2006+ Honda Civic Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #1
Hi,
First post here, so sorry if I get it wrong.

I'm trying to set the clock after suffering from a flat battery.
I have SatNav, which has the correct time even after the clocks went back.
However, the clock displayed in the panel next to the SatNav display (Side Panel?), still has the wrong time (by a few hours).
Can anyone offer advice?
Many thanks.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #3
Have you turned the satnav on And the Radio.?
Hi Jack the Lad.
Yes. SatNav on and working. Radio also on and working.

I also just found out that the "Audio" button won't bring up the radio display.
All the other buttons work (Map, Climate, ect), but no audio and no bleep.
Can't see that is has anything to do with the clock, but I may remove the battery terminals for a while.

Cheers.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #4
Hi,
Hope someone finds this helpful.
The fix for this was here:
http://www.civinfo.com/forum/electronics/10673-clocks-out-sync-2.html
And supplied by delorean_2k (who started the thread).
It was a reset that was required, so disconnecting the battery for 10 mins, forced the a reset of the Satnav, which also caused the clock to re-sync.
I should have read the full thread!
Other issues that this caused (and were fixed) included the Audio button not working with the display.
The display virtually disappearing when the lights were turned on,
I also had the wipers turning on intermittently, and not going off, when switched off. However, I need to check is this is resolved.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top