Καλησπέρα σε όλους ακουγα ένα θόρυβο μπροστα αριστερά σε ήπιες ανωμαλίες του δρόμου( τουκ τουκ συνέχεια ) έστριψα τον τροχό και είδα το μπαλάκι ζαμφορ να έχει φύγει λίγο η φούσκα του οπότε υπέθεσα πως είναι αυτό το πήγα συνεργείο ο μάστορας μου είπε το δεξί έχει πρόβλημα ενώ εγώ το αριστερό είχα δει και από αριστερά άκουγα τον θόρυβο ωστόσο τα άλλαξα και τα 2 να είμαι σίγουρος
Κοιταξε και ο μάστορας αν υπάρχει κάπου αλλού τζόγος και μου είπε δεν βλέπει κάτι
Μετά την αλλαγή στα μπαλάκια νιώθω το αμάξι καλύτερο ωστόσο ο θόρυβος αισθητά μειωμενος συνεχίζει να υπάρχει
(Πρέπει να κλήσεις παράθυρα με υσηχια για να τον ακούσεις)
Περιμένω να αλλάξω λάδια σε λίγο καιρό οπότε με την ευκαιρία θα το ξανακοιταξουμε από κάτω
έχουμε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ώστε να κοιτάξω πιο στοχευμένα;
Επίσης σαν να ακούω από χθες κρακ κρακ όταν στρίβω τον τιμόνι και με ανησυχεί βέβαια αυτό θα το κοιτάξω στην πορεία να σιγουρευτώ ότι κάνει κρακ κρακ και δεν είναι η ιδέα μου!!
Κοιταξε και ο μάστορας αν υπάρχει κάπου αλλού τζόγος και μου είπε δεν βλέπει κάτι
Μετά την αλλαγή στα μπαλάκια νιώθω το αμάξι καλύτερο ωστόσο ο θόρυβος αισθητά μειωμενος συνεχίζει να υπάρχει
(Πρέπει να κλήσεις παράθυρα με υσηχια για να τον ακούσεις)
Περιμένω να αλλάξω λάδια σε λίγο καιρό οπότε με την ευκαιρία θα το ξανακοιταξουμε από κάτω
έχουμε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ώστε να κοιτάξω πιο στοχευμένα;
Επίσης σαν να ακούω από χθες κρακ κρακ όταν στρίβω τον τιμόνι και με ανησυχεί βέβαια αυτό θα το κοιτάξω στην πορεία να σιγουρευτώ ότι κάνει κρακ κρακ και δεν είναι η ιδέα μου!!