2006+ Honda Civic Forum banner
1 - 20 of 6994 Posts

· アレックス
11,177 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Νομιζω καποιο αναλογο thread για τις αγγελιες μας εδω στην ελλαδα ελειπε, οποτε με αφορμη την δικια μου αγγελια ειπα να το δημιουργησω!!

Εχουμε και λεμε, πουλαω την αεροτομη που τοποθετουν στα type S, βαμμενη milano red (ξαναβαφεται βεβαιως και αλλο χρωμα). Ειναι καινουρια και αφορετη!
Η φωτογραφια ειναι ευγενικη προσφορα του jimp
ImageShack - Hosting :: 59370561ib7.jpg

· Premium Member
9,647 Posts
Παιδια εγω ψαχνω τις 18αρες ζαντες απο το Type r.Βρισκω καποιες απο το εξωτερικο απο εδω στο φορουμ, αλλα φοβαμαι να προβω στην αγορα. Αντε και τους στελνω τα χρηματα,θα μου στειλουν τις ζαντες, η θα καθομαι να περιμενω σαν τον μ......Πουλα κανεις ζαντες απο Type r ??

· A. Senna
8,155 Posts
Νομιζω καποιο αναλογο thread για τις αγγελιες μας εδω στην ελλαδα ελειπε, οποτε με αφορμη την δικια μου αγγελια ειπα να το δημιουργησω!!

Εχουμε και λεμε, πουλαω την αεροτομη που τοποθετουν στα type S, βαμμενη milano red (ξαναβαφεται βεβαιως και αλλο χρωμα). Ειναι καινουρια και αφορετη!
Η φωτογραφια ειναι ευγενικη προσφορα του jimp
ImageShack - Hosting :: 59370561ib7.jpg

Αν βαλεις αυτην την αγγελια στο Αγγλικο SALE & WANTED,θα βρεις αμεσως αγοραστες..

· アレックス
11,177 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Αν βαλεις αυτην την αγγελια στο Αγγλικο SALE & WANTED,θα βρεις αμεσως αγοραστες..
Το ξερω αλλα δεν θελω μπλεξω με μεταφορικα και συναλλαγες!!
Τη δινω 150 ευρω.

· Premium Member
9,647 Posts
Εγω εχω για πουλημα τα περιφερειακα πλαστικα που αλλαξα στο 5θυρο. Αν καποιος εχει μια ατυχη στιγμη (δε το ευχομαι για κανεναν μας) και χρειαστει καποιο κομματι ας με ενοχλησει.

· Burning hands!!!
126 Posts
Εγώ παιδιά πουλάω την μπροστινή μαύρη γρίλια του type S μαζί με την βάση της, το κόκκινο σήμα της Honda και το σήμα type s καθώς και τα αυτοκόλλητα στα πλάγια.....και φυσικά δεν είναι απτο δικό μου type s.[smilie=tongue.gif]

· Burning hands!!!
126 Posts
αγγελία χωρις τιμή είναι αγγελία χωρίς αγγελία (τι είπα πάλι ο φούστης :d )
Αν δείξει κάποιος ενδιαφέρον πολύ ευχαρίστως να πω και τιμή. Είναι αρκετά τα κομμάτια και δεν θέλω να γεμίσω το threat με τιμές......όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει και pm.

· Burning hands!!!
126 Posts
Christo η γρίλια απ ότι ρώτησα σε έναν αντιπρόσωπο μου είπε πως έχει κομπλέ 220€. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος που να την πουλάει πιο φτηνά. Πάντως εγώ την πουλάω στην μισή τιμή απ τον πιο φτηνό αντιπρόσωπο. εννοείται πως μπαίνει στο 5θυρο....το ίδιο αμάξι είναι;)

· Registered
141 Posts
αν είναι 100€ οκ και τα μεταφορικά δικά μου στείλε μου φώτο να δω αν είναι αυτό που νομίζω και κλείνουμε

· P R E P A R E D
10,431 Posts
laptop 17''

λιγο ασχετο αλλα ειμαι να δωσω το εργαλειο μου για ενα πιο μικρο και φορητο(12'')

.::: PC WORLD :::. Packard Bell EasyNote W3337

700ε μαζι με μια βαση-ψυκτρα της zalman.

1 - 20 of 6994 Posts