2006+ Honda Civic Forum banner

21 - 40 of 248 Posts

·
Premium Member
Joined
·
275 Posts
αν ισχύσει ο καφές του σαββατοκύριακου, μπορεί να κάνω 3 ώρες να σε βρω εγώ... που ξέρεις; δεν μπορεί δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε!!!!
 

·
Supporter
Joined
·
1,679 Posts
Discussion Starter #22
Χαρη ελαβα το ιδιο μυνημα και εγω.
εγω ειμαι μεσα να τα αντικαταστησουμε.
να τα στειλουμε πισω ειτε μαζικα ειτε ο καθενας ξεχωριστα και να μας τα στειλει πισω.
μονο που θα φορτωθουμε τα μεταφορικα για Ουγγαρία!

το θεμα ειναι μη μπερδευτει αυτος μετα με τις διευθυνσεις μας και μα τα σττειλει αλλου για αλλλου
 

·
FESTOOLIGAN
Joined
·
4,166 Posts
Τελικά έπρεπε να πάρετε απ τον Mr Bozo που έχει και καλό trade reputation.

Τώρα στο διαδικαστικό κομμάτι της αλλαγής επειδή έχω κάνει πάρα πολλές ιντερνετικές αγορές οι σοβαροί πωλητες σε περίπτωση αστοχίας δεν ζητάνε το προιόν πίσω σου στέλνουν καινούργιο με δικά τους έξοδα και δεν απαιτούν το παλιό. Αν αρνηθεί επειδή δεν είναι approved trader καλό είναι να τον κάνετε report
 

·
Premium Member
Joined
·
18,745 Posts
Κανονικά αφού είναι λάθος δικό του δεν πρέπει να έχετε κανένα επιπλέον κόστος και στην προκειμένη περίπτωση λόγω της μικρής αξίας το φθηνότερο για αυτόν είναι να σας στείλει καινούργια.
 

·
Supporter
Joined
·
1,679 Posts
Discussion Starter #27
συμφωνω με τους προλαλησαντες. να απαιτησουμε καινουρια. τι να του στειλουμε τωρα να μας βελτιωσει τα υπαρχον? και αμα καποια ειναι τελειως καμενα ή επαθαν και αλλη ζημια λογω ρευματος κπ, και μας τα στειλει και δεν δουλευουνε..? ή θα πιαστουμε απο το γεγονος οτι εκατσε και τα ελεγξε ολα οπως ειπε?

καλυτερα καινουρια.
 

·
Registered
Joined
·
2,053 Posts
Είμαι σε επικοινωνία μαζί του, του ζήτησα να μας στείλει καινούργια σε διαφορετικές Δ/νσεις αποστολής, τα 15 στην Αναστασία, 1 Βαρθολομιό, 1 Σέρρες,1 Θεσ/νίκη,1 Γιάννενα, 2 Λάρισα και 1 Χαλκίδα σε λίγες ώρες θα μου απαντήσει...

Ενημερωτικά τον έκραξα γιατί παρουσιάστηκαν τέτοια προβλήματα αφού υποτίθεται ότι έχει πουλήσει κι άλλα και μου απάντησε ότι άλλαξαν το τσιπάκι για να αποφύγουν ένα bug (το οποίο φυσικά ουδέποτε μας ανέφερε) όταν πάταγες τρίτη φορά το κλείδωμα οι καθρέφτες σταμάταγαν να κλείνουν. Δηλαδή πάταγε 2 φορές ξεκίναγαν να κλείνουν και αν το πάταγες και Τρίτη φορά σταμάταγαν επιτόπου (στα μισά). Μου είπε ότι οι δικοί του έτσι κάνουν και προσπάθησαν με την αλλαγή του τσιπ να το εξαλείψουν.

Τώρα τι ακριβώς θα κάνει με τα καινούργια δεν ξέρω πάντως δείχνει πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει. Αν μας στείλει 22 καινούργια με τον τρόπο που σας είπα παραπάνω είμαστε ικανοποιημένοι?
 

·
Registered
Joined
·
2,053 Posts
Ας τα στειλει ολα σε εναν...
...αυτό είναι το 2ο σημείο διαπραγμάτευσης, αν δεν δεχτεί θα του πω να τα στείλει πάλι στην Αναστασία και να της στείλουμε τα χρήματα για την επιμέρους αποστολή σε εμάς, αλλά είπα να αποφύγω όλη αυτή την μανούρα...θα δούμε μπορεί και να δεχτεί.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,183 Posts
ωραίο group buy αυτό, έχει και ... σασπένς... :rolleyes: [smilie=grayball-in:
 

·
Premium Member
Joined
·
275 Posts
η φάση του πήγαινε-έλα δηλαδή, να συγκεντρωθούν πάλι τα κιτάκια, να σταλούν πίσω, να ξαναέρθουν σε μένα και να στείλω πάλι με ελτα εκτός αθηνών είναι δαπανηρή. οι εκτός αθηνών θα επιβαρυνθούν ακόμα 2 φορές τα έξοδα αποστολής σε σχέση με τους Αθηναίους.

το καλύτερο είναι να στείλει καινούρια. κι αυτή τη φορά να τα ελέγξει καλά και να τους κάνει σωστό debugging.
 

