αν ειναι ο κομπρεσορας μπορω να το καταλαβω απο κανα ηχο,η καπως αλλιως?
του 2014 κατασκευης ειναι εμενα.φανταζομαι ιδιο θα ειναιΣτο 8ης γενιάς κάνει θόρυβο σαν το βεντιλατερ όταν δουλεύει ο κομπρεσορας του a/c.
Στάλθηκε από το SM-A325F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στο δικό μου μετά από 10 χρόνια δεν έβγαζε δροσιά, έβαλα φρέον και όλα καλά.αχα.λεω κγω.επισης ρε παιδες.σημερα εχει ζεστη.αναψα το κλιμα.τερμα κατω στους 16 οσο παει.δροσερο αερα δεν εβγαλε..δηλαδη ειτε αναψεις a/c ειτε το σβησεις και φυσαει ο αλλος αερας δεν ειδα διαφορα.φρεον εχει..μη ειναι κανας κομπρεσορας?τσιμπανε αυτοι.ελπιζω να μην ειναι
ναι αλλα...με ειπε ο εμπορας οτι εβαλε φρεον..λες να μην εβαλε,η να μην εβαλε οσο πρεπει?δε νομιζω να πω την αληθεια.αε ειναι και ρελε..κανας κομπρεσορας μην ειναι. :/ επισης να πω οτι εβραζε η λαμαρινα οταν το ανοιξα το κλιμα.δε ξερω αν ηθελε καποιο χρονο.απλα με εκανε εντυπωση,οτι ιδια θερμοκρασια εβγαζε με τον απλο αερα,και αν ανοιγα το κλιμα.οπως επισης παει μεχρι 16..σωστο ειναι αυτο?Και στο δικό μου μετά από 10 χρόνια δεν έβγαζε δροσιά, έβαλα φρέον και όλα καλά.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τότε κάτι άλλο είναι, πας να το δει εκτενέστεραναι αλλα...με ειπε ο εμπορας οτι εβαλε φρεον..λες να μην εβαλε,η να μην εβαλε οσο πρεπει?δε νομιζω να πω την αληθεια.αε ειναι και ρελε..κανας κομπρεσορας μην ειναι. :/ επισης να πω οτι εβραζε η λαμαρινα οταν το ανοιξα το κλιμα.δε ξερω αν ηθελε καποιο χρονο.απλα με εκανε εντυπωση,οτι ιδια θερμοκρασια εβγαζε με τον απλο αερα,και αν ανοιγα το κλιμα.οπως επισης παει μεχρι 16..σωστο ειναι αυτο?