2006+ Honda Civic Forum banner
1 - 20 of 89 Posts

· Registered
Joined
·
320 Posts
Group Buy Usb/Aux/SD to CD-Changer (Xcarlink/Yatour)

Λοιπόν σε συνέχεια για εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαπραγμάτευση και αγορά Usb/Aux/SD to CD-Changer αναφέρω τα άτομα που μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις...

1) Arahtos
2) alexandro673
3) vatigoal
4) MIXOStsi
5) Habanero
6) MakTheo

[strike]Αναλαμβάνω να κάνω επικοινωνία για το Yatour και[/strike] ο Arahtos για το noname που είχε postαρει. Αρχικά αν κάνει για τα αμάξια μας και έπειτα για κατέβασμα τιμής.

Έστειλα email για το yatour και αναμένουμε απάντηση από τον πωλητή.
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
@Habanero Αυτο το link πρεπει να ειναι fake λογω ενος review αν ειδα σωστα.

@panayiotis Θα σε προσθεσω στο group buy. Οπως τα λες ειναι κ μαλιστα τα περισσοτερα διαβαζουν μεχρι 6 φακελους και συγκεκριμενα μεγεθη USB stick.

Γενικα καλο ειναι να ρωταμε αν δεν εχει φωτο τη πηγη μας γιατι καποια δεν την υποστηριζουν απο παλιοτερες επικοινωνιες που ειχα κανει.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Λοιπόν και εγώ για τα 45 ευρώ+μεταφορικά είμαι μέσα παρόλα αυτά έστειλα και σε άλλον ένα που είχε postαρει από ebay ο maktheo, αν είναι και θέλετε να κοιτάξω να στείλω και από aliexpress αύριο για να έχουμε απάντησεις από ολους μέχρι τη Πέμπτη(ελπίζω!) και μετά να προχωρήσουμε.

Καλό θα είναι μιας και τώρα έχουμε μια τιμή δηλαδή:

44,5€ το τεμάχιο + τα μεταφορικά που θα προκύψουν (20€/τεμάχια που θα αγοράσουμε) + μεταφορικά που θα προκυψουν για τις παραδόσεις εντός Ελλάδας

ο καθένας που έχει εκφράσει ενδιαφέρον ας απαντήσει αν συνεχίζει και ενδιαφέρεται αφού έχουμε ένα πιθανό κόστος και με πιθανότητες να πέσει κι άλλο αφου απαντήσουν και οι υπόλοιποι πωλητές.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για πιο λίγα χρήματα ας μας θέσει ένα ταβάνι για να τον υπολογίζουμε σε περίπτωση που βρεθεί κάτι πιο φθηνό.
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Λοιπόν παιδιά εγώ κατα καιρούς που έχουν αναρτηθεί διάφορα link με μετατροπείς είτε από Κίνα είτε από Ευρώπη απέστειλα email και αναμένω απάντησεις. Κάποιοι απάντησαν αλλά νομίζω ότι μόνο τα ευρωπαϊκά είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε.

Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω τα email και προσανατολιζόμαστε για την αγορά.

Τις αποστολές εντος Ελλάδος μην σας προβληματίζουν θα τη βρουμε τη λύση.

Παραθέτω τις 2 απαντήσεις από ebay:

 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Το Yatour μας δίνει -5% για 5-10 τεμ. -7% για 11-25 τεμ. 20€ αποστολή μέχρι 10 τεμ.

Ο κινέζος μας ρίχνει άκυρο...

Βουρ για Yatour...


Να φτιάξουμε τελική λίστα ενδιαφερομένων και να κανονίσουμε το χρηματικό κλπ...
Καλά και τα δύο made in china είναι αλλά και τα δύο αυτά από Γερμανία είναι και έχουν και τα 2 καλές κριτικές και ίδιο ποσοστό θετικών απαντήσεων.

Όποιος ξέρει αυτό είναι link για offer??? Yatour
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
ΟΚ, παιδιά ήξερα ότι είναι πλειοδότηση αλλά δεν ξερω που ακριβώς βλέπουμε για offer.

Λοιπόν επειδή έχω στείλει αρκετά email σας επισυνάπτω 2 email από τους πωλητές που είχαμε τις προσφορές τους σχετικά με τα χαρακτηριστικά των adapter...


