2006+ Honda Civic Forum banner

Random chat II

1547560 Views 26389 Replies 236 Participants Last post by  Rocker
Παίδες καιρός να κλείσει και το υπερτροφικό random chat και να δώσει την θέση του στο νέο! Είχαμε φτάσει σχεδόν 30000 δημοσιεύσεις!
Δικό σας λοιπόν :)
26381 - 26390 of 26390 Posts
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!η αλήθεια είναι ότι φεύγει το τιμόνι λιγο στα δεξιά...θα δω μήπως ξεκινήσω με το λαστιχακι που λες κι αν δε φτιάξει ψαλίδια...επίσης ξεκόλλησε το λάστιχο απ' το πλαστικό του παρμπρίζ.το έχει αλλάξει κάνεις αυτό σαν ανταλλακτικό;σκέφτομαι απλά να το σουλουπωσω με καμιά κόλλα...εκτός αν παίζει ρόλο κάπου στη στεγανότητα...
Automotive tire Hood Automotive design Automotive mirror Motor vehicle
See less See more
πουθενά δεν παίζει ρόλο, το έχω κολλήσει 2 φορές σχεδόν κάθε 5 χρόνια...έβαλα κόλλα και πήρα πανάκια και τα σφήνωσα σε ρολό, ανάμεσα στο τζάμι και το λάστιχο για να το σπρώχνει και να κολλήσει καλά...
αν θες αγοράζεις νέο που είναι όλο μαζί από πίσω μέχρι εμπρός κανα 70αρι το 1 αν θυμάμαι καλά...
ααα κάποιοι το έκοψαν...
  • Like
Reactions: 1
Ωραία θα ξεκινήσω με κόλλα και βλέπουμε Κώστα... θυμάσαι τι είδους κολλα έβαλες για να πιάσει καλα;
Εγώ το έκοψα.
Τώρα ετοιμάζεται και το δεύτερο!
  • Haha
Ωραία θα ξεκινήσω με κόλλα και βλέπουμε Κώστα... θυμάσαι τι είδους κολλα έβαλες για να πιάσει καλα;
έχω πάρει μια μπισον δύο σωληνάρια που τα ανακατεύεις, με αυτή κολλάω τα πάντα...θέλει όμως καλό στέγνωμα και καλή στερέωση, αργεί λίγο να σκληρύνει αλλά μαμάει...
εκεί μπορείς να βάλεις και μπαμπριζόκολλα...
  • Like
Χρόνια Πολλά σε Κωνσταντίνους, Κωνσταντίνες και Ελένες!!!
  • Like
Χρόνια Πολλά
  • Like
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
  • Like
Όσοι το έκοψαν όμως έχουν αεροδυναμικούς θορύβους στα 120+! "Αραγε αξίζει τον κόπο να βάλουμε εμείς λάστιχο σε κάποιον "μπαμπριζα" και να το κολλήσουμε;
Καλημέρα!
Έχω πολύ καιρό να μπώ στους redliners και προσπάθησα σήμερα αλλά δε δουλεύει η σελίδα τους. Ξέρει κανείς τι παίζει?
26381 - 26390 of 26390 Posts