2006+ Honda Civic Forum banner

Faults

1777228 Views 22340 Replies 377 Participants Last post by  margmel
Καλό νομίζω θα ήταν να έχουμε έναν συγκεκριμένο χώρο να αναφέρουμε "μικροπροβλήματα και βλάβες" -φτου φτού μακριά απο όλους μας.
Έτσι θα υπάρχουν συγκεντρωμένες οι αναφορές προβλημάτων αλλα και των λύσεων που δόθηκαν , ώστε να μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να εντοπίζουμε εύκολα το αν έχουν παρουσιαστεί αντίστοιχα προβλήματα και σε άλλους.
Μακάρι αυτό το thread να έχει όσο λίγοτερα post γίνεται.
22301 - 22320 of 22341 Posts
Άλλαξα μπαταρία στο civic, είναι του 2007 1800 κυβικά. Κι από τότε ενεργοποιήθηκε το ιμομπιλάιζερ και δεν παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο. Αναβοσβήνει στο καντράν το κλειδί. Ξέρει κανείς πώς κάνει reset το immobilizer; Ευχαριστώ!
Νομίζω πρέπει να το δει τεχνικός με διαγνωστικό για να το φτιάξεις.
Περίεργο πάντως μια και η αλλαγή μπαταρίας δεν προκαλεί κάτι τέτοιο.
Δοκίμασε και το δεύτερο κλειδί.
το μαμά κλειδί έχεις?
Να ξέρετε ότι εάν μείνει με πεσμένη μπαταρία πολύ καιρό όταν την αλλάξετε θα πρέπει να έχετε το κλειδί στην κλειδαριά μέσα.. αλλιώς θεωρεί ότι γίνεται κλοπή και πετάει τα κλειδιά εκτός.
  • Wow
Reactions: 2
το μαμά κλειδί έχεις?
Ναι .και τα δύο μαμά. Υπάρχει μια διαδικασία να κάνεις ρισετ αλλά δυστυχώς στο γιου τιουμπ δεν βρήκα για αυτό το μοντέλο.
Εδώ Πάρο που μένω είναι όλα δύσκολα. Αθήνα το φτιάχνουν με 40 ευρώ σε 5 λεπτά
Να ξέρετε ότι εάν μείνει με πεσμένη μπαταρία πολύ καιρό όταν την αλλάξετε θα πρέπει να έχετε το κλειδί στην κλειδαριά μέσα.. αλλιώς θεωρεί ότι γίνεται κλοπή και πετάει τα κλειδιά εκτός.
'Εχω αλλάξει 2 φορές μπαταρία και δεν είχα το κλειδί επάνω. Θέμα δεν μου έκανε. Περίεργο!
Αλλά σε πιστεύω!
'Εχω αλλάξει 2 φορές μπαταρία και δεν είχα το κλειδί επάνω. Θέμα δεν μου έκανε. Περίεργο!
Αλλά σε πιστεύω!
Αν διαβάσεις το βιβλίο του αμαξιού το αναφέρει κάπου. Ούτε ένα μου είχε ξανακάνει θέμα. Απλά τώρα είχε μείνει αρκετό καιρό με νεκρή μπαταρία λόγο ότι έλειπα
  • Like
Reactions: 1
Οπότε το πρόβλημα προέκυψε επειδή έμεινε πολλές ημέρες χωρίς ρεύμα.
Οπότε το πρόβλημα προέκυψε επειδή έμεινε πολλές ημέρες χωρίς ρεύμα.
Ναι. Έπρεπε να υπάρχει το κλειδί στην κλειδαριά για να αλλάξω μπαταρία.
  • Like
Αν την βγαλεις την μπαταρια για 2 μερες, την ξαναβάλεις και ξαναπροσπαθησεις πλέον με το κλειδι πάνω δοκιμάσες;

MakTheo
Ναι .και τα δύο μαμά. Υπάρχει μια διαδικασία να κάνεις ρισετ αλλά δυστυχώς στο γιου τιουμπ δεν βρήκα για αυτό το μοντέλο.
Εχω μια διαδικασία για επαναπρογραμματισμό των μπουτόν του κλειδιού δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να βοηθήσει, αν θέλεις κάνε το δεν νομίζω οτι έχεις να χάσεις κάτι.
Hondas secret remote central locking key learning mode
Αν την βγαλεις την μπαταρια για 2 μερες, την ξαναβάλεις και ξαναπροσπαθησεις πλέον με το κλειδι πάνω δοκιμάσες;

MakTheo
Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα. Θα μιλήσω με Αθήνα από βδομάδας. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ρισετ στέλνοντάς τους μόνο τον εγκέφαλο και το κλειδί
Εχω μια διαδικασία για επαναπρογραμματισμό των μπουτόν του κλειδιού δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να βοηθήσει, αν θέλεις κάνε το δεν νομίζω οτι έχεις να χάσεις κάτι.
Hondas secret remote central locking key learning mode
Θα το δοκιμάσω. Αυτό είναι τσάμπα έτσι και αλλιώς
  • Like
Reactions: 2
Καλημερα σας!Εχω ενα τρεμουλο απο την θεση του συνοδηγου με καινουργια λαστιχα και ζυγοσταθμιση το οποιο υπηρχε και απο τα προηγουμενα λαστιχα επομενως αποκλειουμε να ειναι απο τα ζαντολαστιχα...Μηπως ειχε καποιος αλλος αυτο το προβλημα και ξερει απο που προερχεται?
Βαση μηχανης??

Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτω από ποιές συνθήκες έχεις το τρέμουλο Άγγελε;
Κάτω από ποιές συνθήκες έχεις το τρέμουλο Άγγελε;
είναι συνεχόμενο με το που κινείτε το αυτοκίνητο και πιο έντονα σε μεγάλες ταχύτητες 100 και πανω και πιο εντονα απο την μερια του συνοδηγου και δεν το νιωθεις στο τιμονι αλλα το καταλαβαινεις απο το κάθισμα του συνοδηγου που κουνιέται (τρεμει)
το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ημιαξόνιο...
αν θυμάμαι καλά, έχει επάνω ένα αντίβαρο με ότι και αν σημαίνει αυτό...
  • Like
22301 - 22320 of 22341 Posts