με .. πέταλα, ή χωρίς ???θα βρεθουμε αποψε ή θα παραγγειλω για το ξενοδοχειο καμια ιντζεν;
άντε τι περιμένεις ? (Ξέρω, έχεις .. εορτή!!) Να την χαίρεσαικαι γω προλαβαίνω άμα φύγω τώρα....![]()
Άμα έρθω ....άπλυτος πειράζει ?????Summer meeting!!!
Αυριο Τεταρτη 10/8/2011 πλυντε τα τουτουνια σας και ελατε ολοι στη ραμπα του Olympico κατα τις 20:00 το αργοτερο 20:30!! Μη λειψει κανεις!!! Θα μοιρασουμε δωρα!!χαχα!!!
Άντε να βρεθούνε τώρα που δεν ανέβηκε ακόμα, μετά μας βλέπω σε ... αλάνες με παγούρια και σεϊκερ και 4 - 4 στα αυτοκίνητα για οικονομία στις βενζίνες. [smilie=nolikey.gif]Εκτός από την λυπητερη το ΦΠΑ στα εστιατόρια καφέ κτλ παει στο 23
of topic τέλος
on topic kotsos in 90% για λίγο
ε, 20:00 με 20:30 είπαμε!!! :worms:20:00 olympico ειναι!!!!
Θα παω και εγω λιγο νωριτερα ομως..
Χάλια περάσαμε και σήμερα!
Να μην ξανάρθετε!
![]()
Να του στείλω την ξανθούλα να του πάει νερό να ..πλυθεί ???πράγματι βρώμαγαν τα χνώτα σου και ήσουν άπλυτος...![]()
Αυτός ο τύπος είναι ... καταστροφή!! [smilie=gt_grinz-br: μακριά από αυτόν :worms:Και σήμερα είχαμε ένα mini meeting in Αthnes με τον Πάνο χαζεύοντας της ομορφιές της Αθήνας και συγκεκριμένα τις ομορφιές του attica αλλά το αποφασίσαμε αργά και χάσαμε μερικές απο τις ομορφιές
Θα σε .. δώσω και τότε θα έχεις ένα .. τηγάνι στο κεφάλι σου !! :worms:tα έχω κάτω απ τα πόδια μου αλλά καμία στα ποδαράκια μου![]()
Από ότι φαίνεται ...δυστυχώς απέτυχεβρε κακούργα δεν τα είπαμε από κοντα χθες; Θα πω σε όλους που πήγες να με πνίξεις στο οδοντιατρείο![]()
Εγώ, αν τα καταφέρω θέλω ... μπύρα!!αφου μας φακελώνεις πάρε τηλέφωνο να πάρεις και προσφορά για καφέδες στο verde![]()
Μ@κ@κια έκανες :worms: που ήρθες, μου φαίνεται, δεν καθόσουν εκεί ???Καλώς σας βρήκα!
Καλώς σας βρήκα;;;;;;
Λίγο περίεργα πράγματα ακούω στα νέα!