Ανοιξα αυτο το Thread για να συζητησουμε για τα λαστιχα που θα προτιμησουμε να βαλουμε στο αμαξι μας.
Τι διαπιστωσεις εχουμε κανει οι ιδιοι μας σε διαφορες μαρκες, ποια "ταιριαζουν" καλυτερα στο Civic, ποια δεν ειναι τοσο καλα, ποια σκοπευετε να βαλετε, τιμες κτλ κτλ...
Εγω εγω ακουσει παρα πολυ καλες κριτικες και reviews για τα Goodyear Eagle F1 Assymetric (αυτα που εχει ο φιλος Alexps). Αληθεια Alex, πως το βρισκεις το συγκεκριμενο λαστιχο? Καλο?
Καλοπάτητα Μάκη! Εγώ ακόμα δεν τα έχω βάλει...πρώτη φορά κρατάω λάστιχο τόσο καιρό (4,5 χρόνια) αλλά και πρώτη φορά έχω κάνει τοσα λίγα χιλιόμετρα! (Σκάρτο από 20κ)
Τελικά δεν άντεξα...δίπλα από τα primacy 4+ που ήθελα να βάλω είχε τα pilot sport 5. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν με άριστες εντυπώσεις από το πρώτο pilot sport μεχρι το 3 στο σιβικάκι μου! Είχα χάσει μόνο το 4 ελέω continental premium contact 6 που τα κράτησα υπερβολικά πολύ λόγω ελάχιστων χιλιομέτρων! Μόλις λοιπόν ρώτησα πόση εiναι η διαφορά τιμή ανάμεσα στα 2, ο πωλητής μου είπε απλά να βάλω τα sport 5 στα ίδια χρήματα που θα έπαιρνα τα primacy... ξέρω θα φθαρούν γρηγορότερα και θα ζεσταινονται πιο αργά...όμως ειναι λαστιχαρα και το επέλεξα!
A forum community dedicated to all Honda Civic owners and enthusiasts. Come join the discussion about performance, modifications, engine swaps, troubleshooting, wikis, VTEC, and more!