2006+ Honda Civic Forum banner
26201 - 26220 of 26275 Posts

· Registered
1,101 Posts
Καλησπέρα. Πως λεγεται το πλαστικο που ξεκιναει απο το πορτμπαγκάζ και φτανει μεχρι τους υαλοκαθαριστηρες πανω στον ουρανο. Υπαρχει και απο τις δυο μεριες.

@Prison89

Καλημέρα ,εκει που εγραψες ειναι για αγοραπωλησιες.Τι συνεβη με αυτα που ζητας αν επιτρεπεται;εσπασαν ή ασπρισαν απο το κακο τους;

Αναλυτικά εδώ

Automotive parking light Product Automotive tail & brake light Slope Font

· Registered
27 Posts
Καλημερα.
Δεν εννοω τα τοξα. Αλλα πανω στον ουρανο που εχει απο μια ραγα στην καθε μερια που ξεκιναει απο τους υαλοκαθαριστηρες και φτανει πισω. Κοπηκε η πλαστικη επιστρωση.

· Premium Member
9,527 Posts
αυτό έχει κυκλώσει, τις ράγες της οροφής...
το 39 και το 38...
σε όλους έχει ξεκολλήσει-κοπεί ειδικά στο μέρος που είναι στο μπαμπριζ, κάποιοι όπως εγώ το έχω κολλήσει με κόλλα διπλής (δύο φορές) ή μπαμπριζόκολα και κάποιοι το έχουν κόψει τελείως...

· Greek Subforum Moderator
13,296 Posts
Discussion Starter · #26,204 ·
Όσοι το εχουν κοψει -όπως και εγώ- υποφέρουμε πάντως από περισσότερο αεροδυναμικό θόρυβο σε ταχυτητεα ανω των 110 χλμ. Προσωπικά κάποια στιγμή θα το αντικαταστήσω για αυτό και μόνο!

· Registered
27 Posts
Όσοι το εχουν κοψει -όπως και εγώ- υποφέρουμε πάντως από περισσότερο αεροδυναμικό θόρυβο σε ταχυτητεα ανω των 110 χλμ. Προσωπικά κάποια στιγμή θα το αντικαταστήσω για αυτό και μόνο!
Εχεις καμια φωτο πως το εκοψες? Φαινετσι δηλαδη το ασημι?

13,296 Posts
Discussion Starter · #26,206 ·
αναφερομαι στο λαστιχο απο την μερια του παρμπριζ...το αλλο κομματι το εχω κολλησει οπως ολοι με παμπριζοκολλα...

• Like
Reactions: kostashcivic

· Premium Member
18,975 Posts
Χρόνα Πολλά στους Σπύρους!!!

· Premium Member
18,975 Posts
Και Χρόνια Πολλά στου Λευτέρηδες!!!

· Premium Member
18,975 Posts
Και να ετοιμαζόμαστε για πίτα με το νέο χρόνο!

· Registered
7 Posts
Καλησπέρα στην παρέα!
Ενδιαφέρομαι για Αγορά ενός 5d 1.8 fn2... Το θέμα είναι ότι έχει έχει 220.000 χλμ... Το αμάξι έχει καθαρό ιστορικό από τα αντίστοιχα συνεργεία... Η τιμή μου πάει στα 5.500...Ενώ μου αρέσει ο ενδοιασμος μου είναι αν θα αντέξει πάνω από τα 300.000χλμ... Αξίζει να δώσω παραπάνω μεν λιγότερα χιλιόμετρα... Τουλάχιστον αυτά είναι αληθινά... Αντιστοιχούν σε 13.000χλμ τον χρόνο... Επίσης είχε αλλάξει αλλάξει δίσκο πλατω, αμορτισέρ και ρυθμιση βαλβίδων γύρω στα 120. 000χλμ...Να περιμένω τα προβλήματα σε αυτά τα χιλιόμετρα; ακούω τις γνώμες σας... Ευχαριστώ

· Registered
95 Posts
Καλημέρα Πάνο,

Τα 220.000 χλμ. είναι όντως πολλά και αν το αγοράσεις αυτό το αυτοκίνητο είτε θα το 'παντρευτείς' ή θα το σκοτώσεις όταν πας να το πουλήσεις.

