734 Posts
Είναι medium. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο, με βαριά καρδιά θα το δώσω γιατί δεν θα το ξαναπάρω εύκολα...πολύ ωραίο κράνος Παναγιώτη, υπο άλλες συνθήκες θα το σκεφτόμουν, μέγεθος?
Είναι medium. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο, με βαριά καρδιά θα το δώσω γιατί δεν θα το ξαναπάρω εύκολα...πολύ ωραίο κράνος Παναγιώτη, υπο άλλες συνθήκες θα το σκεφτόμουν, μέγεθος?
Απο οσο γνωριζω απο τον φιλο που το εχει, ναι πιανει μεσα στις μπροστινά πόρτες. Με συναγερμό κανένα προβλημαΤο κάλυμμα ηλιοπροστασίας για 10g πιάνει μέσα στο παράθυρο? Και αν ναι, έχει κάποιο πρόβλημα αν υπάρχει συναγερμός και περιμετρικό χώρου?
Εχω μασκα γυαλί που κάθεται απο την αγορα σχεδον του αμαξιου καθως αλλαχτηκε με αυτήν του typer.
Αν θελήσεις τελικα να βαλεις ομοια, την πουλάω
MakTheo
Αν τα βρείτε με τον Theo ολα καλα, διαφορετικά την έχω κ εγώ την γυάλινη προς πούλημα κ βρίσκομαι Αθήνα. Οπότε αν είναι στείλε μου μήνυμα...* [ ήθελα να ρωτήσω για τιμή και ταχυδρομικά -είμαι Αθήνα- πως θες να επικοινωνήσουμε; email/τηλέφωνο/viber/telegram/whatsapp/messenger ή απλά από εδώ :grin2: ; ]
Αν τα βρείτε με τον Theo ολα καλα, διαφορετικά την έχω κ εγώ την γυάλινη προς πούλημα κ βρίσκομαι Αθήνα. Οπότε αν είναι στείλε μου μήνυμα...
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω μασκα γυαλί που κάθεται απο την αγορα σχεδον του αμαξιου καθως αλλαχτηκε με αυτήν του typer.
Αν θελήσεις τελικα να βαλεις ομοια, την πουλάω
MakTheo
Σου εστειλα mail, τα pm τα εχεις μπλοκαρισμενα
MakTheo