Η αληθεια είναι με προβλημάτισαν τα μεγέθη των USB/SD και η ασυμβατότητα με κάποια στη μία περίπτωση που φαινόταν να καταλήγουμε.

Έστειλα έτσι και για άλλες 2-3 περιπτώσεις adapter και αναμένουμε. Η καλύτερη όλων είναι η παρακάτω:

δεν έχουμε ακόμα προσφορά αλλά ο πωλητής είναι άμεσος και εκπληκτικός στο ενδιαφέρον του ελπίζω να κάνει καλο deal. Επειδή μας ζητάει τον model του radio unit όποιος μπορεί να μου το postarei για να του το στείλω γιατί δεν μπορώ να το δω άμεσα θα εξυπηρετούσε.

Επίσης απάντησε αυτός:

Δεν έχει την απαιτούμενη ποσότητα έτσι έστειλα και σε άλλον με το ίδιο προϊόν και αναμένουμε.

Ελπίζω να διαβάζονται όλα τα email και όλοι να έχουμε λίγη υπομονή για να βρεθεί η καλύτερη επιλογή....
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Λοιπόν επειδή όσο αναζητώ κάτι καλύτερο δεν βρίσκω μέχρι στιγμής αναμένω μόνο από έναν πωλητή με yatour τιμή αν δώσει κάτι καλύτερο. Όλες οι προσφορές που έχω πάρει για xcarlink και connects2me είναι παραπάνω αναγράφω τις 2 φθηνότερες (από όσους πωλητές μίλησα):

1) Honda Civic MP3 SD USB CD Aux Input Audio Adapter Digital CD Changer Module | eBay

Κόστος: 5 units £29.95 p&p £19.95
6-9 unit £28.95 p&p £23.95

2) Honda USB SDHC Aux Adapter MP3 CD Wechsler Jazz 2 3 GD GE II III 2005 2011 | eBay

Κόστος: 5-10pc -5% Rabbat
11-25 pc 7%
26-50 pc 10%

5-10PC- shipping 20€

Περίπου το κόστος ανέρχεται το πρώτο γύρω στα 44€ και το δεύτερο γύρω στα 49€.

Ενδιαφέρον είχαν δείξει αρχικά οι παρακάτω:
1) arahtos
2) alexandro673
3) vatigoal
4) mixostsi
5) habanero
6) maktheo
7) panayiotis

Ας επιβεβαιώσουν όσοι συνεχίζουν και ενδιαφέρονται και όσοι θέλουν να μπουν και αυτοί στο group buy και ας ψηφίσει ο καθένας ποιο από τα 2 προτιμάει για να προχωρήσουμε. Ας αναφέρει και ο καθένας πόλη που μένει για να δούμε που αξίζει να συγκεντρωθούν όλα μαζί πριν την αποστολή εντος Ελλάδας.

Λέω ας περιμένουμε μέχρι και τη Κυριακή για συμμετοχές για να προχωρήσουμε μετά στη συγκεντρωση χρημάτων και στην αγορά.

Αν μου απαντήσει κανείς σε email που έχω στείλε και αξίζει κάτι θα ενημερώσω.
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
1) arahtos ✓ Αθήνα
2) alexandro673 ✓ Αθήνα
3) vatigoal ✓ Λευκάδα
4) mixostsi ✓ Βόλος
5) habanero ✓ Αθήνα
6) panayiotis ✓ Άρτα
Οπότε πλεον κανονιζουμε τα διαδικαστικα...εγω δ εχω προβλημα να αναλαβω τη συλλογη χρηματων και παραγγελιας. Αν ειναι μου λετε...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
1) arahtos ✓ Αθήνα
2) alexandro673 ✓ Αθήνα
3) vatigoal ✓ Λευκάδα
4) mixostsi ✓ Βόλος
5) habanero ✓ Αθήνα
6) panayiotis ✓ Άρτα
7) kourentas ✓ ?
Παιδια απο Γερμανια ή Αγγλια θα γίνει η αγορα για να μην εχουμε ουτε καθυστερηση στη παραλαβη ουτε θεμα με τελωνειο.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Παιδιά μιας και είμαι από Αθήνα λέω να αναλάβω εγώ το μάζεμα των λεφτών, τη πληρωμή, τη παραλαβή και το διαμοιρασμό σε όλους. Αν έχω καταλάβει σωστά κινούμαστε προς yatour??? Στέλνω στον έμπορο ότι μας ενδιαφέρει για 7 τεμάχια και να μας δώσει σύνολική τιμή και link για την αγορά (υπολογίζω γύρω στα 48ευρώ για Αθηναίους χέρι με χέρι και για την επαρχία 51-52€ σωστα???).

