Τρία πράγματα αν κάνεις σε συνεργασία με τον μηχανικό ή τον ηλεκτρολόγο σου & σωστό φωτισμό θα έχεις & δεν θα ενοχλείς ποτέ ξανά τους απέναντι. Τουλάχιστον με xenon που γνωρίζω. 1ον Βάζεις στο μηδέν (0) την ρύθμιση των φώτων, 2ον ο μπλε άξονας (έτσι το λέω εγώ) που είναι στην λάμπα να είναι ευθυγραμμισμένος κάθετα & με τη φορά προς τα κάτω & 3ον με εσένα να κάθεσαι στην θέση οδηγού ο τεχνικός σου θα ρυθμίσει (θεωρώ δωρεάν) με το μηχάνημα δέσμης φώτων την μικρή - μεγάλη σκάλα στις σωστές δέσμες που εκπέμπουν τα xenon σου βάση του καθρέφτη που έχεις στα φανάρια. Φαντάσου στην μοτοσικλέτα έχω 8000κ με 50αρια ballast και δεν είχα ποτέ παράπονα από απέναντι. Όσο για την μεγάλη σκάλα, μόνο σε ταξίδια και πάλι σε πολύ σκοτάδι την ανάβω. Επίσης να ξέρεις ότι το 6000 με 8000 η διαφορά έχει να κάνει καθαρά με το πως βλέπει η όραση του κάθε ένα. Για κάποιον που φοράει γυαλιά ή έχεις γενικά κάποιο θέμα στα μάτια το 6000 μπορεί να είναι βαρύ και το 4500 νορμάλ, όπως και το 8000 για κάποιον που δεν έχει θέμα στην όραση να είναι ιδανικό. Όλα είναι υποκειμενικά και με παραμέτρους!
Στάλθηκε από το G3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk