Πανούλη καλώς επέστρεψες!!! Τι έγινε τα σποιλερ τα έβαψες ή ακόμα;; χα χα χα
Για coilover δεν το σκέφτεσαι καν;
Στάλθηκε από το G3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανούλη καλώς επέστρεψες!!! Τι έγινε τα σποιλερ τα έβαψες ή ακόμα;; χα χα χαΧαιρετώ όλα τα ... λαμόγια , μετά από αρκετό καιρό.
Μετά από 12 (!!!) χρόνια λέω να αλλάξω αμορτισέρ. Ως γνωστός άσχετος, έψαξα ολίγον και βρήκα τα εξής : (sachs θέλω ίδια με τα μαμά)
και πιθανόν (αναμένω οδηγίες) :![]()
Αμορτισέρ για Honda Civic VIII [FN, FK] Sachs (2005-2015)
Αμορτισέρ για Honda Civic VIII [FN, FK] Sachs (2005-2015) στις καλύτερες τιμές της αγοράς - 313592 313591 317351www.rellasamortiser.gr
ΣΕΤ ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ CIVIC 06-12 3DR/5DR - Platanas.gr -- αυτό ίσως όχι, αλλά το βάζω
για πείτε (ειδικά ο σκώληξ)
PS: δίδονται γνήσια μάκτρα , 3 κιλά προβατίνα![]()
Ο μηχανικός σου έχει άποψη για όλα αυτά; Μήπως παίρνει καλύτερες τιμές κιόλας;Βρηκα καπως ακρη με τα μπουζι.
Απο το site της ngk δινει τα παρακατω
![]()
Screenshot-2022-01-16-16-14-26-011-com-android-chrome
Image Screenshot-2022-01-16-16-14-26-011-com-android-chrome hosted in ImgBBibb.co
Με κωδικο IFR6G-11K καπου στα 17€ ελλαδα.
Μετα εναλλακτική ειναι το denso SK20PR-L11 σαν εναλλακτικός κωδικος.
Πηρα τηλέφωνο σε μερικα μαγαζια με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μου πρότειναν
Ειτε σε ngk BKR6E-11K αλλα εγω σε ιριδιου δεν το βρισκω, ειτε το denso IK20TT, σαφως πιο φθηνα απο τα πάνω, ειδικα τα ngk.
Σκεφτηκα ότι τα denso δεν πολυ κυκλοφορουν, ειτε 10€, ειτε 12€ για τα sk20prl11 δεν ειναι κατι τρομερο, αν τα επιλεξω, ή να βαλω στην ακρη το ποσο για αυτα τα μπουζι και σε λιγο καιρο να αγορασω τα ngk.
αρα ο Σαρα το ειχε πιο φτηνα;Παραγγειλα τα ngk.
Τα χω στα χερια μου. Βλέπω βιντεακια να δω αν ειναι γνησια ή οχι κλπ, αλλα με μπερδεύουν.
Το παραπάνω βίντεο που υπάρχει το ειδα και φαινονται αυθεντικά.
Να σημειώσω τα πήρα απο καταστημα ανταλλακτικών στην Θεσσαλονίκη, με καλές κριτικές αλλα ποτε δεν ξερεις. Δεν ειναι λιγα τα 140€.
Αν ανεβασω φωτο θα βγαλουμε ακρη;
Υ.γ: εκανα τηλέφωνο και το Σαρακάκη και μου εδωσε τιμη 23+ φπα το ενα.
Ο φίλος Prison89 έχει το 1.4 με κινητήρα τον L13A7 με 8 μπουζί.αρα ο Σαρα το ειχε πιο φτηνα;
Πιο ακριβα. Εγω πήρα 8 μπουζι ngk 17€ το ένα. Ο Σαρακάκης στην Θεσσαλονίκη για τον ιδιο κωδικό αλλα με το κουτι μα λεει honda 23€+φπα *8 =184€ συν το φπα.αρα ο Σαρα το ειχε πιο φτηνα;
coilover τώρα ? αφού σχεδόν πάντα παρκαρισμένο είναι, θα σκουριάσουν 🔧Πανούλη καλώς επέστρεψες!!! Τι έγινε τα σποιλερ τα έβαψες ή ακόμα;; χα χα χα
Για coilover δεν το σκέφτεσαι καν;
Στάλθηκε από το G3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σακη βγαζει ενδειξη 7 οταν χρειαστειΠαιδιά ενημερωτικά, τα υγρά συμπλέκτη τα αλλάζουμε κάποια στιγμή; Βγάζει δηλ το αμάξι ένδειξη αλλαγής;
Αλλαξε τα με καθε αλλαγη υγρων φρενων στα 3 χρονια δηλαδη.Θα σου ειναι κιτρινοκαφε λογικα τωρα.Δινεις και μακροζωια στην αντλια.Παιδιά ενημερωτικά, τα υγρά συμπλέκτη τα αλλάζουμε κάποια στιγμή; Βγάζει δηλ το αμάξι ένδειξη αλλαγής;
Σάκη, εγώ κοίταξα στο αρχείο μου και μόνο υγρά φρένων μου αλλαξαν στον Σ, υγρά συμπλέκτη δεν έχω αλλάξει ακόμη, έχω 153000χλμΤελικά μίλησα με τον μηχανικό μου και είπε τα υγρά συμπλέκτη τα αλλάζουν μαζι με τα υγρά φρένων. Απλως κάποια στιγμή με τη χρήση μπορεί να χαλάσει η αντλια- τρόμπα, φυσιολογική φθορά.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο, δυστυχώς δεν ασχολούμαι με τέτοιες εργασίες στο αυτοκίνητο. Εγώ με το μοναδικό που ασχολούμαι είναι να βάζω βενζίνη για την εργασία-βολτα μουΕλα ρε συ Αρθούρε έχουμε ολόκληρο how to για αυτό το θέμα
![]()
Known Faults and Solution - Γνωστα προβληματα και λυσεις
Known Faults and Solutions - Γνωστά προβλήματα και λύσεις Στο παρόν thread αναφέρονται οι επίσημες ανακλήσεις που έχουν γίνει απο την Honda όπως επίσης και κάποια από τα πιο γνωστά προβλήματα που έχουν απασχολήσει μερικούς/αρκετούς από εμάς...www.civinfo.com