάνει αυτή αν την έχει ακόμα.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Παιδιά καλησπέρα, εδώ και κάποιες μέρες από την μεριά του οδηγού ακούγεται ένας έντονος ήχος ειδικά όταν ο δρόμος δεν είναι ίσιος αλλά στην μεριά του οδηγού να είναι λίγο ανώμαλος.
Κάνει ένα φλουπ φλουπ σαν ήχος μπουκαλιού κούφιος. Τσεκαρα αμορτισέρ, βάση αμορτισέρ, ψαλίδι, κρεμαριερα και μπρατσακια. Όλα είναι καλά. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Βάση μηχανής? Ρουλεμάν τροχού?

Το αμορτισέρ (2 χρονών) αποκλείστηκε αφού ο ήχος δεν άλλαζε καθόλου όταν ανεβάσαμε σκληρότητα. Όλα τα άλλα είναι καινούργια φετινά.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Μπαράκια έχεις τσεκάρει;
Νομίζω όχι, ακρομπαρα θυμάμαι έχω αλλάξει επίσης πριν κάνα χρόνο. Έχεις τον κωδικό του ανταλλακτικού, αυτό εννοείς?


Ευχαριστώ Πάνο, να πάω μήπως στον φίλο σας τον Μάνο? Θα μπορεί να το σηκώσει να το δούμε?
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Το πρόβλημα βρέθηκε. Ήταν το αριστερό αμορτισέρ τελικά. Είχε κλάσει τελείως. Τι να πω, κρίμα τα χρήματα που είχα δώσει, επομένως μακριά από koni παιδιά. Η φάση είναι ότι δεν φαινόταν διαφορά ειδικά σε μικρές διαδρομές που έκανα.
Έβαλα kyb κι όλα μια χαρά, αλλαχθηκε βκαι το δεξί ψαλίδι (είχα αλλάξει ήδη το αριστερό) μιας και το μπαλάκι είχε σκάσει (χωρίς μποσικα όμως) και η κάτω βάση μηχανής.

Με κλειστά μάτια στον Μάνο παιδιά, απίστευτος επαγγελματίας μηχανικός
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Και πάλι πολύ δεν είναι? Εκτος κι αν τα κατεβάσματα είναι συχνά!! ;)

Στην εθνική εγώ δεν είχα ποτέ τόσο ψηλά, Μαξ 7 αν θυμάμαι, και πήγαινα με 130 μέχρι Κέρκυρα.

Άλεξ, οπότε βρεις βάλε μια εξάτμιση typer, θα είναι ακόμα καλυτερα μετα. Κι αν σου κάνει κάποιος και μια μικρή αλλαγή στην ecu με ktuner θα είναι ότι καλύτερο.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Νομίζω από το τιμόνι δεν γίνεται να αλλάξεις συχνότητα και να προχωράς παρά μόνο σταθμός στην μνήμη. Επίσης δεν θα σου προχωράει και τραγούδι από mp3 παρά ίσως από 5ην κονσόλα. Τουλάχιστον έτσι κάνει εμένα στο CR-V.
 

· Registered
Joined
·
117 Posts
Καθαρίζουν και σε απλό πλυντήριο αλλά η δουλειά δεν θα είναι καλή. Ένας φαναρτζης θα στα κάνει καλυτερα μιας και ξέρει να τα σφραγίσει καλύτερα. Εμένα τα είχε κάνει ένας προς Θρακομακεδόνες και μέχρι που το πούλησα δεν έπαθαν τπτ άλλο (5 χρόνια).
 
1 - 20 of 21 Posts
Top