2006+ Honda Civic Forum banner
4481 - 4500 of 10676 Posts

· Premium Member
968 Posts
Δέν είν'κακό.Θα μιλήσω με τον Νίκο,γιατι είναι κύκλος απο εκεί που θα συναντηθούμε (Λ.Αθηνών στην Ford).
18:15 it is!

Αν το κανω θα ειναι μια και καλη :worms: :laugh:!

Δεν φανταζεσαι ποσο θελω βρε γειτονα αλλα ειμαστε η μοναδικη εργασιακη ομαδα που μας το απαγορευει το Συνταγμα!

Μια συναδελφος πεταξε το θεεικο "ε τοτε να μαζευτουμε στην Ομονοια" :party:
Είμαι ήδη Ομόνοια,έχω καβατζώσει και κάτι πυροσβεστήρες και περιμένω...
Και χέστηκα για την επιχείρηση,τι θα γίνεται κατα τις 14:30 που σχολάω;Θα πιάσω τα στενά τσιβ-τσιβ-τσιβ-τσιβ...μήν με πέσω σε τίποτα ανάχρες και έχουμε άλλα...

· Premium Member
2,195 Posts
Να πω ... αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους οσους θα παρεβρεθούν (και ειδικά στον ... ψάρακα!! :worms:), καθότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω.

· Premium Member
18,973 Posts
Κατά τις 6 παρά ξεκινάω!

· Premium Member
1,982 Posts
Sorry παιδιά, λόγω γεγονότων δεν μπορούσα να έλθω.

· Uno Angelo 200 Demoni
3,740 Posts
Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας

Σήμερον, την 5ην Μαϊου του σωτηρίου έτους 2010, εθεάθει ο γνωστός στα media μεγαλοεκδότης, εντός VW (Κα)Touran TSi DSG 140!!!
Ουχί μόνον ως συνεπιβάτης, αλλά και ως οδηγός!:worms:
Ηρνήθει όμως μετά επιτάσεως την φωτογράφησην!
:worms:

· Premium Member
5,355 Posts
Σήμερον, την 5ην Μαϊου του σωτηρίου έτους 2010, εθεάθει ο γνωστός στα media μεγαλοεκδότης, εντός VW (Κα)Touran TSi DSG 140!!!
Σα δε ντρέπεται λίγο.... :worms::worms:

· Collateral M o d e r ator
4,247 Posts
Σήμερον, την 5ην Μαϊου του σωτηρίου έτους 2010, εθεάθει ο γνωστός στα media μεγαλοεκδότης, εντός vw (Κα)touran tsi dsg 140!!!
Ε δεν έχει μείνει τίποτα πλέον σ'αυτό το κράτος.. Ούτε αξιοπρέπεια...!

· Premium Member
968 Posts
Μόλις μπήκα σπίτι ...και με έτρωγε στον δρόμο οτι έχω ξεχάσει κάτι σημαντικό...

Ξεφτίλα μιλάμε,ξέχασα να πληρώσω τον καφέ!!!!

Παιδιά ποιος φορτώθηκε την παπαριά μου;Να μου σείλει ένα paypal acc./λογ.τραπέζης,οτιδήποτε για να δώσω τα χρήματα.
Και χίλια συγνώμη άλλα είμαι απο τις 04:30 στο πόδι και δέν την παλεύω κάστανο

· P R E P A R E D
10,431 Posts
Μόλις μπήκα σπίτι ...και με έτρωγε στον δρόμο οτι έχω ξεχάσει κάτι σημαντικό...

Ξεφτίλα μιλάμε,ξέχασα να πληρώσω τον καφέ!!!!

Παιδιά ποιος φορτώθηκε την παπαριά μου;Να μου σείλει ένα paypal acc./λογ.τραπέζης,οτιδήποτε για να δώσω τα χρήματα.
Και χίλια συγνώμη άλλα είμαι απο τις 04:30 στο πόδι και δέν την παλεύω κάστανο
Εισαι ενα πιστολι.....:worms:

· Premium Member
968 Posts
Εισαι ενα πιστολι.....:worms:
Και ούζι μή σου πώ...:facepalm:
Παιδιά πραγματικά,αισθάνομαι πολύ άσχημα!/Όποιος/όποιοι πλήρωσαν για μένα,παρακαλώ να μου το πούν,ακόμα και για cents...[smilie=umm.gif]

· Premium Member
9,525 Posts
ο καθένας πλήρωσε το δικό του οπότε μάλλον το δικό σου το πλήρωσε ο σερβιτόρος....:p
μην αγχώνεσαι όμως όλοι του αφήσαμε μπουρμπουάρ , μας έδωσε άπειρες ευχαριστίες , οπότε του ήρθε μία η άλλη:popcorn2:

· ホンダシビッ&#
2,953 Posts
Σήμερον, την 5ην Μαϊου του σωτηρίου έτους 2010, εθεάθει ο γνωστός στα media μεγαλοεκδότης, εντός vw (Κα)touran tsi dsg 140!!!
ενας παπαρατσι που σεβεται τον εαυτο του δεν περιμενει συναινεση για να προβει σε φωτογραφιση.
Αυτα ειναι στοιχεια αποδειξης εσχατης προδοσιας.

