2006+ Honda Civic Forum banner
26221 - 26240 of 26275 Posts

· Registered
1,101 Posts
  • Like
Reactions: coyote80

· Premium Member
9,527 Posts
για πες πως το έβγαλες το παλιό?? :unsure:

· Registered
1,101 Posts
για πες πως το έβγαλες το παλιό?? :unsure:
τι εννοεις;το μπουζονι ειναι σπασμενο μεσα και εκανα ταξιδι με 4.θελει να βγει μουαγιε συνεργειο και σαρακα ανταλλακτικα.

· Premium Member
9,527 Posts
οκ, αυτό λέω πως βγαίνει το παλιό και αν είναι εύκολο...ευχαριστώ...

· Premium Member
9,527 Posts
σιγά τη παπαριά, δεν έγινε και κάτι φοβερό, γιαυτό έχεις άλλα 4 ...χαχαχα

· Νίκος
civic 2007 1.8 fk2
3,277 Posts
Κωνσταντίνε έκανες πολύ ωραία δουλειά μπράβο, το μπουζόνι το έσπασες γιατί κατά πάσα πιθανότητα είχε χαλάσει το σπείρωμα και δεν λασκάριζε, να σφίγγεις με δυναμόκλειδο και 108 Nm και οχι με αερόκλειδο, το αερόκλειδο μόνο για λασκάρισμα, καλές γιορτές με υγεία σε όλους και όλες.

· Registered
1,101 Posts
Κωνσταντίνε έκανες πολύ ωραία δουλειά μπράβο, το μπουζόνι το έσπασες γιατί κατά πάσα πιθανότητα είχε χαλάσει το σπείρωμα και δεν λασκάριζε, να σφίγγεις με δυναμόκλειδο και 108 Nm και οχι με αερόκλειδο, το αερόκλειδο μόνο για λασκάρισμα, καλές γιορτές με υγεία σε όλους και όλες.
Γεια σου Νικο,το σπασα οταν το βιδωνα .Ολη τη νυχτα περναγα με θερμοπιστολο τη βαφη σε σταδια.Οποτε το πρωι οταν εσφιξα ,κατα πασα πιθανοτητα τις εχω ολες πανω απο 108nm γι αυτο πρεπει να ξελασκαρουν συνεργειο και να ξανασφιχτουν.Ελπιζω να μην εχω αδυνατισει σε δυναμεις τα μπουζονια γιατι για να τα αλλαξω ολα εχει μεγαλο κοστος.Στο συγκεκριμενο που εσπασε πατησα πανω στο κλειδι στο σημειο οπης και εγινε το κακο.μπορει να αντεχουν και πανω απο 200nm μεχρι να σπασουν.θα δειξει η νεκροψια.Την επομενη φορα δεν βιδωνει τιποτα στο οχημα χωρις δυναμοκλειδο.

• Like
Reactions: nestou

· A. Senna
8,155 Posts
Νικο μια άσχετη ερωτηση,
Με τα ψαλίδια που ειχες φερει απο Αγγλία σε τι φαση ειναι; χρονια/χιλιόμετρα που τα εχεις και αν χρήζουν αλλαγής ακόμα..

MakTheo

· Νίκος
civic 2007 1.8 fk2
3,277 Posts
Νικο μια άσχετη ερωτηση,
Με τα ψαλίδια που ειχες φερει απο Αγγλία σε τι φαση ειναι; χρονια/χιλιόμετρα που τα εχεις και αν χρήζουν αλλαγής ακόμα..

MakTheo
Μάκη τα ψαλίδια τα έβαλα τον Ιούνιο του 2018 με 165000 χλμ σήμερα έχουν 247000 χλμ και για την ώρα όλα καλά, δεν εχω ασχοληθεί ξανά με αυτά.

· Registered
1,101 Posts
Mπροστα για να αλλαξεις μπουζονια πρεπει να αφαιρεσεις πλημνη και μπλεκεις με ρουλεμαν;δεν εχουν κανει ενα ανοιγμα κατι οπως πισω που δεν χρειαζεται; εχω το type s.fn1 δηλαδη.τι πρεπει να προσεξει οποιος ασχοληθει;Το κομενο εννοειται οτι βγαινει ευκολα με την αφαιρεση δισκοπλακας.

Font Art Motor vehicle Handwriting Auto part

Font Parallel Rectangle Number Screenshot

• Like
Reactions: nestou

· Premium Member
210 Posts
Καλησπέρα,

Θα ήθελα τι γνώμη σας. Προχθές πηγαίνοντας με το civic (type s 2007) μου άναψε το λαμπάκι vsa.
Μετα από λίγο χρειάστηκε να σβήσω το αυτοκίνητο για μια δουλειά και το ξανά έβαλα μπρος.
Το λαμπάκι είχε σβήσει. Στη διαδρομή μετα από 50-60 χιλιόμετρα και ενώ όλα ήταν οκ χρειάστηκε να φρενάρω απότομα και διαπίστωσα να μην πιάνουν τέλεια τα φρένα
Και μπήκε μέσα και το πεντάλ του φρένου. Έκανα αρκετές δοκιμές στην επιστροφή και δεν μου το έκανε πλην μια φορά που πάτησα πολύ δυνατά μέχρι να πιάσει το abs. Στο επόμενο φρενάρισμα πάλι μπήκε μέσα λίγο το πεντάλ.

