2006+ Honda Civic Forum banner
2901 - 2920 of 10676 Posts

· Premium Member
18,973 Posts
έκλεισα τραπέζι...
8.30
10 άτομα
και για καπνίζοντες (σε περίπτωση που μας τα χαλάσει ο καιρός και δεν μπορούμε να κάτσουμε έξω)
το όνομα έγινε για το "club" τών civic, ή στο όνομα Κοντούλης.

τα x2 είναι για γυναίκες γιατί σαν να βλέπω ένα ενδιαφέρον από την κοπελιά μου?
Θα έρθει η αδερφή μου και ο Γιάννης με τη Φωτεινή,
Αλέξανδρε η Πένυ;

· Registered
386 Posts
Ρε ανωμαλιάρηδες σημερα ειναι παγκοσμια ημέρα χορτοφαγίας και εμεις θα πάμε για κοψίδια?????χαχαχαχαχα!!! Εγω θα πάρω φρικασέ για να μην νιώθω 100% τύψεις!χαχαχαχα

· Premium Member
2,195 Posts
Ρε ανωμαλιάρηδες σημερα ειναι παγκοσμια ημέρα χορτοφαγίας και εμεις θα πάμε για κοψίδια?????χαχαχαχαχα!!! Εγω θα πάρω φρικασέ για να μην νιώθω 100% τύψεις!χαχαχαχα
Το αρνάκι τρώει μόνο χορταρακια, αρα ειμαστε καλυμένοι!! :confused:

· Premium Member
5,575 Posts
Και την Κυριακή των Βαιων τρώνε ψάρι αλλα εμείς είχαμε πάει Καλύβια και έγινε της ανωμαλίας απο κοψίδια, αν θυμάστε... Βέβαια υπάρχει δικαιολογία.... Κάναμε Πάσχα, μια εβδομαδα πριν και ας μην ειμαστε καθολικοι!

· Registered
2,784 Posts
θα δωσω και εγω το παρον λιγο μετα τις 21.00 αντε να υπαρχει και ενας χορτοφαγος στην παρεα γιατι θα ριξει ο θεος φωτια μας καψει(αν και ειναι στρατευμενος).Αληθεια τι ωρα ειναι η συναντηση ρε

· Premium Member
5,575 Posts
θα δωσω και εγω το παρον λιγο μετα τις 21.00 αντε να υπαρχει και ενας χορτοφαγος στην παρεα γιατι θα ριξει ο θεος φωτια μας καψει(αν και ειναι στρατευμενος).Αληθεια τι ωρα ειναι η συναντηση ρε
ειτ θερτι

· Premium Member
5,575 Posts
Ο mod θα μας τιμήσει με την παρουσία του? (Να ξέρω να κουβαλίσω ατζεντα)

· Premium Member
5,575 Posts
Ναι πρέπει να ξέρουμε εγώ και ο Πάνος αν θα φορέσουμε τις γόβες...:p
Και η Φωτεινη να φερει φωτογραφική....

· Greek Subforum Moderator
13,296 Posts
Παίδες αν τα καταφέρω θα έρθω διότι οι βραδιές σιβινφο είναι αναντικατάστατες!!!
Άλλωστε μου έχουν λέιψει τα τρελά αγόρια Παναγιώτης και Θοδωρής...Θέλουν μου είπαν να μου μάθουν τριγωνομετρία!:p Εγώ πάντως γόβες δεν φοράω γιατί με στενεύουν! Άλλωστε είμαι 2 μέτρα και επτά εκατοστά παλικάρι!!!

· Uno Angelo 200 Demoni
3,740 Posts
επτά εκατοστά!!!
Εμείς ΑΥΤΟ κρατάμε..

edit
Α, Μήτσο, στη Δαφνη έχει και πολλά από αυτά που τρώνε αυτά που τρώμε, δηλαδή χορτοειδή...
Το μόνο μέρος που πραγματικά και χωρίς πλάκα θα νοιώσεις καλά :grouphug:

· Premium Member
5,575 Posts
Οπως καταλαβατε έλειπε ο mod και η Φωτεινή σε ενδειξη διαμαρτυρίας δεν εκανε φωτογραφική κάλυψη[smilie=tongue.gif][smilie=tongue.gif][smilie=tongue.gif] Ωραια περάσαμε για αλλη μια φορά και γνωρίσαμε και το Νάσο. Να υπενθυμήσω την πρόταση του Δημητρη για καφέ προς Λούτσα μεριά. Τι λέτε απο βδομαδα?

· Registered
1,062 Posts
το vivid blue (παρκαρισμένο στο πάρκο-κούνιες) ποιός το είχε από την παρέα? φεύγοντας το είδε η Ειρήνη και με "έπρηξε" που δεν το πήρα και εγώ σε αυτό το χρώμα...:)

παιδιά ήταν πολύ καλά χθές, θα τα πούμε καλύτερα και στον καφέ αυτή τη βδομάδα

2901 - 2920 of 10676 Posts