2006+ Honda Civic Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
i-Vtec
Joined
·
3,059 Posts
Discussion Starter #1
Driving to work and an Audi(quell surprise) decided he didn't want to be in lane 4 of the roundabout and without a care in the world decided he wanted the lane I was in, lane 2. Hand on horn but after about only 2 seconds the horn cut out. Assuming its blown the fuse. About 1/2 mile later the VSA, ABS and Tyre symbol illuminated on the dashboard. Got to work, still no horn. Turned off the car and restarted it and ABS/VSA/Tyre lights are off, but Im assuming I may need to be moving for them to come back on. Had a look at the Fuse list but all seem to have their own fuses. Im night shift so I wont get a chance to look at this till tomorrow afternoon now.
Any ideas?
 

·
Premium Member
Joined
·
2,302 Posts
Interestingly, The fuse is labelled as "Horn and STOP", What exactly stop is, I'm not too sure, but it seems to be wired to the brake position sensor - No idea why they have put them on the same circuit - Image here
 

·
i-Vtec
Joined
·
3,059 Posts
Discussion Starter #5
Stop lights (Brake lights)?
I imagine so, as I saw a snippet of haynes manual somewhere stating it protects the brake pedal position sensor circuit - It would make sense, but still seems strange to run them on the same fuse as the horn!

I saw that on the other list I found and did wonder myself. At least I will be able to try that fuse under the bonnet in the morning when I leave work.
 

·
Moderator
Joined
·
4,484 Posts
Just for interest, do the brake lights work at the moment? If so, do they work if you pull fuse 21?
 

·
i-Vtec
Joined
·
3,059 Posts
Discussion Starter #7
Fuse 21 was gone, put a new one in and all sorted. No sign of the VSA/ABS/Tyre lights, maybe the fuse popping just confused the ecu. @M8TJT no idea, never checked.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top