·
Registered
Joined
·
2,053 Posts
It seems we have another solution.
Pls ask the guys who haven't installed the controller to stop and wait!!

there will be a small electronic filter provided which needs to be put(wired) in front of the controller! It needs to soldered as you've already did so noticing will be changed for them!
For those ones who already installed and not works they have to installed and will solve the problem!!
Who already installed but works ( as I know 4 guys of 7 ) we already send them this filter and if they want they can installed in their car if they want! There is an electronic spike which disturbs the controller and that's the problem. So with this filter the controller will be protect!
So this filter will be small and no bigger then a wire which will be shrunk tubed together. This means we can send it by envelop and not package.
May you calculate how much would be the 21shipments from you to others?
If this is cheaper I will pay this fee for you and I will be already provided the electronics to you!
So nobody has to send anything back just only wait for next week!
 

·
Registered
Joined
·
2,053 Posts
Κώστα το επόμενο μαιλ που μου περιγράφει την διαδικασία ανέβασε το εσύ γιατί τωρα δεν έχω πρόσβαση... με λίγα λόγια μας στέλνει ένα φίλτρο που βάζουμε κατα την εγκατάσταση και όλα καλά (???) δεν ξέρω παιδιά θέλετε να το δοκιμάσουμε και αν δεν δουλεύει πάλι τότε να απαιτήσουμε καινούργια? τώρα γμθκε η δουλειά οπότε δεν ξέρω κι εγώ ποια είναι η καλύτερη λύση, δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου αλλά εγώ θα προσπαθούσα να το εγκαταστήσω με το φίλτρο και αν παρουσιάσει ξανά τα ίδια τότε θα ζητούσα καινούργιο. Τώρα αν κάποιος δεν έχει εμπιστοσύνη νομίζω ότι θα μπορέσουμε να του πούμε να τα δεχτεί πίσω και να επιστρέψει τα χρήματα, οτι θέλετε...
 

·
Premium Member
Joined
·
2,183 Posts
Εγώ, μια και δεν το έχω βάλει, προτείνω την λύση του φίλτρου, το οποίο και μπορεί να αποσταλεί άμεσα, αλλά και δεν έχει και πολλά έξοδα για να το στείλουμε στους εκτός Αττικής. και αν δεν δουλεύει και αυτό, βουρ για καινούργια
 

·
Premium Member
Joined
·
3,568 Posts
Παίδες να σχολιάσω λίγο τα περι εγγυήσεων και τα λεφτά μας πίσω κτλπ κτλπ.
Νομίζω ότι όλοι ξέραμε οτι δεν αγοράζουμε ένα εγγυημένο πράγμα και οτι αυτό που κάνουμε είναι μοντίφα. ¨Οπως με όλες τις μοντίφες ενδέχεται κάποια πράγματα να αστοχίσουν ή να δουλευουν μερικώ ή να χρειαστούν κάτι παραπάνω για να δουλέψουν ή ολα μια χαρά. Έχει ένα ψιλορίσκο.

Όταν πχ εμείς βάλαμε τον αγωνιστικό καταλύτη και την εξάτμιση και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό άνοιξε και σκάσαμε άλλα 100€ για να βάλουμε το πλέγμα κ να το κολίσουμε ζήτησε κανείς τα λεφτά του πίσω? Και μιλάμε για Invidia έτσι όχι ένα τυχάρπαστο αγγλο που απλά έχει ένα μεράκι και κάνει ότι μπορεί.
Τα άλλα 40€ που έδωσα για να την ξανακολίσω μετά απο καιρό γιατί στην πρώτη κόλιση ο μάστορας δεν είχε σκεφτεί να στηρίξει τον καταλύτη από κάτω? Για αυτό τώρα μην μιξοκλαίμε και απαιτούμε premium σερβις (αντικατάσταση με καινούργιο) απο τη στιγμή που σε τέτοια πράγμα και πολύ πιο ακριβά ακόμα περιμένω την Invidia να μου στείλει(??) ένα σοκολάτακι πίσω έτσι για το γμτο :p:worms:

Νομίζω οτι θα πρέπει να δούμε την λύση με το wire και να αποφύγουμε να ταλαιπωρήσουμε κάποιους με καλή θέληση και έξοδα αποστολής και πήγαινε έλα κτλπ . Απλά μου κάνει εντύπωση οτι σε μερικούς δουλευει κ σε άλλους όχι. Ίσως να κάνει ένας την εγκατάσταση ώστε να αποφύγουμε τον ανθρώπινο παράγοντα???
 

·
Registered
Joined
·
2,053 Posts
Κι εγώ λέω να του πούμε να μας στείλει τα φίλτρα να κάνουμε εγκατάσταση και ότι βγει στην πορεία τον ενημερώνουμε. Από την πλευρά του πάντως είναι αρκετά πρόθυμος και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθεί να μας κοροϊδέψει. όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει τώρα αλλιώς ας σωπάσει για πάντα... :worms::worms::worms:

παρακαλώ όσοι θέλουν να του πω να μας στείλει τα φίλτρα και να λήξει εδώ προς το παρόν το θέμα να βάλουν ενα οκ δίπλα από το όνομά τους:

1. Andapo
2. Gojira
3. Kostello
4. Xaratsarhs
ΟΚ
5. Steliosk
6. Boumako
7. Anastasiamp x2

8. Civicnick
9. eBoLa
10. nikosjc
11. Minas
12. Liakos
13. Rocker
14. s33s
15. taf
16. simfun
17.
Alexps
18. Arahtos
19. vjshadow
20. genesis

21. b.mixopoulos
Όσοι δεν επιθυμούν αυτή την λύση θα δούμε πόσοι είναι και θα του πω αν είναι να του τα στείλουμε πίσω είτε προς αντικατάσταση είτε για επιστροφή χρημάτων, οκ?
Ξέρω ότι δεν αρέσει σε κανέναν όλο αυτό (ούτε και σε εμένα) αλλά shιt happens!
 
21 - 40 of 248 Posts
Top