10,431 Posts
τι λετε για την νεα ταπα καυσιμου? 95 λιρες την δινει ο Γκορντον + μεταφορικα...
ειναι αλουμινενια....
ειναι αλουμινενια....
Attachments
-
6.8 KB Views: 4,995
.το πειραμα πετυχε και το προιον δινει ρεστα....
1.Waterless car wash - Spray and Shine (Double Pack) on eBay (end time 06-Oct-09 10:18:21 BST)
2.PROFESSIONAL GRADE CARNAUBA CAR WAX on eBay (end time 18-Oct-09 23:22:13 BST)
Δηλωστε συμμετοχη με copy-paste για το 1 ή το 2 ή και τα δυο....
1. s33s και τα δυο
2. Maktheo και τα δυο
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
λοιπον...Μια ερωτησούλα για το τι περιέχει το πακέτο και πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία (γιατί δεν κατάλαβα και πολλά από τα λινκς) και είμαι και εγώ μεσα...
Α, και πόσο κρατάει (για πόσα πλυσίματα είναι στο περίπου?)
Μακη,οργανωνεις-εκτελεις-παραλαμβανεις και κανεις τρια πακετα για Θεσσαλονικη,Θεσσαλια.Αθηνα.Α! Επισης μπορουμε να του στειλουμε και μια λιστα με ονοματα-διευθυνσεις για να στειλει απο εκει απ'ευθειας μεμονωμενα στα ατομα τους υαλοκαθαριστηρες!
Δεν ξερω αν ετσι βγαινει πιο ακριβα ή οχι, οπως και να εχει το τσεκαρουμε και αυτο οταν ερθει η ωρα βλεπουμε τι κανουμε.
Εσυ,25ε στην εθνικη.Μακη 25 η 29 ευρω θα βαλουμε, εχω μπερδευτει
δε γινονται αυτα ουτε με δικτατορια.....Μήπως να μη το θίγαμε το θέμα στον Σ για τις φτηνότερες τιμές που βρίσκουμε έξω; Φοβάμαι μη γίνει καμιά εμπλοκή από το Σ στη honda και μας κόψουν οι dealers της Αγγλίας τη συνεργασία...υπερβολικό αλλά κανείς δεν ξέρει...
:grouphug:Ευχαριστω Στελιο.. Ολα ενταξει, τα ελαβα..
Για να ειμαι ειλικρινής δεν περιμενα να τελειωσουμε τοσο γρηγορα με την συγκεντρωση των χρηματων..