2006+ Honda Civic Forum banner
6961 - 6980 of 6994 Posts

· Premium Member
3,565 Posts
Για όποιον ενδιαφέρεται,πωλείται οθόνη Kenwood DMX-5020BTS, ενισχυτης 4καναλος μικρών διαστάσεων και subwoofer αυτοενισχυομενο. Ολα σε άριστη κατάσταση και με πλήρεις καλωδιωσεις ρευματος RCA κλπ,έτοιμα απλά για εγκατάσταση.
Vehicle Automotive design Car Gadget Personal luxury car
Gadget Automotive design Audio equipment Motor vehicle Font
Motor vehicle Vehicle Car Mode of transport Trip computer
Musical instrument accessory Audio equipment Gas Electronic component Engineering
Public address system Output device Sound box Audio equipment Gadget
Automotive design Shipping box Personal protective equipment Paint Auto part
Rectangle Grey Flooring Road surface Font
Wood Flooring Grey Floor Clock
Flooring Floor Wood Gas Electronic instrument

Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Attachments

· Registered
244 Posts
Ζάντες 2Forge ZF1 , κατασκευασμένες στην Αγγλία με τεχνολογία flow forming βάρους 7.5 κιλών με καρέ 5x114.3 και χρώμα Gloss Gunmetal Διαστάσεις 17x8 ET35 , κατάλληλες για μεγάλα φρένα σε όλα τα Ιαπωνικά οχήματα. Η μία έχει σημάδι από πεζοδρόμιο. Τις είχα σε Civic FC1, και έχουν δαχτυλίδια για κέντρο για όλα τα honda. Στα 700€
Tire Wheel Vehicle Automotive tire Plant

· Registered
103 Posts
Φίλε οι ζάντες αυτές είναι κορυφή, ΑΛΛΑ ΜΕ offset et35 είσαι τελείως εκτός των μαμά προδιαγραφών. Κατά συνέπεια αντί να δείς διαφορά πρός το καλύτερο στο στρίψιμο, (με τόσο λάθος offset, το scrub radius κατά διαόλου), η γεωμετρία της ανάρτησης του honda έγινε για το μπάζα και το στρίψιμο χάλια!. Είναι πολύ γνωστό το θέμα και όσοι ασχολούνται με βελτίωση αυτοκινήτων αναφορικά με το στρίψιμο, το προσέχουν ιδιαίτερα!
Χρησιμοποίησε το wheel size calculator να δεις ότι θα σου βγάλει ότι με τέτοια διαφορά σε offset, θα έχεις θέμα με το κράτημα του αυτοκινήτου!
Τα λάστιχα τι μάρκα και διάσταση είναι και αν τα δίνεις πόσο?

Ζάντες 2Forge ZF1 , κατασκευασμένες στην Αγγλία με τεχνολογία flow forming βάρους 7.5 κιλών με καρέ 5x114.3 και χρώμα Gloss Gunmetal Διαστάσεις 17x8 ET35 , κατάλληλες για μεγάλα φρένα σε όλα τα Ιαπωνικά οχήματα. Η μία έχει σημάδι από πεζοδρόμιο. Τις είχα σε Civic FC1, και έχουν δαχτυλίδια για κέντρο για όλα τα honda. Στα 700€
View attachment 328117

· Registered
244 Posts
Φίλε οι ζάντες αυτές είναι κορυφή, ΑΛΛΑ ΜΕ offset et35 είσαι τελείως εκτός των μαμά προδιαγραφών. Κατά συνέπεια αντί να δείς διαφορά πρός το καλύτερο στο στρίψιμο, (με τόσο λάθος offset, το scrub radius κατά διαόλου), η γεωμετρία της ανάρτησης του honda έγινε για το μπάζα και το στρίψιμο χάλια!. Είναι πολύ γνωστό το θέμα και όσοι ασχολούνται με βελτίωση αυτοκινήτων αναφορικά με το στρίψιμο, το προσέχουν ιδιαίτερα!
Χρησιμοποίησε το wheel size calculator να δεις ότι θα σου βγάλει ότι με τέτοια διαφορά σε offset, θα έχεις θέμα με το κράτημα του αυτοκινήτου!
Τα λάστιχα τι μάρκα και διάσταση είναι και αν τα δίνεις πόσο?
Το αυτοκίνητο (10ης γενιάς) με coilover Tein FlexZ και σωστή ευθυγράμμιση ήταν κορυφαίο σε οδική συμπεριφορά, με τρομερό μπροστινό και πολύ ακριβές τιμόνι. Πιθανόν σε προηγούμενη γενιά να υπάρχει το θέμα που αναφέρεις. Τα λάστιχα ήταν 235/45/17 Assy6 και δόθηκαν.
Ευχαριστώ!

