Ισως να ειναι και αυτο για τη μαυριλα. Εγω στο πατημα ειμαι καρφωμενος 10.1. Πιο πλουσιος πεθαινεις
χαχαχαχαχαχαχ κλαίω απο τα γέλια. Σε αυτο είσαι όντως μπροστά εγω στο WoT είμαι 10.9
Εγω αμα σας πω πως μαμα (injen-jcp-invidia) με honda λαδια 5W40 εκαιγα 500-700ml στις 10.000 και τωρα τουρμπατος με Amsoil 5W30 και πολυ ξυλο δεν καιω σταγονα θα με πιστεψει κανεις;
lft τι θερμοκρασιες εβλεπες στα λαδια πριν το ψυγειο χειμωνα-καλοκαιρι με πολυ ξυλο - χωρις ξυλο;
Την Θερμοκρασία λαδιού την διαβάζω μετά την ψυγείο και όχι πριν....λόγω χώρου.
δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί μετρητής θερμοκρασίας και πίεσης μπήκαν μαζί με το ψυγείο λόγω το ότι χρησιμοποίησα filter reallocation Kit.
Επίσης το ψυγείο μπήκε χωρίς Θερμοστάτη οπότε είναι always on.
Όταν πηγαίναμε στην πίστα των Σερρών είχε 2 βαθμούς και τα υπόλοιπα παιδιά πηγαίναν πολύ χαλαρά εγω έβλεπα ολοένα να πέφτει η θερμοκρασία με χαμηλότερη 60°C
Παρακαλούσα να ανοίξουμε...:grin2:
Στην πίστα έκανα 31 γύρους και νομίζω οτι ήμουν στους 85-90°C.
Τον Χειμώνα σε πλάκωμα στον δρόμο δεν είδα ποτε πάνω απο 85°C ότι και αν έκανα!
Χαλαρός 65-70°C
Καλοκαίρι δεν πήγα πίστα και μου έτυχαν πολλές αναποδιές οπότε δεν μπορώ να σου πω, τώρα γύρισα τον αισθητήρα και διαβάζω τιμές θερμοκρασίας εισαγωγής λαδιού στον Rotrex.
Έχω σκοπό όμως τον Αύγουστο να το ξαναγυρίσω στην μηχανή για να δω τι γίνετε και το καλοκαίρι.