Με γλιτωσες απ το να εξηγω!!! Thanks!!Ρε Αλεξ εξηγησε μου λιγο τι τροχαλιες ειναι αυτες κ που? (χοντρικα γιατι ειμαι ασχετος λιγο). Τι θα κερδισουμε που ειναι πιο ελαφριες? (περιπου καταλαβα, απωλειες απο την μηχανη στον τροχο) Ειναι εξισου ομως ανθεκτικες?
Edit: Τελικα το βρηκα στο Wiki. Ειναι αυτο που νομιζα! Λοιπον στο burnout που ειχαν κανει κατι αναλογο σε ενα mx5 ειχε παρει 10hp! Το ειχαν μετρισει πριν κ μετα! Προφανος δεν πηρε κατι παραπανω η μηχανη αλλα κερδισε λογω λιγοτερων απωλειων στο τροχο! Το ειχα υποψην μου να το κανω γιατι το θεωρησα πολυ οικονομικη αναβαθμιση για το αυτοκινητο!
Ειμαι μεσα!
Δεν ξερω μονο αν ηταν κ μεγαλυτερης διαμετρου η μικροτερης διαμετρου...αυτο δεν παιζει ρολο? Λογικα κ συμφωνα με την μηχανικη αυτο ειναι που θα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο σωστα?
Ψησου και οταν γινεις μου το λες!!! χαχαχα!!! Ωραιο end εκανες σημερα στο marconni..χαχαχ!!Αλεξ ... Ψηνομαι..αλλα δν ειπα το ναι ακομα
Καταλαβα....θα στα στειλω μαζι με το quick shift....:worms:αφου με ξερεις τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ τι νομιζεις οτι πρεπει να κανεις![]()
Πειτε μου ποσα θελετε και θα σας πω τιμουλα! Εμενα μη με υπολογιζετε, αυτο το διαστημα δεν περισσευουν χρηματα για τετοιες κινησεις...λοιπον παιδια πριν περιπου δυο μηνες ειχαμε πει για group buy της συσκευης για το ηλεκτογκαζο!!!!ειχαμε πει οτι θα κλεισει τις πρωτες μερες του Νοεμβρη!!!!
απο οτι θυμαμαι ημασταν εγω ο alexps και ο bako73 κανεις αλλος ενδιαφερεται?για τους ειδη ενδιαφερομενους θα προχωρησουμε στην αγορα τους?αλεξη μπορουμε να μαθουμε που περιπου ειναι η τιμη του blitz και του pivot?
Εσυ το μυαλο σου στη βαζελινη!!!!Εγω ξερω για βαζελινη, μαλακωνει το λαστιχο...