· Greek Subforum Moderator
13,296 Posts
Αγαπητά μέλη του civinfo!
Προβοκάτορες της vw επιχείρησαν χθες να εκμεταλλευτούν την έκρυθμη κατάσταση της ημέρας προκειμένου να σπιλώσουν την φήμη του μοντεράτορα σας!
Συγκεκριμένα, πριν την χθεσινή συνάντηση με προσέγγισε νέος που έμοιαζε με γάτο συφμορουμίτη και υπάλληλο της εκδοτικής μου εταιρίας και μου έδωσε 500€(ολογράφως: πεντακόσια ) για να οδηγήσω για μερικά -μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού- λεπτά ένα αυτοκίνητο σαν νεκροφόρα της απεχθούς εταιρείας...
Δέχτηκα με τον όρο να γεμίσω με μπεταντίν όλο το εσωτερικό πριν εισέλθω λόγω του δεδομένα γεμάτου εκ κατασκευής χώρου με κολοβακτηρίδια και άλλα επικίνδυνα μικρόβια! Ευτυχώς που έχω πάντα ένα πεντόλιτρο μπεταντιν μαζί μου για ώρα ανάγκης!;)
Οι εντυπώσεις μου είναι οι ακόλουθες:
Χάλια κιβώτιο που σ' ενοχλούσε σε κάθε αλλαγή, ροπή σαν γκολφ 3 60 ίππων, χώροι ελάχιστοι ακόμα και σε σχέση με σμαρτ και τιμόνι που θυμίζει τρακτερ...
Μόλις κατέβηκα, έκανα 3 φορές εμετό, πήγα σε τοπικό εκκλησάκι και άναψα λαμπάδα στο μπόι μου (2,07 εκατοστά για όσους δεν ξέρουν) ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που βγήκα ζωντανός ενώ παράλληλα έστειλα στεφάνι στον τύμβο του σοιχίρο για συγχώρεση!
Καταγγέλλω λοιπόν δημοσίως την προβοκατόρικη ενέργεια της εν λόγω εταιρείας η οποία και μου χρωστάει πλέον 200€ διότι τα μεταφορικά στεφανιού στην Ιαπωνία κόστισαν παραπάνω από το ποσό που μου έδωσαν...Αίσχος!
Αυτά προς αποκατάσταση της φήμης μου!

· ホンダシビッ&#
2,953 Posts
Προβοκάτορες της vw επιχείρησαν χθες να εκμεταλλευτούν την έκρυθμη κατάσταση της ημέρας προκειμένου να σπιλώσουν την φήμη του μοντεράτορα σας!
Συγκεκριμένα, πριν την χθεσινή συνάντηση με προσέγγισε νέος που έμοιαζε με γάτο συφμορουμίτη και υπάλληλο της εκδοτικής μου εταιρίας ..........

αμοληστε τα ροντβάιλερ ΤΩΡΑ!!!!

· Premium Member
6,226 Posts
Περάσαμε καλά, σε σχέση πάντα με ότι συνέβη χθες στην Ελλάδα μας...

Μαζευτήκαμε αρκετοί φίλοι, τα είπαμε, ήπιαμε τον καφέ μας, φάγαμε κάποιοι λίγο αργότερα μαζί κ γελάσαμε όσο μπορούσαμε.

:)

· Premium Member
3,562 Posts
Ναι ήταν πολύ ωραία. Συγνώμη που δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με όλους γιατί λόγω των χθεσινών γεγονότων καταπιάστηκα σε κουβεντούλα με τους πλησίον μου :)

· Premium Member
6,101 Posts
Ε ναι λοιπον,παει η Ελλαδα που ξεραμε :worms::worms::worms:!

Συγκεκριμένα, πριν την χθεσινή συνάντηση με προσέγγισε νέος που έμοιαζε με γάτο συφμορουμίτη και υπάλληλο της εκδοτικής μου εταιρίας και μου έδωσε 500€(ολογράφως: πεντακόσια ) για να οδηγήσω για μερικά -μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού- λεπτά ένα αυτοκίνητο σαν νεκροφόρα της απεχθούς εταιρείας...
Δέχτηκα με τον όρο να γεμίσω με μπεταντίν όλο το εσωτερικό πριν εισέλθω λόγω του δεδομένα γεμάτου εκ κατασκευής χώρου με κολοβακτηρίδια και άλλα επικίνδυνα μικρόβια! Ευτυχώς που έχω πάντα ένα πεντόλιτρο μπεταντιν μαζί μου για ώρα ανάγκης!;)
Οι εντυπώσεις μου είναι οι ακόλουθες:
Χάλια κιβώτιο που σ' ενοχλούσε σε κάθε αλλαγή, ροπή σαν γκολφ 3 60 ίππων, χώροι ελάχιστοι ακόμα και σε σχέση με σμαρτ και τιμόνι που θυμίζει τρακτερ...
Μόλις κατέβηκα, έκανα 3 φορές εμετό, πήγα σε τοπικό εκκλησάκι και άναψα λαμπάδα στο μπόι μου (2,07 εκατοστά για όσους δεν ξέρουν) ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που βγήκα ζωντανός ενώ παράλληλα έστειλα στεφάνι στον τύμβο του σοιχίρο για συγχώρεση!
Καταγγέλλω λοιπόν δημοσίως την προβοκατόρικη ενέργεια της εν λόγω εταιρείας η οποία και μου χρωστάει πλέον 200€ διότι τα μεταφορικά στεφανιού στην Ιαπωνία κόστισαν παραπάνω από το ποσό που μου έδωσαν...Αίσχος!
Αυτη ειναι και η τελικη αποψη σου επι του προϊοντος Σπυρο ή να περιμενουμε αλλο review?:)

4481 - 4500 of 10676 Posts