ωραια θα το κανω κ αυτο με την 1η ευκαιρια, νομιζω ειμαστε συνονοματοι (Νικος)Γιάννη κάνε το ανάποδο, με ζεσταμένο μοτέρ κατέγραψε την κάθοδό σου απο κάποιο υψόμετρο χωρίς πολύ γκάζι και με όσο το δυνατόν χαμηλότερη εξωτερική θερμοκρασία.
o θερμοστατης που εβαλες ειναι γνησιος;αρα λες οτι το συγκεκριμενο δειγμα ειναι μικρο για να εξαχθει συμπερασμα για κολλημενο θερμοστατη;
Θα σου πάρω βαφτιστικά για το Γιάννηςωραια θα το κανω κ αυτο με την 1η ευκαιρια, νομιζω ειμαστε συνονοματοι (Νικος)
Γνήσιος στο Σo θερμοστατης που εβαλες ειναι γνησιος;
κ γω αυτο υπεθεσα. ειχα προβληματα εδω και καιρο με τυχαιες ενεργοποιησεις συναγερμου, ισως η μισοβγαλμενη φισα να το προκαλουσε..ελπιζω να λυθηκε..Για σειρήνα συναγερμού μοιάζει.
Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, έχω κι εγώ σπασμένο βραχίονα σε μοτερ μιξης ζεστου κρυου αερα με κωδικο A24850A3710001 . Εχει καποιος το αρχειο για 3d εκτυπωτη, η το πλαστικο τμημα εκτυπωμενο?
έχεις αλλάξει ποτέ υγρά;Καλησπέρα,
Θα ήθελα τι γνώμη σας. Προχθές πηγαίνοντας με το civic (type s 2007) μου άναψε το λαμπάκι vsa.
Μετα από λίγο χρειάστηκε να σβήσω το αυτοκίνητο για μια δουλειά και το ξανά έβαλα μπρος.
Το λαμπάκι είχε σβήσει. Στη διαδρομή μετα από 50-60 χιλιόμετρα και ενώ όλα ήταν οκ χρειάστηκε να φρενάρω απότομα και διαπίστωσα να μην πιάνουν τέλεια τα φρένα
Και μπήκε μέσα και το πεντάλ του φρένου. Έκανα αρκετές δοκιμές στην επιστροφή και δεν μου το έκανε πλην μια φορά που πάτησα πολύ δυνατά μέχρι να πιάσει το abs. Στο επόμενο φρενάρισμα πάλι μπήκε μέσα λίγο το πεντάλ.
Καλησπέρα και Καλη χρονιά σε ολους. Δυστυχώς και εγω αντιμετώπισα πρόσφατα πρόβλημα με το cruise control κατα την διάρκεια πολύωρου ταξιδιού. Απλα για την οικονομία της συζήτησης η πράσινη ένδειξη cruise control εμφανίζεται στην οθόνη κανονικά απλά δεν μπορώ να το setάρω απο το κουμπί στο τιμόνι . Υπαρχει περίπτωση να έχει καεί καποια ασφάλεια ή χρειάζεται να αλλάξω κάτι αλλο;
Καλή χρονιά, το πιο πιθανό είναι να φταίει ο διακόπτης στο πετάλ του συμπλέκτη, ειδικά εαν έχεις αρκετά χιλιόμετρα, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις απο εκεί, ελέγχοντας τον παραπάνω διακόπτη.Καλησπέρα και Καλη χρονιά σε ολους. Δυστυχώς και εγω αντιμετώπισα πρόσφατα πρόβλημα με το cruise control κατα την διάρκεια πολύωρου ταξιδιού. Απλα για την οικονομία της συζήτησης η πράσινη ένδειξη cruise control εμφανίζεται στην οθόνη κανονικά απλά δεν μπορώ να το setάρω απο το κουμπί στο τιμόνι . Υπαρχει περίπτωση να έχει καεί καποια ασφάλεια ή χρειάζεται να αλλάξω κάτι αλλο;
Θα μπορούσες να μου στείλεις σε email το αρχείο με τη 3d εκτύπωση; [email protected]Ελειψη ζεστού αέρα στην καμπίνα είτε στο low είτε στο hi η ίδια θερμοκρασία, υπεύθυνος ο συνήθης ύποπτος, σπασμένο το μπράτσο στο μοτέρ ελέγχου ζεστό κρύο.
Δεν είχα ασχοληθεί και πίστευα ότι είναι δύσκολο να βγεί αυτός ο μηχανισμός αλλά τελικά είναι αρκετά εύκολο, βρίσκεται σε προσιτό σημείο ακριβώς πίσω από την θύρα OBDII και αφαιρείτε εύκολα με τρείς βίδες αφού πρώτα βγάλεις το πλαστικό κάτω από το τιμόνι και επίσης ένα μικρό πλαστικό πλαϊνό κομμάτι από την κεντρική κονσόλα.
![]()
![]()
Όπως έχω γράψει και πιο παλιά έχω ένα αρχείο του συγκεκριμένου μπράτσου για 3D εκτύπωση οπότε λέω να το δοκιμάσω, την εκτύπωση την έκανε φίλος το υλικό απ’ ότι μου είπε λέγεται PLA και είναι από τα πιο απλά και φτηνά υλικά, για το κόστος ούτε κουβέντα (από μια έρευνα που έκανα είναι κάπου στα 50 λεπτά του ευρώ).
![]()
![]()
Το αποτέλεσμα τώρα με εξέπληξε ευχάριστα, οι διαστάσεις είναι ακριβώς ακριβώς ίδιες με το πρωτότυπο με ακρίβεια δέκατο του χιλιοστού, αυτός που το σχεδίασε έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά.
Απ’ ότι μπορείτε να δείτε το σώμα του νέου μπράτσου είναι γεμάτο με υλικό, (δεν έχει τα νεύρα που είχε το παλιό) και πιστεύω ότι είναι πιο γερό (στο σημείο που έσπασε το παλιό τουλάχιστον)
![]()
![]()
Τοποθετήθηκε και δουλεύει μια χαρά ο χρόνος θα δείξει πόσο θα αντέξει, εάν σπάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το εκτυπώσω με ανθεκτικότερο υλικό.
Για την ώρα με μηδέν κόστος είμαι μια χαρά.
Εννοείτε ότι όποιος θέλει το αρχείο για 3D εκτύπωση του μπράτσου ας μου στείλε Π.Μ με το email του να του το στείλω εδώ δεν «ανεβαίνει».