Έχω kyb & είναι μια χαρά ανάρτησή!
Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι λιγότερο σφιχτή απο τη γνήσια TypeR και απο τη Meisterr.ειναι αθορυβη αναρτηση σε κοπανηματα, σε σχεση με μανησια, αλλα λιγο σφιχτη ρε παιδια....
Παναγιώτη καλορίζικα και ευχαριστώ που μοιράστηκες την επιλογή σου μαζί μας . Μια ερώτηση έχω . Βλέπω αρκετούς και αλλάζουν το 91 Υ που λέει ο κατασκευαστής για 225/45/17 . Αυτό μπορεί να γίνεται ;Μετά από πολλά υπέροχα χιλιόμετρα με τα YOKOHAMA ADVAN AD08R ήρθε η ώρα για νέα ελαστικά.
Ο αρχικός προσανατολισμός ήταν για αντίστοιχο ελαστικό, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτε στην ελληνική αγορά.
Το μόνο που βρήκα ήταν τα Michelin CUP2, αλλά με παράδοση το νέο χρόνο και σε τιμή που δεν θέλετε να ξέρετε!
Αναγκαστικά λοιπόν και επειδή πλέον τα semi slick είχαν γίνει slick, επέλεξα ένα περισσότερο "πολιτικό" ελαστικό.
Η επιλογή μου ήταν τα Yokohama ADVAN Fleva V701 (ναι έκοψα φλέβα 😀).
Κατασκευή πλέον Φιλιππίνες (τα AD08R ήταν Made in Japan) και με ημερομηνία παραγωγής 29η εβδομάδα 2021 (19/07 - 25/07/2021).
Δεν περιμένω να είναι αντίστοιχα των semi μια και μιλάμε για άλλη κατηγορία ελαστικού.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Συγκρινόμενο πάντα με το semi, είναι σαφώς πολύ πιο ήσυχο, έχει πιο μαλακό πλαϊνό (δεν είναι μαλακό) και έχει πολύ καλά κρατήματα για την δύναμη του τουρμπάτου.
Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση αλλά και πως θα είναι στο βρεγμένο, όπου σαφώς περιμένω ότι θα είναι μακράν καλύτερο από το semi.
H τοποθέτηση έγινε στον ΦΩΚΑ στο Περιστέρι και έμεινα εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση, ξεκινώντας από τις αρχικές συνομιλίες και την αναζήτηση ελαστικών μέχρι και την τοποθέτηση. Να επισημάνω ότι έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι βίδωναν τα μπουλόνια με δυναμόκλειδο!!
View attachment 322127 View attachment 322128 View attachment 322129 View attachment 322132
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Παναγιώτη καλορίζικα και ευχαριστώ που μοιράστηκες την επιλογή σου μαζί μας . Μια ερώτηση έχω . Βλέπω αρκετούς και αλλάζουν το 91 Υ που λέει ο κατασκευαστής για 225/45/17 . Αυτό μπορεί να γίνεται ;
πχ εσύ ανέβηκες στο βάρος /ελαστικό και έπεσες στο δείκτη ταχύτητας 270km/h.
Καλοπατητα & στη βροχή θα καταλάβεις ότι έκανες πολύ καλή επιλογή!!!Φωκάς Περιστέρι 09:00 το πρωί με ραντεβού για τα goodyear eagle f1 asymmetric 5 225/45/17 91Y .
Ολα καλά ευχαριστημένος ησυχο στο περπατημα, θα το δω και στο ταξίδι βέβαια.Δεν περίμενα να είναι και οι 4 ζάντες στραβές,έτσι όπως το προσέχω.Τις ισιωσαν με εξτρα κοστος φυσικα γιατι δεν θα μπορουσα να κοιμηθω...Δεν ξαναμπαινει τσιμεντολάστιχο.