· Registered
103 Posts
Συγνώμη φίλε, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει h tein flex - ανάρτηση, με το γεγονός ότι το offset του civic 10ης γεννιάς είναι et50, και εσύ είχεςoffset et 35. To scrub radius είναι τελείως λάθος. Μπορείς να με διαφωτήσεις? Αν είχες κορυφαία οδική συμπεριφορά με τέτοια διαφορά, τότε σκέψου τη διαφορά που θα είχες με σωστό et (45-50). Όλες οι σοβαρές εταιρίες, όταν βελτιώνουν τα μοντέλα τους (honda - type-r, renault - megane rs trophy κτλ) η βελτίωση ανάρτησης (coilover, σκληρότητα ελατηρίων, ρύθμιση camber, caster, toe in,out), δεν έχει σχέση με τη βελτίωση της ζάντας, η οποία γίνεται πάντα απο μείωση βάρους - χρήση άλλου υλίκού χωρίς να αλλάζουν offset (το πολύ +-5).
Τρανό παράδειγμα το type-r fk8 το κίτρινο, που οι ζάντες είναι πολύ πιο ελαφριές, αλλά με το ίδιο offset!

Το αυτοκίνητο (10ης γενιάς) με coilover Tein FlexZ και σωστή ευθυγράμμιση ήταν κορυφαίο σε οδική συμπεριφορά, με τρομερό μπροστινό και πολύ ακριβές τιμόνι. Πιθανόν σε προηγούμενη γενιά να υπάρχει το θέμα που αναφέρεις. Τα λάστιχα ήταν 235/45/17 Assy6 και δόθηκαν.
Ευχαριστώ!

· Premium Member
3,565 Posts
Για όποιον ενδιαφέρεται,πωλείται οθόνη Kenwood DMX-5020BTS, ενισχυτης 4καναλος μικρών διαστάσεων και subwoofer αυτοενισχυομενο. Ολα σε άριστη κατάσταση και με πλήρεις καλωδιωσεις ρευματος RCA κλπ,έτοιμα απλά για εγκατάσταση. View attachment 328022 View attachment 328023 View attachment 328024 View attachment 328026 View attachment 328027 View attachment 328028 View attachment 328029 View attachment 328030 View attachment 328031

250€ η οθόνη, 100€ το σαμπακι, 80€ ο ενισχυτης. Το σαμπακι και ο ενισχυτης μπορούν να συνδεθούν και με εργοστασιακή πηγη.

• Like
Reactions: kostashcivic

· Premium Member
3,565 Posts
Για όποιον ενδιαφέρεται,πωλείται οθόνη Kenwood DMX-5020BTS, ενισχυτης 4καναλος μικρών διαστάσεων και subwoofer αυτοενισχυομενο. Ολα σε άριστη κατάσταση και με πλήρεις καλωδιωσεις ρευματος RCA κλπ,έτοιμα απλά για εγκατάσταση. View attachment 328022 View attachment 328023 View attachment 328024 View attachment 328026 View attachment 328027 View attachment 328028 View attachment 328029 View attachment 328030 View attachment 328031

Ο ενισχυτης πουληθηκε. Μένει η οθόνη και το σαμπακι.

• Like

· Premium Member
3,565 Posts

Πουληθηκε και το σαμπακι. Εχει μείνει μόνο η οθόνη στα 220€.

· Premium Member
3,565 Posts
Πουληθηκε και το σαμπακι. Εχει μείνει μόνο η οθόνη στα 220€.

Πουληθηκε

• Like

· Νίκος
civic 2007 1.8 fk2
3,277 Posts
Αντε σε καλή μεριά το χρήμα!!!

• Haha

· Premium Member
3,565 Posts
Αντε σε καλή μεριά το χρήμα!!!
Σε μαζεματα στο αμαξι θα πανε.

· Premium Member
9,527 Posts
Σε μαζεματα στο αμαξι θα πανε.

άστα αυτά, και καλά σε μαζέματα, όλοι ξέρουμε που πάνε τα λεφτά:love: (εντάξει οι περισσότεροι)

· Premium Member
244 Posts
Καλημερα,ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν τα μπροστινα φρυδια για civic typeS του 2008 ή σκετα τα φρυδια ή ολα τα μαυρα πλαστικα γυρω γυρω απο το αμαξι. ευχαριστω

· A. Senna
8,155 Posts
Τελευταία βρηκα το προβολακι ομίχλης απο την πλευρά του οδηγού σπασμένο..
Μεταχειρισμένα δεν τα δινουν καθώς παει ολο μαζι με προφυλακτηρα.
Αν έχει καποιος, το αγοραζω αμεσα και εάν καποιος εχει εμπειρια απο ημιτασιον ας μας πει εντυπωσεις απο ποιότητα κτλ..
Καινούργιο γνησιο δεν παιζει καθώς το κόστος ειναι απαγορευτικό..

MakTheo

· Νίκος
civic 2007 1.8 fk2
3,277 Posts
Μάκη τώρα έγινε το κακό αφού θα αλλάξεις προβολάκι θα σου πρότεινα να βάλεις τα πλαστικά plexiglass (απο το Αγγλικό φόρουμ) τα οποία προστατεύουν τα προβολάκια απο πετραδάκια κ.τ.λ

Attachments

· Premium Member
3,565 Posts
Εγω αλλαξα πριν κάποιους μήνες με αφτερμαρκετ από το autodoc. Απο ποιότητα φαίνονται μια χαρά.

6961 - 6980 of 6994 Posts