2006+ Honda Civic Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi friends! I hope that you are doing great all of you.

It's been 3 months since I got my 2.2, covered around 8000km with it and I'm super happy with it thus far :) I've had a small issue pop up yesterday, TPMS, VSA, and ABS lights all came at once. When I'd turn my car off and on again they'd be off, then turn on after 10 minutes or so. Today they have become permanent, as soon as I turn the ignition i get the three errors. Is there any way you recommend to fix this? Thank you so much
I will be taking the car to a honda specialist this saturday, just wanna have an expectation of what could be wrong

You have been truly helpful and have made my ownership a much better experience than it could've been. Thank you all and have a fantastic day! :)
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
788 Posts
Is it worth giving it a cleaning or should i go directly for the swap?
Are the sensors/abs modules shared with the civic FD or specific to the FN?
Thank you so much for the reply!!
If you disconnect the battery for 15mins that should clear the warning lights, if they return after this then there is a fault, I would try this before replacing anything.
 

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter · #7 ·
If you disconnect the battery for 15mins that should clear the warning lights, if they return after this then there is a fault, I would try this before replacing anything.
Apparently they do clear up using this method but only if i keep holding the brake pedal in afterwards. As soon as I release it the lights are back
 
1 - 9 of 9 Posts
Top