2006+ Honda Civic Forum banner

Honda f1

42535 Views 350 Replies 32 Participants Last post by  skam
νομίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε ξεχωριστό κομμάτι....το πρωτάθλημα ξεκινάει...
Δεν θα αγωνιστεί στο GP της Αυστ�αλίας ο Alonso
  • Like
Reactions: 5
321 - 340 of 351 Posts
Εντάξει αλλά το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο max οτι τα αποτελέσματα ήταν αυτά χάρη στην ατυχία - αστοχία των κινητήρων της ferrari.
Εντάξει αλλά το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο max οτι τα αποτελέσματα ήταν αυτά χάρη στην ατυχία - αστοχία των κινητήρων της ferrari.
Το παραδεχτηκε και ο ιδιος ο Binotto ομως,δεν αρκει να ειμαστε γρηγοροι πρεπει να ειμαστε και αξιοπιστοι.Τα ειχαν safe mode μεχρι Ισπανια...
Ναι ανέβασαν στροφές στο μοτέρ για να έχουν μεγαλύτερη τελική στίς ευθείες και πράγματι εαν δεν έσπαγαν οι κινητήρες θα ήταν άπιαστοι, αλλά δεν τους βγήκε τελικά, νομίζω οτι το πρωτάθλημα κατασκευαστών αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά εαν και είναι λίγο νωρίς για προβλέψεις.
  • Like
Reactions: 3
Ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος εκκίνησε 10ος τον αγώνα, πήρε σπουδαία νίκη στο GP Ουγγαρίας. Εκπληκτική η Mercedes που έκανε ξανά το 2-3. Δεύτερος ο Χάμιλτον, τρίτος ο Ράσελ.
Font Screenshot Parallel Document Number

See less See more
  • Like
Reactions: 1
Τι κι αν εκκίνησε από την 14η θέση, ο Μαξ Φερστάπεν ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο GP του Βελγίου. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής είδε πρώτος την καρό σημαία στο Σπα και έφτασε στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.
  • Like
Reactions: 2
άλλαξε μοτέρ και ήταν 0,7 κάτω απόλους....τι να λέμε...η ρεντμπουλ έχει κάνει τρομερή δουλειά στο πορπόσινγκ και τα αποτελέσματα φαίνονται...
  • Like

• Like
  • Like
Δεν τον έπιασαν πουθενά!
Και ο αχώνευτος full μπινελίκια!
χαχαχαχαααααα
  • Like
  • Like

• Like
Επιστρέφει το λογότυπο της Honda στα μονοθέσια της Red Bull και AlphaTauri :D

• Like
4

Automotive tire Automotive design Hood Automotive exterior Motor vehicle

Car Tire Vehicle Automotive tire Wheel

Smile Sports uniform Gesture Yellow Jersey

Gesture Font Sports jersey Sports equipment Sports
See less See more
  • Like
  • Like
Παιδιά η honda- honda και το κ@λ@παιδο - κ@λ@παιδο, μη σώσει και πάρει πρωτάθλημα ποτέ με αυτή την συμπεριφορά ο τσόγλανος για να μην πω τίποτε άλλο απρεπές.
Δυστυχώς μετά το σημερινό επιβεβαιώνομαι για την γνώμη που είχα εκφράσει για τον Max τσόγλανο δεν θέλω να βρίσω άλλο απλά πιστεύω οτι σήμερα έληξε η καριέρα του στην F1.
Δυστυχώς μετά το σημερινό επιβεβαιώνομαι για την γνώμη που είχα εκφράσει για τον Max τσόγλανο δεν θέλω να βρίσω άλλο απλά πιστεύω οτι σήμερα έληξε η καριέρα του στην F1.
Νικο θα διαφωνήσω μόνο στο "εληξε η καριερα του στην F1" ,εχει πολυ δρομο ο ανθρωπος αν τον παρακολουθησεις προσεκτικα απο πιτσιρικι τι εχει κανει .Θελω να πιστευω οτι θα τα βαλουν κατω σαν ομαδα και θα βοηθησει τον Perez στον τελευταιο αγώνα. Aλλιως Checo is a legend μπορει και μονος του ,οπως ειπώθηκε απο τον Max. 🤤
321 - 340 of 351 Posts