· Registered
1,101 Posts
Καλησπέρα,

Θα ήθελα τι γνώμη σας. Προχθές πηγαίνοντας με το civic (type s 2007) μου άναψε το λαμπάκι vsa.
Μετα από λίγο χρειάστηκε να σβήσω το αυτοκίνητο για μια δουλειά και το ξανά έβαλα μπρος.
Το λαμπάκι είχε σβήσει. Στη διαδρομή μετα από 50-60 χιλιόμετρα και ενώ όλα ήταν οκ χρειάστηκε να φρενάρω απότομα και διαπίστωσα να μην πιάνουν τέλεια τα φρένα
Και μπήκε μέσα και το πεντάλ του φρένου. Έκανα αρκετές δοκιμές στην επιστροφή και δεν μου το έκανε πλην μια φορά που πάτησα πολύ δυνατά μέχρι να πιάσει το abs. Στο επόμενο φρενάρισμα πάλι μπήκε μέσα λίγο το πεντάλ.
καλησπερα.
Τα υγρα των φρενων τα κοιταξες σταθμη?αλλιως καποιος αισθητηρας εμφανιζει δυσλειτουργια.τι εργασιες εκανες προσφατα?οτιδηποτε.Oταν γυρνας το κλειδι αναβει για τουλαχιστον 2sec το vsa και κλεινει;

· Premium Member
210 Posts
Γενικά είναι πολύ προσεγμένο το αυτοκίνητο. Κάθε 10.000 χλμ τα λάδια κάθε 40.000 μπουζί και βαλβολινες και κάθε 2 χρόνια αλλαγή λάδια φρένων.Πριν 3 με 4 μήνες άλλαξα τακάκια μπροστά.Ελπίζω να μην είναι το σύστημα abs γιατί κάτι μου είπαν για 2000 με 3000e.

· Premium Member
18,975 Posts
Παίδες, Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία!

....... να ετοιμαζόμαστε για πίτα...... μήν ξεχνιόμαστε!

· Registered
606 Posts
Γενικά είναι πολύ προσεγμένο το αυτοκίνητο. Κάθε 10.000 χλμ τα λάδια κάθε 40.000 μπουζί και βαλβολινες και κάθε 2 χρόνια αλλαγή λάδια φρένων.Πριν 3 με 4 μήνες άλλαξα τακάκια μπροστά.Ελπίζω να μην είναι το σύστημα abs γιατί κάτι μου είπαν για 2000 με 3000e.
Θυμίζει το πρόβλημα που είχα κι εγώ με την μονάδα abs αλλά δεν μου άναβε το vsa. Ίσως να φταίει κάτι άλλο. Πάντως αν είναι η μονάδα θα ψάξεις κάποια μεταχειρισμένη, γύρω στα 400€ μου είχε βγει πριν 4 μήνες και δουλεύει μια χαρά

ΥΓ Καλές γιορτές, υγεία, ψυχική ηρεμία κι ευτυχία σε όλους

• Like
Reactions: panosm

· Νίκος
civic 2007 1.8 fk2
3,277 Posts
Πρός ngt
Νίκο αυτό που ρωτάς υπάρχει σαν ανταλλακτικό μόνο του, είναι η φούσκα για το μπαλάκι του ψαλιδιού, για fk2 (51225-SL5-003) περι τα 25€ έκαστο.

• Like
Reactions: ngt

· Registered
593 Posts
Πρός ngt
Νίκο αυτό που ρωτάς υπάρχει σαν ανταλλακτικό μόνο του, είναι η φούσκα για το μπαλάκι του ψαλιδιού, για fk2 (51225-SL5-003) περι τα 25€ έκαστο.
25€; ειναι το γνησιο; διοτι στο autodc βρηκα διαφορα στα 5€
51225-SL5-003 ASHIKA, FEBEST Σετ επικευής, Άρθρωση-Οδηγός οικονομικά ▷ AUTODOC ηλεκτρονικό κατάστημα

αρα αν αλλαξει αυτο και αλλαχτει και το σινεμπλοκ, τοτε το ψαλιδι γινεται σαν καινουριο και δε χρειαζεται να αλλαχτει ολο σωστα;

· Registered
1,101 Posts
25€; ειναι το γνησιο; διοτι στο autodc βρηκα διαφορα στα 5€
51225-SL5-003 ASHIKA, FEBEST Σετ επικευής, Άρθρωση-Οδηγός οικονομικά ▷ AUTODOC ηλεκτρονικό κατάστημα

αρα αν αλλαξει αυτο και αλλαχτει και το σινεμπλοκ, τοτε το ψαλιδι γινεται σαν καινουριο και δε χρειαζεται να αλλαχτει ολο σωστα;
Εγω εβαλα το FEBEST HBJB-CL7D made in china.Απο ποιοτητα καλο φαινοταν.Πες του να σου βαλει καλο γρασο μεσα και οχι πολυ.Θα δειξει η αντοχη.Το ψαλιδι τωρα ειναι αλουμινιο.Αν εχει φαει καταπονηση εχει μνημη.Οποτε δεν συγκρινεται με ενα καινουριο αν ρωτας αυτο.
Font Electronic device Electric blue Label Auto part

· Registered
593 Posts
Εγω εβαλα το FEBEST HBJB-CL7D made in china.Απο ποιοτητα καλο φαινοταν.Πες του να σου βαλει καλο γρασο μεσα και οχι πολυ.Θα δειξει η αντοχη.Το ψαλιδι τωρα ειναι αλουμινιο.Αν εχει φαει καταπονηση εχει μνημη.Οποτε δεν συγκρινεται με ενα καινουριο αν ρωτας αυτο. View attachment 327892
Υπάρχει αντιστοιχη φούσκα κ για το ακρομπαρο η το αγοράζω ολόκληρο;
Το δικό μου απ' ότι φαίνεται άρχισε να χάνει γράσο αλλά ο μάστορας είπε ότι έχει ακόμα ζωή

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

26221 - 26240 of 26275 Posts