2006+ Honda Civic Forum banner

Random chat II

1547556 Views 26389 Replies 236 Participants Last post by  Rocker
Παίδες καιρός να κλείσει και το υπερτροφικό random chat και να δώσει την θέση του στο νέο! Είχαμε φτάσει σχεδόν 30000 δημοσιεύσεις!
Δικό σας λοιπόν :)
26341 - 26360 of 26390 Posts
αν ειναι ο κομπρεσορας μπορω να το καταλαβω απο κανα ηχο,η καπως αλλιως?
Στο 8ης γενιάς κάνει θόρυβο σαν το βεντιλατερ όταν δουλεύει ο κομπρεσορας του a/c.

Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο 8ης γενιάς κάνει θόρυβο σαν το βεντιλατερ όταν δουλεύει ο κομπρεσορας του a/c.

του 2014 κατασκευης ειναι εμενα.φανταζομαι ιδιο θα ειναι
αχα.λεω κγω.επισης ρε παιδες.σημερα εχει ζεστη.αναψα το κλιμα.τερμα κατω στους 16 οσο παει.δροσερο αερα δεν εβγαλε..δηλαδη ειτε αναψεις a/c ειτε το σβησεις και φυσαει ο αλλος αερας δεν ειδα διαφορα.φρεον εχει..μη ειναι κανας κομπρεσορας?τσιμπανε αυτοι.ελπιζω να μην ειναι
Και στο δικό μου μετά από 10 χρόνια δεν έβγαζε δροσιά, έβαλα φρέον και όλα καλά.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στο δικό μου μετά από 10 χρόνια δεν έβγαζε δροσιά, έβαλα φρέον και όλα καλά.

ναι αλλα...με ειπε ο εμπορας οτι εβαλε φρεον..λες να μην εβαλε,η να μην εβαλε οσο πρεπει?δε νομιζω να πω την αληθεια.αε ειναι και ρελε..κανας κομπρεσορας μην ειναι. :/ επισης να πω οτι εβραζε η λαμαρινα οταν το ανοιξα το κλιμα.δε ξερω αν ηθελε καποιο χρονο.απλα με εκανε εντυπωση,οτι ιδια θερμοκρασια εβγαζε με τον απλο αερα,και αν ανοιγα το κλιμα.οπως επισης παει μεχρι 16..σωστο ειναι αυτο?
Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία, καλά να περάσετε.
  • Like
Reactions: 2
ναι αλλα...με ειπε ο εμπορας οτι εβαλε φρεον..λες να μην εβαλε,η να μην εβαλε οσο πρεπει?δε νομιζω να πω την αληθεια.αε ειναι και ρελε..κανας κομπρεσορας μην ειναι. :/ επισης να πω οτι εβραζε η λαμαρινα οταν το ανοιξα το κλιμα.δε ξερω αν ηθελε καποιο χρονο.απλα με εκανε εντυπωση,οτι ιδια θερμοκρασια εβγαζε με τον απλο αερα,και αν ανοιγα το κλιμα.οπως επισης παει μεχρι 16..σωστο ειναι αυτο?
Τότε κάτι άλλο είναι, πας να το δει εκτενέστερα

