4 λίτρα 0-20, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας 68€ στο Σ
Αλλάχτηκε και μια Led λάμπα που είχα βάλει πέρυσι χωρίς κόστος
Είχε τουλάχιστον άλλα 3 10ρια (Χατσ, τα 2 ήταν 1000ρια) για σέρβις.
Πάει καλά η δουλειά μου είπε ο υπεύθυνος, γεμίζουνε κάθε μέρα …
Κι εγώ τα ngk θα σου πρότεινα που είναι δοκιμασμένα, αλλά προσοχή στα κινέζικα,
Το ψάχνω κι εγώ μιάς και πλησιάζω σιγά-σιγά τα 200,000χλμ και δυστυχώς απογοητεύτηκα καθώς κανείς δεν εγγυάται οτι δεν είναι κινέζικα, οπότε παρήγγειλα γνήσια καθ' οτι το ανταλλακτικό αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τον κινητήρα, ας κάνουμε στα υπόλοιπα οικονομία.
Καλό ειναι όμως να τα αλλάζουμε μαζι με ρύθμισμα βαλβίδων στις 100.000χλμ .
Edit: Αν παραγγειλεις απο cox τα γνησια να μου πεις γιατι θελω και εγω να παραγγειλω φιλτρα,φλατζα καπακι,λαδια,παραφλου,μπουζι να τα βαλω στην ακρη!Συναντιομαστε και σου τα δινω...
Δεν έχω σκοπό να παρω άμεσα κάτι. Κάνω ελάχιστα χιλιόμετρα το χρόνο 5-6000 και όλα αύτα Ταχ έχω ήδη αλλάξει. Είχα την εντύπωση πως
Λάδια ανα 10.000/καθε χρόνο
Λάδι σασμάν - βαλβίδες ανα 40.000
Μπουζί 80.000
Υγρά φρενών συμπλέκτη 3 χρόνια.
A/c κάθε 2 χρόνια (φίλτρο καθαρισμός , σπρέι μύκητες κάθε χρόνο)
Τακάκια άσχετου φθοράς 5 χρόνια.
Lpg (υγραεριοκίνηση)
Ξεκινάω αυτό το θέμα για την εγκατάσταση υγραερίου γιατί μέσα στα άλλα χάνετε. (Σπύρο αν υπάρχει θέμα μπορείς να μεταφέρεις τα ποστ όπου νομίζεις)Πιστεύω ότι έτσι δεν θα επαναλαμβανόμαστε σε άσχετα Threads...και θα βγάλουμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα!
Νομιζω καποιο αναλογο thread για τις αγγελιες μας εδω στην ελλαδα ελειπε, οποτε με αφορμη την δικια μου αγγελια ειπα να το δημιουργησω!!
Εχουμε και λεμε, πουλαω την αεροτομη που τοποθετουν στα type S, βαμμενη milano red (ξαναβαφεται βεβαιως και αλλο χρωμα). Ειναι καινουρια και αφορετη!
Η...
Καλό νομίζω θα ήταν να έχουμε έναν συγκεκριμένο χώρο να αναφέρουμε "μικροπροβλήματα και βλάβες" -φτου φτού μακριά απο όλους μας.
Έτσι θα υπάρχουν συγκεντρωμένες οι αναφορές προβλημάτων αλλα και των λύσεων που δόθηκαν , ώστε να μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να εντοπίζουμε εύκολα το αν έχουν...
Ανοιξα αυτο το Thread για να συζητησουμε για τα λαστιχα που θα προτιμησουμε να βαλουμε στο αμαξι μας.
Τι διαπιστωσεις εχουμε κανει οι ιδιοι μας σε διαφορες μαρκες, ποια "ταιριαζουν" καλυτερα στο Civic, ποια δεν ειναι τοσο καλα, ποια σκοπευετε να βαλετε, τιμες κτλ κτλ...
Εγω εγω ακουσει παρα...
A forum community dedicated to all Honda Civic owners and enthusiasts. Come join the discussion about performance, modifications, engine swaps, troubleshooting, wikis, VTEC, and more!