2006+ Honda Civic Forum banner

Tyres for greek weather conditions

634153 Views 6364 Replies 219 Participants Last post by  skam
Ανοιξα αυτο το Thread για να συζητησουμε για τα λαστιχα που θα προτιμησουμε να βαλουμε στο αμαξι μας.
Τι διαπιστωσεις εχουμε κανει οι ιδιοι μας σε διαφορες μαρκες, ποια "ταιριαζουν" καλυτερα στο Civic, ποια δεν ειναι τοσο καλα, ποια σκοπευετε να βαλετε, τιμες κτλ κτλ...
Εγω εγω ακουσει παρα πολυ καλες κριτικες και reviews για τα Goodyear Eagle F1 Assymetric (αυτα που εχει ο φιλος Alexps). Αληθεια Alex, πως το βρισκεις το συγκεκριμενο λαστιχο? Καλο?

Ακουω....:D
6361 - 6365 of 6365 Posts
Άστα, όταν πήγα για να ξαναβάλω semi λιποθύμησα από τις τιμές!
Στα 225/40/18 την πρώτη φορά που έκανα αλλαγή είχα δώσει πάνω απο 600€. Πρέπει να ήταν 2009.
Σήμερα έβαλα pilot sport 5 me 435€
Αν έβαλες το pirelly cinturato p7 έχουμε τα ίδια... Αθόρυβο, ταξιδιάρικο και με εύκολο ζέσταμα θα ελεγα

Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι τα cinturato p7 c2
Αυτα ακριβώς τα χαρακτηριστικά μου επισήμανε και ο λαστιχάς..
MakTheo
  • Like
Reactions: 1
Καλοπάτητα Μάκη! Εγώ ακόμα δεν τα έχω βάλει...πρώτη φορά κρατάω λάστιχο τόσο καιρό (4,5 χρόνια) αλλά και πρώτη φορά έχω κάνει τοσα λίγα χιλιόμετρα! (Σκάρτο από 20κ)
Τελικά δεν άντεξα...δίπλα από τα primacy 4+ που ήθελα να βάλω είχε τα pilot sport 5. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν με άριστες εντυπώσεις από το πρώτο pilot sport μεχρι το 3 στο σιβικάκι μου! Είχα χάσει μόνο το 4 ελέω continental premium contact 6 που τα κράτησα υπερβολικά πολύ λόγω ελάχιστων χιλιομέτρων! Μόλις λοιπόν ρώτησα πόση εiναι η διαφορά τιμή ανάμεσα στα 2, ο πωλητής μου είπε απλά να βάλω τα sport 5 στα ίδια χρήματα που θα έπαιρνα τα primacy... ξέρω θα φθαρούν γρηγορότερα και θα ζεσταινονται πιο αργά...όμως ειναι λαστιχαρα και το επέλεξα!
  • Like
Reactions: 5
6361 - 6365 of 6365 Posts