Θα ρωτούσα τα παρακάτω:

1.) Είχε βάλει αέριο στο παρελθόν;
2.) Κατανάλωση λαδιού μεταξύ service;
3.) Κάποιο μεγάλο service που έρχεται τα επόμενα χρόνια;

Αν θες την γνώμη μου, προσωπικά θα κοιτούσα για κάποιο άλλο αυτοκίνητο αντίστοιχης κατάστασης με λιγότερα χιλιόμετρα.

Εύχομαι καλές γιορτές και ασφαλή χιλιόμετρα.

· Registered
7 Posts
Καλημέρα Πάνο,

Τα 220.000 χλμ. είναι όντως πολλά και αν το αγοράσεις αυτό το αυτοκίνητο είτε θα το 'παντρευτείς' ή θα το σκοτώσεις όταν πας να το πουλήσεις.

Θα ρωτούσα τα παρακάτω:

1.) Είχε βάλει αέριο στο παρελθόν;
2.) Κατανάλωση λαδιού μεταξύ service;
3.) Κάποιο μεγάλο service που έρχεται τα επόμενα χρόνια;

Αν θες την γνώμη μου, προσωπικά θα κοιτούσα για κάποιο άλλο αυτοκίνητο αντίστοιχης κατάστασης με λιγότερα χιλιόμετρα.

Εύχομαι καλές γιορτές και ασφαλή χιλιόμετρα.
Σέρβις έχει να κάνει από πέρσι... Οπότε με το που το πάρω θα χρειαστεί... Για λάδια δε γνωρίζω... Όλα τα μεγάλα service θα τα βρω μπροστά μου... Οπότε ίσως αξίζει να κάνω υπομονή...

· Premium Member
9,527 Posts
δεν τα λες και πολλά αλλά ούτε και λίγα, όλα είναι θέμα συντήρησης και πως το πρόσεχε ο ιδιοκτήτης, πήγαινε σε έναν μηχανικό που ξέρει από αυτά που πονάνε και δες:
ψαλίδια, ακρόμπαρα, βάσεις, αμορτισερ, δίσκους, καλοριφέρ (το παπαράκι που σπάει) κλπ αναλώσιμα τα οποία όμως κοστίζουν, έτσι ώστε να παίξεις την τιμή...
όλα φτιάχνονται με το ανάλογο κόστος...
εγώ θα σου έλεγα πάρτο αν είναι προσεγμένο όχι τόσο εξωτερικά αλλά μηχανικά...

· Collateral M o d e r ator
4,247 Posts
220Κ είναι πολλά για κοντά 15 ετών αμάξι; Τα δικά σας πόσα έχουν; Αν έχουν λιγότερα δε θα σας πιστέψει κανείς.. όσο αλήθεια κ να λέτε..
Δυστυχώς η ιστορία έχει κάνει περισσότερο καχύποπτα τα λίγα χλμ παρά τα παραπάνω..

Panos88 εμένα το αμάξι πέρασε τα 400Κ χλμ χωρίς να κάνει κιχ, με αέριο από τα 260Κ κ μετά..
Σ'αρέσει; Πάρτο.. Μιλάμε για 5500Ε και νομίζω έχουμε αδικαιολόγητα ψηλά τον πήχη όταν το ψειρίζουμε τόσο..

· Registered
95 Posts
Γρήγορη ερώτηση για τους παραπάνω συμφορουμίτες. Εσείς τα δικά σας τα πήρατε με 220k χλμ ή κούτα; Money talks either way.

