2006+ Honda Civic Forum banner
2501 - 2520 of 10676 Posts

· Premium Member
1,843 Posts
Ρε παιδιά τι νέκρα είναι αυτή στο forum! Και για αύριο μας βλεπω μόνο εμένα τον Πάνο και το θεό το Γιώργο στο ΣΕΦ. Μπανάκια οι άλλοι ε? Αντε να ξεκινήσουμε και μεις!!!:)
καλα τελη αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη θα δεις παλι τι θα γινεται!!!!δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε σελιδες!!!!!!

· Registered
4,238 Posts
Ρε παιδιά τι νέκρα είναι αυτή στο forum! Και για αύριο μας βλεπω μόνο εμένα τον Πάνο και το θεό το Γιώργο στο ΣΕΦ. Μπανάκια οι άλλοι ε? Αντε να ξεκινήσουμε και μεις!!!:)
9:00 δεν εχουμε πει....???εκει θα ειμαι...

· Premium Member
18,973 Posts
9 είναι το ραντεβού;

· Premium Member
9,525 Posts
ειμαι και γω εδω :p
σεφ 9 οκ για σημερα

· Premium Member
2,195 Posts
ειμαι και γω εδω :p
σεφ 9 οκ για σημερα
παιζει ναρθω. (εκτος αν ως συνηθως κατι γινει.... :( ) . μπροστα απο olympico ειναι η ... μάζωξη ???

· Registered
4,238 Posts
παιζει ναρθω. (εκτος αν ως συνηθως κατι γινει.... :( ) . μπροστα απο olympico ειναι η ... μάζωξη ???
Στο παρκινγκ το μικρο εξωτερικα μπροστα...οχι στο παρκινγκ διπλα απο την ολυμπικο!!!θα μας δεις με το που μπαινεις στο ΣΕΦ φατσα καρτα...δεν πας προς τις καφετεριες!!!

· Premium Member
2,195 Posts
Στο παρκινγκ το μικρο εξωτερικα μπροστα...οχι στο παρκινγκ διπλα απο την ολυμπικο!!!θα μας δεις με το που μπαινεις στο ΣΕΦ φατσα καρτα...δεν πας προς τις καφετεριες!!!
οκ, αλλα επειδή ειμαι και λίγο ... γκαβός :rolleyes: να σηκώσετε και καμιά ... παντιέρα!! :police::eek:

· Greek Subforum Moderator
13,296 Posts
αν τα καταφέρω παιδιά θα έρθω...υπάρχει ένα θέμα!

· Uno Angelo 200 Demoni
3,740 Posts
αν τα καταφέρω παιδιά θα έρθω...υπάρχει ένα θέμα!
Ελα να δοκιμάσεις το 116i...
Το Delta ακόμα να πάρει πινακίδες, γίνεται χαμός στο Υπουργείο: Δώσανε άδειες στο 70% του προσωπικού με το μέτρο της μείωσης των τελών να λήγει τη Παρασκευή!!!

· Greek Subforum Moderator
13,296 Posts
το ξέρω Θόδωρα...αν έρθω θα σου πω λεπτομέρειες!

· Premium Member
9,525 Posts
Ελα να δοκιμάσεις το 116i...
Το Delta ακόμα να πάρει πινακίδες, γίνεται χαμός στο Υπουργείο: Δώσανε άδειες στο 70% του προσωπικού με το μέτρο της μείωσης των τελών να λήγει τη Παρασκευή!!!
και ειχα ορεξη να πατησω... ενα Delta :worms:

· Premium Member
9,525 Posts
Τσου ρε...
Είπαμε με σίβικες δεν τα βάζω, αλλά θα κάνω μία εξαίρεση για εσένα...:police:
αμεσως εσυ......
οταν εννοω να πατησω ενα delta εννοω ...στο πατακι του συνοδηγου!!!!
:p:p:p

· Premium Member
5,575 Posts
Επειδή δεν ξερω καλα τα μερη προς Πειραια ποιος θα μου πει πως να ερθω? Σκέφτομαι να κατέβω απο εθνικη, σε ποια εξοδο βγαινω-που στρίβω κλπ?

· Registered
4,238 Posts
Επειδή δεν ξερω καλα τα μερη προς Πειραια ποιος θα μου πει πως να ερθω? Σκέφτομαι να κατέβω απο εθνικη, σε ποια εξοδο βγαινω-που στρίβω κλπ?
Στο τελος της εθνικης προς πειραια κρατας αριστερα και με το που φτασεις στην αποτομη στροφη κρατας δεξια και μπαινει δεξια στην εισοδο για το ΣΕΦ με το που μπεις θα δεις το παρκιν το μικρο θα μπεις μεσα....θα φαινομαστε απο πανω απο την στροφη!!!

καταλαβες??

2501 - 2520 of 10676 Posts