Aν το πας Χαικιαν θελω μια χαρη,να δουμε τη φωτοτυπια με τις ρυθμισεις και γενικα οποιος εχει ρυθμισεις για type s-5θυρο.Δεν γινεται αυτο εθνικη με 90-100km/h και ανω να αλλαζει λωριδα δεξια.Ο πουπακης το μονο που μου ειχε φτιαξει ειναι να μη τραβαει τοσο και γινεται κουραστικο στο χερι...στην ουσια "εκλεψε" απο τη μια μερια,αφου μου ειχε κανει τραμπα τα potenza μπροστα.Εχω ακουσει για καμπεροβιδες,να βρεθει λυση με νοιαζει.Το bipper της δουλειας καρφι δεν πα να το πας και 150km/h.Ήδη και μέσα στην πόλη είδα διαφορά από τα πρώτα χλμ. Δυστυχώς όμως θέλω ευθυγραμμιση γιατί μου είπε ο λαστιχας ότι τα παλιά είχαν φαγωθεί λίγο μονοπατα.
Στάλθηκε από το Nokia 5.3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν παει ευθεια Γιαννη και ψαχνω να βρω την ακρη.Αρκετα,ολα λυθηκαν εκτος απο μια σωστη ευθυγραμμιση.Αν ειχα την δυνατοτητα να εβγαινα καθε φορα στην εθνικη με αυτον που εκανε την ρυθμιση θα το εκανα.Δυστυχως δεν δεχονται.Οποτε ας ανεβασει οποιος εχει ρυθμισεις με μαμα σεταπ να δουμε.Το αφησα απο τοτε με την προφαση οτι ηταν το λαστιχο.Δεν ειναι το λαστιχο.Με την ευκαιρεια που θα αλλαξω μπαρακια και ακρα κρεμαριερας να παω να φτιαχτει.Τι τις θέλεις τις καμπερόβιδες; Τίποτα δε θα ξερυθμίζεται μόνο του αλλά δεν έχεις κάτι να φτιάξεις. Έχεις -0.3 και από τις δύο μεριές το οποίο είναι ΟΚ. Εάν το μηχάνημα μετράει σωστά το αμάξι σου έπρεπε να πηγαίνει ευθεία.
Τις ειδα ναι πριν και μετα με το δαχτυλο απο τη πισω μερια.Και φανηκε και στο μηχανημα η διαφορα.Τωρα δεν ξερω αν κανανε π0%στΙ@.Δε θα δεις κατι..... Είναι μια χαρά το χαρτί της ευθυγραμμισής σου. Πήγαινε το και σε κάποιον με κανα καινούργιο μηχάνημα να δεις εάν θα δείξει τα ίδια. Επίσης εάν σου δείξει ακριβώς τα ίδια και δεύτερο μηχάνημα ίσως κάτι έχει τζόγο και το παρουσιάζει αυτό. Θέλει πολύ λεπτομερές ψάξιμο. Άσχετο τις ζάντες σου τις είδες με τα μάτια σου να γυρνάνε πάνω στο μηχάνημα και να είναι στραβές;
Νομιζω:είσια σίγουρος ότι λέει 30??? νομίζω 2.2 βαρ δηλαδή 32 πσι...
Της orange είναι. Ο εδώ αντιπρόσωπος, κάπου στη Μεσόγειον, Αθήνα το 2014 μου ζητούσε 240€. Το έψαξα & το έφερα απ' έξω (ebay) στη πόρτα μου με 110€.Για δώσε info για το όργανο!
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Μου είχαν αφαιρέσει όλο το κιτ & τα γνήσια πατάκια. Είχαν βάλει απλά πατάκια. Έμαθα γι' αυτά τυχαία στη πανελλήνια συνάντηση στο Βόλο για όσους θυμούνται το 2008 ή 2009Τι εχεις ταπερ; Εγω με το type s (μεταχειρισμενο 2017) το ηξερα οτι την ειχε απο τη μανα του ,απλα ειπα να μη χαλασω την καρδια μου με πωλητη.Αφου τα υπολοιπα που κοιταγα με καλυπταν.Να ξερουν ομως οτι τις φαγανε απο πολλα οι αντιπροσωπειες τοτε που βγηκε το μοντελο και δεν το καταλαβαινε ο κοσμος.Αν ειμαστε εκτος θεματος γραψε στο random καλυτερα.