262 Posts
και 10 η εργασια.26 ευρω το ακρομπαρο.
και 10 η εργασια.26 ευρω το ακρομπαρο.
Το έχω στείλει και εγώ για αλλαγή και μου είπε 30 ευρώ και έπαθα την πλάκα μου, λέω αυτός με κοροϊδεύει. Πριν από 3-4 χρόνια που είχα αλλάξει το είχα πληρώσει 230 ευρώ και μάλιστα ρώτησα σε δυο τρεις.και 10 η εργασια.
230 ευρω για 2 ακρομπαρα?????????????Το έχω στείλει και εγώ για αλλαγή και μου είπε 30 ευρώ και έπαθα την πλάκα μου, λέω αυτός με κοροϊδεύει. Πριν από 3-4 χρόνια που είχα αλλάξει το είχα πληρώσει 230 ευρώ και μάλιστα ρώτησα σε δυο τρεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ενα230 ευρω για 2 ακρομπαρα?????????????
καποιο λαθος κανεις μηπως λες για ψαλιδι εκτος και αν ο Gianni Versace εφτιαχνε και ακρομπαρα...............Το ενα
Όχι φίλε μου δυστυχώς και όπως σου είπα είχα ρωτήσει και σε 2-3 και από Αθήνακαποιο λαθος κανεις μηπως λες για ψαλιδι εκτος και αν ο Gianni Versace εφτιαχνε και ακρομπαρα...............
ειχες δωσει 230 ευρω για ακρομπαρο?????Όχι φίλε μου δυστυχώς και όπως σου είπα είχα ρωτήσει και σε 2-3 και από Αθήνα
Οοο yesειχες δωσει 230 ευρω για ακρομπαρο?????
και τωρα θελει αλλαγη επειδη εχει 'κενα' ??????Οοο yes
Θέλει αλλαγή γιατί χτυπάει πάλι.και τωρα θελει αλλαγη επειδη εχει 'κενα' ??????
Και για αυτό το λόγο αναγκαστικά να αλλάξω συνεργείο και μάλιστα να το στείλω σε άλλο νησί για σέρβιςκαι τωρα θελει αλλαγη επειδη εχει 'κενα' ??????
ποσα χλμ. εχεις κανει?Και για αυτό το λόγο αναγκαστικά να αλλάξω συνεργείο και μάλιστα να το στείλω σε άλλο νησί για σέρβις
49500χλμποσα χλμ. εχεις κανει?
Ναι το 2-3,,ειναι και το 18 εκει διπλα στη φωτο και εγραψα το 18.εγώ το 20-21 άλλαξα και έδωσα 35-40 και για τα δύο, ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς...
Δημήτρη τα ημιμπαρα είναι το 2-3 και είναι δύσκολο να πάθουν ζημιά, όπως μου έχει πει ο Μάνος.
Όσο για τον φίλο που άλλαξε ακρόμπαρα με 230 το ένα, δεν τον πλάκωσες στο ξύλο τον γείτονα???