Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία!! έχει ξεφτυσει το δέρμα στο τιμόνι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον μάστορα στα νότια προάστια;;
Carrera: Κηφισού & Πέτρου Ράλλη 85 Ρέντη.Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία!! έχει ξεφτυσει το δέρμα στο τιμόνι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον μάστορα στα νότια προάστια;;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το συγκεκριμένο στην Ν. Ερυθραία βέβαια που είχα πάει πέρσι είναι όντως επαγγελματίες αλλά 350€ μου φάνηκαν πολλάCarrera: Κηφισού & Πέτρου Ράλλη 85 Ρέντη.
Rellas: Παλαιά Τατοΐου 12Α Νέα Ερυθραία
Connolly Leather: Λεωφόρος Μαραθώνος 173 Γέρακας
Είχα πάρει παλιότερα προσφερές για δερμάτινα καθίσματα!!! Επαγγελματίες & οι τρεις!! Τσεκάρεις & αλλού αν βρεις κάτι καλύτερο & με το καλό να μας παρουσιάσεις τα νέα δεσίματα!!!
Στάλθηκε από το G3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λευκή το σκέφτηκες;;Ας φυγουμε απο τα άσχημα μου και ας πάμε στο εξης δίλημμα. Εχω το galaxy grey και μολις πηρα ζάντες απο ep3 πιο απο τα 2 χρώματα λετε να βαψω τις ζαντες? Metal gun ή glossy black?
View attachment 316916
View attachment 316917 View attachment 316918
View attachment 316919
δεν νομιζω οτι παει λευκηΛευκή το σκέφτηκες;;
Αλλιώςmetal
Στάλθηκε από το G3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πολυ καλο και το bronze το σκεφτομαι!!!Gun metal και για να δώσω μια άλλη διάσταση bronze!!!
Τελικά που τις έβαψες bronze φίλος ; έκανε καλή δουλειά ο μάστορας;δεν νομιζω οτι παει λευκη
Γιαννη του type s λεμε. 17x7 5x114 ειναι?Τα μαμά ζαντολάστιχα του fn2 είναι 18x7.5-J55 & 225/40R18. Οποιεσδήποτε παρεκλίσεις αλλάζουν τη γεωμετρία της ανάρτησης (με ότι συναπάγεται αυτό καλό-κακό).
Ποιος ο ρολος του;η work εχει 48mm.Το 55 είναι το οφσετ της μαμά ζάντας.
Στάλθηκε από το Nokia 5.3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει κάνει με την γεωμετρία τοποθέτησης της ζάντας.Ποιος ο ρολος του;η work εχει 48mm.