1,843 Posts
Το ζητήσατε ...νομίζω ότι πλέον είναι ώριμες οι συνθήκες να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα...
Φροντίστε μόνο να μην το μετανιώσουμε! Καλές ομαδικές αγορές λοιπόν! :grouphug:
Το ζητήσατε ...νομίζω ότι πλέον είναι ώριμες οι συνθήκες να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα...
Φροντίστε μόνο να μην το μετανιώσουμε! Καλές ομαδικές αγορές λοιπόν! :grouphug:
ενα κιτ για εμενα αλεξη!!!!!!pulley kit group buy
Κιτ 3 αλουμινενιων τροχαλιων για τον r18a2.
Ζυγιζουν ακριβως το μισο βαρος απ οτι οι μαμα τροχαλιες, ελαχιστοποιώντας τις απωλειες ισχυος, αυξανοντας τη δυναμη στους τροχους.
Τιμη : 250 ευρω / κιτ
Για να ισχυει το group buy πρεπει να συμμετασχουν τουλαχιστον 7 μελη.
Το ποσο θα κατατεθει απαραιτητως προκαταβολικα απ ολα τα μελη με τη συμπληρωση των συμμετοχων.
ελα τωρα!!!!!και εσυ μεσα εισαι!!!!βαλτες γιατι θα φας περισσοτερες καροτσεςΑλεξ ... Ψηνομαι..αλλα δν ειπα το ναι ακομα
ναι!!!!!!οι υαλοκαθαριστήρες είναι ίδιοι στα type s με τα type r?
και εμενα!!!!!!!!!!!!!!!Τι είπες τώρα..
Κ μένα..
αφου με ξερεις τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ τι νομιζεις οτι πρεπει να κανειςΣαραντο το δικο σου σετ θελεις να στο στειλει ο Αγγλος κατευθειαν Χιο ή να του πω να το στειλει στον Αλεξη? (Μηπως εχει να σου στειλει και αλλα πραγματα..)
ok αλεξη κανεις αλλος ενδιαφερεται?bako73Πειτε μου ποσα θελετε και θα σας πω τιμουλα! Εμενα μη με υπολογιζετε, αυτο το διαστημα δεν περισσευουν χρηματα για τετοιες κινησεις...
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!Τα χερούλια; Τα νίκελ;
δεν ειναι ολοιδια το εχω δει απο κοντα το αλλο το εχει ενας φιλος!!!το εχω ποσταρει κιολας ποιοτηκα τα πλαστικα ειναι κατωτερης ποιοτητας καθως επισης και καποιες λειτουργειες πχ δεν δειχνει το ποσο % ειναι πατημενο το γκαζι!!!!ρωτησες αν κανει για τον δικο σου κινητηρα???Εψαξα απο εδω εψαξα απο εκει και βρηκα αυτο:
==auto jaw co.,ltd.. All==
και στην Ελλαδα...Περιπου 130 ευρω...
Απο tawian μου ειπε ο υπευθυνος και ειναι ολοιδιο με το Ιαπωνικο του Σαραντου...
Απλα, οταν τον ρωτησα για διαφορα στην ποιοτητα μου ειπε οτι δεν τιθεται θεμα...Το επιπλεον κοστος οφειλεται στα εργατικα...
Το παρηγγειλαν ηδη 20 μελη απο το rx8 φορουμ,ετσι μου ειπε, μπορουμε και να το διασταρωσουμε...
Παμε για group buy???
πηγαινε να τα δεις απο κοντα τα κουμπια ειναι διαφορετικα λαστιχενια και προς το γκρι-λευκο χρωμα!!!τουλαχιστον το shadow που ειδα εγω!!!ακομα και η οθονη σε σχεση με την δικια μου εχει χαμηλοτερη ευκρινεια και γενικα η ολη συσλευη κατωτερης ποιοτητας!!!τεσπα δες το εσυ και αναλογως παρτο η οχι απλα αν το παρεις προσεχε γιατι θα εχεις κινεζο στο ποδι σου!!!και να στο συνδεσει χωρις κοψε ραψε!!!δεν χρειαζεται θα πρεπει να εχει απο μονο του την σωστη πλεξουδα!!!!αλλιως παλι αποφυγε να το βαλεις με κοψε ραψε!!!!Μου ειπε να του πω ενα κωδικο που γραφει πανω ενα κλιπσακι πισω απο το γκαζι, πανω στην φυσσα.
Τον ρωτησα αν χρειαζεται το μοντελο-κωδικος του κινητηρα και που ειπε οχι
Δηλαδη δεν ειναι οπως φαινεται στην φωτογραφια στο λινκ που ποσταρα??
Αυριο μου ειπε παραλαμβανει τα πρωτα απο Tawain
και μονος σου μπορεις ευκολο ειναι!!!!το πολυ πολυ με περνεις τηλ και σου λεω τι να κανεις!!!!Κοιτα ειμαι Κρητη και δεν μπορω δυστυχως να το δω...
Ψαχνω πολυ καιρο και το δικο σου αλλα δεν το βρισκω πουθενα...
Το ξερω ειναι κινεζος!!!
Θα ψαξω αν ειναι παλι και για το δικο σου..
Και θα το σκεφτω μονο αν ειναι με την δικη του πλεξουδα!!!
Δεν μπορω να το βαλλω μονος μου??
Νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι ειναι ευκολο...
ικανοποιημενος ειναι μεχρι στιγμης τιποτα το εχει ενα μηνα!!!!!ο φίλος σου τι λέει? ειναι ικανοποιημένος απο τη λειτουργία του; Είχε κανενα πρόβλημα και πόσο καιρο το έχει;
panosm : 2 κάτωΞεκινάω εγώ:
panosm : 2 κάτω