Τελικα εβαλα τις μεμβρανες χθες οπως ειχα πει.. Ολα ΟΚ χωρις κανενα προβλημα, εχουν και χαρτια για το ΚΤΕΟ και εγγυηση εφ'ορου ζωης με αμεση αντικατασταση οτιδηποτε γινει, οποτε ολα ενταξει..
Δεν εβαλα πολυ σκουρες (22%), γιατι δεν ηθελα να γινεται ενοχλητικη η οδηγηση την νυχτα, απλα ηθελα να δωσω μονο εναν τονο σκουροτητας στα τζαμια..
Μου εβαλε και στο κομματι που ειναι πλεξι γκλας. Εδω θα ηθελα να σταθω λιγο..
Οταν τοποθετειται μια μεμβρανη, για να παρει τις καμπυλες του τζαμιου σε καποια σημεια, χρησιμοποιειται ενα πιστολακι που παραγει πολυ ζεστο αερα. Ετσι η μεμβρανη καμπτεται ευκολοτερα και "περνει" τις καμπυλες του τζαμιου στα δυσκολα σημεια (εαν υπαρχουν) κτλ κτλ..
Μου ειχε πει οτι ειναι πολυ δυσκολο το πλεξι γκλας (εχει πολλες καμπυλες), θα πρεπει να χρησημοποιηθει πιστολακι, αλλα απο την αλλη αυτο δεν γινεται αμεσα γιατι ειναι πλεξι γκλας και οχι τζαμι. (το πλεξι γκλας αν ζεσταθει πολυ μπορει να μαυρισει, να λιωσει, να κανει σημαδι,"λεκε" γενικοτερα).
Αυτος ναι μεν χρημοποιησε πιστολι ζεστου αερα αλλα με παρα πολυ προσοχη, απο μακρινη αποσταση και σε χαμηλοτερη θερμοκρασια λειτουργιας υποθετω για να μην γινει ζημια στο πλεξι γκλας.
(Σε εμενα εκανε ενα πολυ μικρο σημαδακι, στην γωνια εκει που τελειωνει το πλεξι γκλας (στο αυτοκολλητακι που εχω στη δευτερη φωτο, αναμεσα στα ποδια της αραχνουλας στην παρακατω φωτο) αλλα δεν φαινεται σχεδον καθολου (πολυ ψαξιμο πρεπει να πεσει, εγω το εντοπισα εννοειται!) και ειναι σαν να θολωσε το πλεξι γκλας εαν το παρατηρησεις πολυ καλα, γι'αυτο προσοχη..)
Οποιος θελησει να βαλει μεμβρανη και στο πλεξι γκλας θα πρεπει να προσεξει το παραπανω σημειο!
Μερικες φωτο παρακατω