2006+ Honda Civic Forum banner
6941 - 6960 of 6994 Posts

· Premium Member
9,527 Posts
ετσι!!!
το ίδιο έλεγε και ο "δάσκαλος" ( ο Θεός να τον συγχωρεί): έτσι έτσι βεντούζα βεντούζα... :p

• Like
Reactions: skam and nestou

· Νίκος
civic 2007 1.8 fk2
3,277 Posts
ΖΗΤΕΙΤΕ για αγορά:
Yatour usb sd card mp3 player ή
connect2 ή
Xcarlink,
με τα καλώδια τους.

· Premium Member
3,565 Posts

Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται. Πολύ προσεγμένο.

Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

· Registered
103 Posts
Για όποιον ενδιαφέρεται τώρα που πήρα το hyundai i20n, υπάρχει διαθέσιμο για civic diesel apo 2014 - 2019 το bluespark pro +boost.
Το συγκεκριμένο είναι απο τα λίγο που δεν αυξάνει ή μειώνει απλά το καύσιμο όπως κάνουν τα περισσότερα και έτσι χαλάνε την εργοστασιακή αναλογία αέρα καυσίμου, αλλά διατηρεί την ίδια αναλογία αέρα καυσίμου με το μαμά, αυξάνοντας μέσα στα όρια την πίεση του turbo κατά 0,1 - 0,4 psi σε συνδυασμό πάντα με το καύσιμο.
Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά γύρω στα 3 χρόνια χωρίς ποτέ να μου έχει βγάλει το παραμικρό, όπως άλλωστε και πάρα πολλοί χρήστες civic τόσο πετρελαίου, όσο και βενζίνης 1,5, 1.0 turbo και δεν έχει κανένας το παραμικρό θέμα. Μπορείται να δείτε και εντυπώσεις απο τους χρήστες του φόρουμ
Παραθέτω σύνδεσμο στο προιόν.
Honda Civic 1.6 i DTEC 120PS - Bluespark Pro + Boost
Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει ή στείλει μήνυμα.

· Registered
103 Posts
Tα ελαστικά πωλήθηκαν, μένουν μόνο οι ζάντες 2forge και το bluespark.
Αναφορικά με τις ζάντες, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή και αποτελεί ευκαιρία, μιας και καινούργιες είναι πανάκριβες.
Το bluespark, πριν το πάρει κάποιος θα το δοκιμάσουμε μαζί για να δεί με τα μάτια του ο αγοραστής την διαφορά.

· Premium Member
1,016 Posts
Καλυμμα ενισχυμενο AUTOPLUS για FN2/ FN1.

Σαν καινουργιο και χρησιμοποιημενο ελαχιστες φορες μιας και ηταν σε κλειστο γκαραζ για χρονια το αμαξι. Αγορασμενο στα ~120

50€ SOLD

Vehicle cover Automotive lighting Hood Automotive tire Bin bag
Vehicle cover Wood Floor Automotive design Flooring
Automotive tire Automotive exterior Comfort Bumper Composite material
Outerwear Comfort Textile Sleeve Grey

· Premium Member
1,016 Posts
Butler Short shifter V2.1 ολοκαινουργιο αχρησιμοποιητο μαζι με το εργαλειακι για να βγαλεις το μπλε καπακι (εχει μεινει στο ραφι απο τοτε που το αγορασα πριν απο μερικα χρονια) 20€

Επιλογεας μαμα FN2 για να μην κοψεις το δικο σου επιλογεα. Χρησιμοποιημενο για 40,000χλμ αφου απο τοτε εβαλα Mugen Short shifter. 50€
Automotive tire Wood Floor Flooring Couch
Table Wood Grey Flooring Material property
Automotive tire Bicycle part Gas Toy Wood

· Registered
2 Posts
Καλησπέρα στην ομάδα,

Δυστηχώς καλούμαι να προβώ σε πώληση του Civic μου καθώς κληρονόμησα ένα αυτοκίνητο αντίστοιχης κατηγορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται, μπορείτε να βρείτε εδώ:

Δημήτρης

· Registered
23 Posts
Γεια σας παιδιά.Θελω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να βάλω οθόνη multimedia player και κάμερα οπισθοπορειας στο civic μου και θέλω να μου προτείνετε τι να βάλω ή σε ποιόν να πάω να τα βάλω (για Αθήνα πάντα). Έχω δει κάτι βιντεακια στο dousisound στο Περιστέρι είναι καλός?

· Premium Member
18,975 Posts
Μίλα και με τον civicnick!
Μανούλα σε αυτά!

• Like
Reactions: Samis

· Premium Member
18,975 Posts
Όχι, δεν έχει μαγαζί.
Στείλτε του μήνυμα από εδώ θα το δει.

• Like
Reactions: Rocker

· Registered
27 Posts
Καλησπέρα. Πως λεγεται το πλαστικο που ξεκιναει απο το πορτμπαγκάζ και φτανει μεχρι τους υαλοκαθαριστηρες πανω στον ουρανο. Υπαρχει και απο τις δυο μεριες.

· Registered
1,175 Posts
Λίγο δύσκολο να πουλάει κάποιος μόνο ελατήρια. Πάντως το δικό μου σετ που έβγαλα με 60k χλμ είναι πραγματικά σα καινούργια.
Μπορείς επίσης να δείς για ελατήρια τηε eibach

6941 - 6960 of 6994 Posts