Ας ξεκινησουμε οι κατοχοι fn και ας αναφερουμε αν εχουμε προχωρησει σε καποιες βελτιωσεις ωστε να μαθει ο ενας απο τον αλλον για αυτες.
Εγω λοιπον εχω ενα ασημι CTR απο τον Μαιο του 09 και εχω κανει εως τωρα 12000χλμ
Εχω βαλει:
HKS premium sunction kit ομως αντι για το φιλτρο που δινει η HKS και θελει αντικατασταση το αλλαξα με K&N .
HEL [4] σωληνακια ανοξειδωτα που σε λιγες μερες τα αντικαθιστω με το σετ των 6 της Goodridgh και θα βαλω υγρα Motul RBF 660.
EBC yellow τακακια μπρος πισω.
ENEOS 0-50 λαδια.
Eνω περιμενω τις προσεχεις μερες Flashpro + Scoopin air duct + Hondata manifold heatshield gasket!!
Το εχω δε δυναμομετρησει δυο φορες μια τον Ιουλιο με 8000 χιλ τελειως στοκ με super αμολυβδη Jetoil και εβγαλε σε dynapack [πλυμνες] 196ps ενω σε dynoday με τους Redliners στο ιδιο dynapack που ανηκει σε μελος των Redliners και βελτιωτη Honda εγραψε τον Σεπτεμβρη 198ps με μονη διαφορα απο πριν το HKS και τα λαδια.
Την ιδια μερα εσπασε το φραγμα των 200 με 202,3ps οταν μετα την προσθηκη ειδικου αντιτριβικου προσθετου το ξαναμετρησαμε!!
αυτα απο μενα!
Ακολουθουν τα διαγραμματα των μετρησεων μου.
εδω του Ιουλιου
και εδω τα δυο του Σεπτεμβριου με την λεπτη γραμμη το πρωτο και την χοντρη γραμμη το δευτερο μετα την προσθηκη του αντιτριβικου.
να σημειωσω εδω οτι ο μεσος ορος των αλλων στοκ fn ηταν 192-194 ps