Ας περιμένουμε πρώτα όμως email επιβεβαίωσης και αποστολής συνδέσμου που θα κάνουμε την αγορά.
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Παιδιά όλα καλά με την αγορά κ την αποστολή θα τα βρουμε ανετα στο οικονομικό αλλα τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας πως θα τα υπολογισουμε αν ο ενας θέλει Ελτα, ο άλλος ACS κτλ. με τη λογικη οτι θα γινουν καταθεση? Με τα ελτα ξερω οτι το κοστος ειναι 2,50 με 4 ευρω το business express που δινει και tracking number. Νομιζω ειναι το βέλτιστο και παραδιδεται σε 2-3 εργάσιμες. Δεν ειναι συστημενο ομως...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Τα επιπλέον έξοδα θα τα πληρώσουμε κατά την παραλαβή στην κούριερ
Οκ απλα απο οσο ξερω αυτο γινεται μονο με courier κ οχι με απλο ελτα αρα το κοστος ανεβαινει για εσας αλλα οτι συμφωνησετε εγω θα πραξω.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Ο συγκεκριμένος πωλητής έχει 8 τεμάχια διαθέσιμα απ' ότι λέει...
Οπότε κλείνουμε συμμετοχές μιας και μαζευτήκαμε 8?
Εχω στειλει στο πωλητή email και περιμενουμε απαντηση (8τεμ). Επειδη μας ειχε απαντησει και για περισσοτερα τεμαχια στην εκπτωση φανταζομαι εχει stock. Ουσιαστικα εχει κλεισει απλα μεχρι να μας απαντησει ο πωλητης προσπαθουμε να εξυπηρετησουμε αν καποιος ενδιαφερθει τωρα.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Ανάλογα με τις μέρες τους, περνάνε...
Ο τρόπος είναι με revolut ή με κάποιον να σου στείλει € στο paypal που δεν τον πιάνουν τα cc...
Παιδια εχω κ revolut και καποιον που πιθανον δ τον πιανουν τα cc. Θα το δουμε μολις μαθουμε το συνολικο ποσο απο το στομα του πωλητη.

Η αγορά τωρα θα γινει μεταφεροντας λεφτα στο PayPal του πωλητή εξω απο eBay σωστα;;; Εχουμε διασφαλιση σε αυτο να μην γινει μαλακια;;;

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Παιδιά δεν έχω γράψει κάτι νεότερο γιατί είμαι στην αναμονή.

Επικοινώνησα με τον πωλητή για να μας δώσει link για τη πληρωμή και το επίσημο κόστος, με ρώτησε με ποιο τρόπο θα πληρώσουμε paypal ή bank transfer του ζήτησα να προσπαθήσουμε πρώτα με paypal και ότι θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να μαζέψουμε τα λεφτά και να τον πληρώσουμε λόγω των cc και χρήσης revolut μου είπε οκ και ότι δεν έχει πρόβλημα, παρόλα αυτά ακόμα δεν μου έχει στείλει κάποιο link πληρωμής ή τελικό ποσό αν και το ποσό θα βγει 47,5€.

Οπότε είτε ξεκινάμε να μαζεύουμε λεφτά για να κερδίσουμε χρόνο είτε αναμένουμε να μας πει το τελικό οκ και να προχωρήσουμε μετά.
 

· Registered
Joined
·
320 Posts
Λοιπόν παιδιά μου έστειλε απάντηση ο πωλητής δίνοντας μου το λογαριασμό του paypal για να κάνω τη κατάθεση. Το ποσό είναι όπως το υπολογίζαμε...Συγκεκριμένα βγαίνει 47,10€ ο καθένας αλλά για να υπολογίσω και τη προμήθεια του εμβάσματος ας βάλει ο καθένας τουλάχιστον 47,50€.
 
1 - 20 of 89 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top