Καλό Πάσχα να έχουμε παιδιά!
  • Like
Reactions: 3
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους. Έχω ένα θέμα όταν το βάζω μπροστά.Εκανα ταξίδι με πολυ στρίψιμο (απενεργοποιημενο το vsa)το ζόρισα και εθνικη 180-190 ,κακως το γνωρίζω.Το αυτοκινητο ισα που ακουμπουσα το start engine και επαιρνε κατευθειαν.Την αλλη μερα το πρωι μετά το ταξιδι ηθελε τρια πατηματα για να παρει.Πλεον παιρνει με ενα πατημα αλλα κοιταζωντας το καντραν στιγμιαια βλεπω οτι μαγκωνει και μενει αναμενη για λιγο η λυχνια με το τιμονι(συστημα διευθυνσης) και σβήνει επειτα.Τι λέτε να είναι;Η μπαταρια "HANKOOK UMF75B24LS" ειναι σχετικα καινουρια αλλα το αυτοκινητο καθεται αρκετο καιρο.Εριξα contact cleaner στους πολους.Με την κρεμαγιερα εχει παθει κανεις καμια πλακα ολα αυτα τα χρόνια;Δεχεται γρασάρισμα;Kαποια συντηρηση τελοσπαντων για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.Αν ηταν η μιζα δεν θα έκανε καποιο θόρυβο;Μετά πάμε σε μοτερ πολλαπλασιαστες ,μπουζι,καποια φισα και δεν ξερω αν εχουν καποια σχεση στα 85.000 χλμ περιπου.
See less See more
Χρόνια πολλά Αληθώς ο Κύριος,
Αφού δεν έχεις λαμπάκι check engine αναμμένο δεν βλέπω τον λόγο να ανησυχείς, τώρα αν συμβαίνει κάτι με την κρεμαργιέρα πάλι θα σου ανάψει λαμπάκι και αφού παίρνει μπροστά πάλι εύκολα ανέμενε και θα δείς, αν ήταν κάποιος πολλαπλασιαστής πάλι θα είχες check engine με σφάλμα.
Νικο οκ κατανοητο.Εβγαλα το πλαστικο πισω απο το πενταλ φρενου-γκαζιου και εριξα σπρει γρασσου λευκο στο σταυρο της κολωνας δεν ειχε τιποτα.Ξεχασανε στο Swindon ειχε διαλειμμα μαλλον εκεινη την ωρα.Η φουσκα η μαυρη ειναι ερμητικα σφραγισμενη και δεν ξερω πραγματικα αν εκει μεσα εχει γρασσο.Αυτο που γνωριζω και το εχω ξανα αναφερει ειναι οτι το οχημα αλλαξε δισκο πλατω λιγο πριν τις 50.000χλμ και δεν ξερω αν βγαινει η κρεμαριερα στη διαδικασια αυτη και τι κανανε τελοσπαντων μεσα στο Σ .Επισης μετα απο ευθυγραμμισεις αλλαγη ελαστικων το προβλημα παραμενει αυτοκινητοδρομο τραβαει δεξια.Ο συγχωρεμενος ο Πουπακης το ειχε φτιαξει λιγο να μη με κουραζει,αλλα διαβητης δεν εγινε οπως σε αλλα οχηματα που οδηγαω κατα καιρους.
See less See more
Στίς φούσκες μέσα έχει γράσο, και οχι δεν αφαιρείτε η κρεμαργιέρα για να αλλάξεις δίσκο πλατό.
  • Like
Reactions: 1
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν ταιριάζει το τιμόνι από σενταν σε χατσμπακ? Έχω βρει ένα καινούριο στον Παπρα,με διάτρητο δερμα όπως το θέλω και μου αρέσει. Είναι σκέτο το βολάν και πάνω σε αυτό κουμπώνουν όλα τα παρελκόμενα κουμπιά,διακοσμητικά τριμ,αερόσακος κλπ. Η λογική λέει πως η Χοντα θα βγάζει ένα σχέδιο βολάν για όλα,αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό στη φώτο είναι το τιμόνι.
Wheel Tire Bicycle wheel Bicycle tire Automotive tire

See less See more
ο παπαρας αυτός δεν ξέρει αν ταιριάζει???
εεε παπρας ήθελα να πω...
ο κωδικός είναι ίδιος;
δεν έχει εκεί κανένα να το συγκρίνει??
ασταδιαλα...
  • Like
Χρόνια πολλά στούς Γιώργηδες και στίς Γιωργίες.
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!!
Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά σε όλους!πήρα σήμερα στον Σ να παραγγείλω τον ρελέ ac της Mitsuba και δεν ξέρανε τι μάρκα είναι ούτε μπορούσαν να το δουν... έχουμε κάνα κωδικό για αυτό μη μου στείλουν κάνα omron και πάει το 50αρι τζάμπα;
Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά σε όλους!πήρα σήμερα στον Σ να παραγγείλω τον ρελέ ac της Mitsuba και δεν ξέρανε τι μάρκα είναι ούτε μπορούσαν να το δουν... έχουμε κάνα κωδικό για αυτό μη μου στείλουν κάνα omron και πάει το 50αρι τζάμπα;
39794-SDA-A05

Bumper Eyewear Communication Device Gadget Audio equipment
See less See more
  • Like
Σ ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! ;)
  • Like
Γεια σααας παιδια..ρε σεις να ρωτησω κατι..στο καντραν,οταν φουλαρω βενζινη δε δειχνει ιδια χιλιομετρα..δηλαδη τελευταια φορα που γεμισα με εδειχνε 700+ χιλιομετρα.χθες γεμισα και με ελεγε 500κατι.μετα απο λιγο πηγε 600κατι..τι φταιει??
26341 - 26360 of 26390 Posts