· Registered
1,175 Posts
Συγνώμη αλλά 15.000 χλμ ανα έτος είναι μια πολύ φυσιολογική χρήση. Επίσης 5.500€ έ δε τα λές και πολλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

· Registered
1,101 Posts
Καλησπέρα στην παρέα!
Ενδιαφέρομαι για Αγορά ενός 5d 1.8 fn2... Το θέμα είναι ότι έχει έχει 220.000 χλμ... Το αμάξι έχει καθαρό ιστορικό από τα αντίστοιχα συνεργεία... Η τιμή μου πάει στα 5.500...Ενώ μου αρέσει ο ενδοιασμος μου είναι αν θα αντέξει πάνω από τα 300.000χλμ... Αξίζει να δώσω παραπάνω μεν λιγότερα χιλιόμετρα... Τουλάχιστον αυτά είναι αληθινά... Αντιστοιχούν σε 13.000χλμ τον χρόνο... Επίσης είχε αλλάξει αλλάξει δίσκο πλατω, αμορτισέρ και ρυθμιση βαλβίδων γύρω στα 120. 000χλμ...Να περιμένω τα προβλήματα σε αυτά τα χιλιόμετρα; ακούω τις γνώμες σας... Ευχαριστώ
Εγω το type s το πηρα το 2017 με 48χιλ χλμ τσεκαρισμενα απο ανθρωπο μεσα στο Σαρακακη.τωρα ειμαι γυρω στις 83χιλ.Υπαρχουν και αλλες τετοιες περιπτωσεις ,εφοσον υπαρχει αλλο οχημα.Για μενα υπαρχει ενα εταιρικο εργατης και το honda ταξιδια.220χιλ χλμ δεν ειναι λιγα για κανενα οχημα χωρις να ξερεις τι χερια το εχουν καβαλησει και ποιοι εχουν ασχοληθει με την συντηρηση του και να το παμε και παρακατω αν οτι γραφεται στο βιβλιαρακι εχει γινει.Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη χωρις να θελω να σε φρεναρω.Βρες συνεργειο δικο σου να το κοιταξει,αν αρνηθει πας στο επομενο.Ευκαιριες υπαρχουν παντα αρκει να μην αγχωθεις και κολλησεις.Εκει την πατας.

13,296 Posts
Discussion Starter · #26,218 ·
Γιατί να μην σε πιστέψει ρε pilot; Πάμε στην δική μου περίπτωση. Εχω τα βιβλία σερβις από την αντιπροσωπεία και τα αντίστοιχα αποδεικτικα από τα κτεο για να αποδείξω τα 108000 πραγματικά χιλιόμετρα που εχει το δικό μου στα σχεδόν 16 χρόνια! Θα παρέπεμπα λοιπόν τον υποψήφιο αγοραστή σε αυτούς προς απόδειξη! Υπάρχουν κάτοχοι μέλη του civinfo που έχουν λιγότερα ακόμα!
Γενικεύοντας αν κάποιος μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του τότε είναι αξιόπιστος! Δυστυχώς με τα χιλιόμετρα έχει καεί η γούνα των πολλών και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά αυτό όμως δεν αποκλείει την ύπαρξη τέτοιων... :)

• Like
Reactions: KonstantinosM

· Registered
1,101 Posts
Ντρεπομαι που το λεω αλλα αισθανομαι οτι απευθυνομαι σε μια μεγαλη ομαδα για οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαστει με το αγαπημενο μας Χοντακι.Ειχα βγαλει τις ζαντες για να μασκαρω τις δαγκανες και να τις βαψω.Δυστυχως στην μπροστινη ροδα του οδηγου με πιασε η τρελα και εσπασα μπουζονι οπως ανεβηκα πανω στο εργοστασιο κλειδι με βαρος σωματος 83κιλων.Ναι κυριοι καταφερα να σπασω μπουζονι αν ειναι δυνατον.Και τωρα εχουμε και λεμε

90113S5H005 ΜΠΟΥΖΟΝΙ
90304SWET91 ΜΠΟΥΛΟΝΙ

Καλη χωνεψη και καλες γιορτες σε ολους.

Automotive tire Tire Wheel Bumper Rim
Fluid Automotive tire Drinkware Gas Automotive lighting
Automotive lighting Automotive tire Motor vehicle Hood Bumper
Automotive lighting Automotive tire Bumper Motor vehicle Fender
Automotive lighting Automotive tire Hood Automotive design Hubcap
Automotive lighting Automotive tire Fluid Liquid Finger
Liquid Fluid Solution Gas Tints and shades

Automotive lighting Circuit component Font Electronic device Auto part
Household hardware Nickel Auto part Font Fastener