2006+ Honda Civic Forum banner

Honda f1

42529 Views 350 Replies 32 Participants Last post by  skam
νομίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε ξεχωριστό κομμάτι....το πρωτάθλημα ξεκινάει...
Δεν θα αγωνιστεί στο GP της Αυστ�αλίας ο Alonso
  • Like
Reactions: 5
301 - 320 of 351 Posts

Οι δηλώσεις του Helmut Marko:

Βρήκαμε μια καινούργια λύση, εντελώς διαφορετική από εκείνη που εξετάζαμε. Οι κινητήρες μας θα κατασκευάζονται στην Ιαπωνία έως το 2025, δεν θα έχουμε καμία εμπλοκή σε αυτό το κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι τα δικαιώματα χρήσης τους και τα συναφή, θα παραμείνουν στην δικαιοδοσία των Ιαπώνων.
  • Like
Reactions: 3
3
Η Honda, η οποία σχεδίασε και κατασκεύασε τις μονάδες ισχύος που θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί η Red Bull φέτος, δεν αναγνωρίζονται πλέον στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, το RB18 θα φέρει τα λογότυπα της HRC – Honda Racing Corporation – η οποία υποστηρίζει το νέο τμήμα Red Bull Powertrains στην κατασκευή των μονάδων για Red Bull και AlphaTauri.

Tire Wheel Vehicle Automotive tire Car

Tire Wheel Land vehicle Car Vehicle

Automotive lighting Hood Automotive tire Motor vehicle Automotive design
See less See more
  • Like
Reactions: 1
Αντί να βάλουν τεράστιο λογότυπο μου βάλανε ένα μικρό HRC πίσω πίσω...
Αντί να βάλουν τεράστιο λογότυπο μου βάλανε ένα μικρό HRC πίσω πίσω...
Δεν θελω να στεναχωριεσαι ολα λυνονται... 🤤

Πληροφορίες στο Honda.Racing - The official home of Honda Racing απο δω και περα...

Hood Automotive tire Automotive lighting Sports gear Motor vehicle
See less See more
  • Like
  • Like
πήραμε τα φαφάρια μας στον πρώτο αγώνα και στα 2 αμάξια στην τελευταία γυρουβουλιά...
κάπου πήρε το μάτι μου ανάρτηση που έλεγε να γυρίσει πίσω ο μηχανικός που είχε βάλει τα κλάμματα στην πρώτη νίκη της χόντα στην μετά μερσέντες εποχή...
  • Like
ξέχασα, το κορυφαίο ήταν και στους δύο οδηγούς που έλεγαν ότι το αμάξι έχει πρόβλημα και τους απαντούσαν ότι όλα είναι καλά συνεχίστε...μόλλις μετά από μερικά μέτρα, κρκρκρκρ....ευτυχώς που δεν πήραν φωτιά σαν του άλλου χοντάκια...χαχαχα:p:p
  • Like
Μεγάλη πίκρα απο βάθρο να εγκαταλείπεις και να παίρνει θέση ο ακατανόμαστος!
Πάντως οι ferrari εξαιρετικές!
  • Like
Reactions: 2
  • Like
πολύ έξυπνη προσπέραση του μαξ...τραίνο οι φεράρι, μάπα το καρπούζι οι μερσέντες...
δηλώσεις του λεκλέρ στο τέλος, είχαμε ρύθμιση για τις στροφές ενώ η ρεντμπουλ για τις ευθείες ...
  • Like
  • Like
Πάνε καλά οι Red Bull Honda! Ωστόσο, τι φάση φέτος με τις αναπηδήσεις; Σε πολλά σημεία δεν πατάει κάτω το μονοθέσιο... Πρόβλημα τελικά οι 19άρες...Δεν ξέρω που βοήθησαν...
δεν είναι από τις 19αρες αλλά από τις αλλαγές στην αεροδυναμική της εμπρός και πίσω πτέρυγας (κυρίως αυτής) έτσι ώστε να μπορέι το πίσω αμάξι να πλησιάζει στο εμπρός ...
Καλημέρα! Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή από πολλές απόψεις.

1.) Νέος σχεδιασμός στα μονοθέσια.
2.) 18-άρες ζάντες και ελαστικά.
3.) Επανεμφάνιση του φαινομένου με τις αναπηδήσεις (porpoising) που έχει να κάνει με την αυξημένη κάθετη δύναμη που δέχονται τα μονοθέσια.
4.) H Mercedes είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου τόσο στους οδηγούς, όσο και στους κατασκευαστές μετά από αρκετά χρόνια. Ανακουφιστικό για το sport θα μπορούσα να το πω.
5.) Αποκαθήλωση του Hamilton (έφαγε γύρο από το Max στην Imola, δεν μπήκε στο Q3 στα qualifications, δεν μπορεί να προσπεράσει τα μονοθέσια της μεσαίας κατηγορίας). Προσπαθούν να κρατήσουν το ηθικό & κίνητρο του με δηλώσεις ότι φταίει το αμάξι, ενώ ο Russell παλεύει πίσω από Ferrari και RBR. Γνώμη μου ότι έπρεπε να αποσυρθεί μετά το περσινό φιάσκο του τελευταίου αγώνα.
See less See more
  • Like

• Like
Τα συμπεράσματα από αυτό τoν αγώνα στο Miami είναι τα εξής:

1.) Η RBR έχει ένα γρήγορο αλλά οριακά αξιόπιστο μονοθέσιο (δείτε δοκιμαστικά και θέματα του Perez).
2.) Ο Max έχει ωριμάσει οδηγικά και δείχνει ότι πέρα από τον τίτλο, απέκτησε και άλλα οφέλη την προηγούμενη χρονιά.
3.) Ο Leclerc φαντάζει ολίγον τι soft για την τρέχουσα κατάσταση.
4.) Η κόντρα Max - Leclerc μου αρέσει περισσότερο από αυτή με τον Hamilton (ξεκατίνιασμα).
5.) O Ράσελ κερνάει τσαγάκι τον Hamilton σε κάθε αγώνα.
6.) O Albon για άλλη μια φορά πήρε βαθμούς με το πιο αργό μονοθέσιο του grid.
7.) Η γριά η κότα έχει το ζουμί (Alonso).
See less See more
  • Like
Reactions: 5
  • Like
2

Tire Wheel Photograph Automotive tire Light

Motor vehicle Automotive design Automotive tire Vehicle Car
See less See more
  • Like

• Like