Όλα αυτά την Παρασκευή…έκανα την ίδια κουβέντα με έναν φίλο μου το Σάββατο στις 8 το βράδυ (η ώρα έχει σημασία)… και μου λέει Χαρούλη αυτά είναι μ@λ@κίες μας δουλεύουν ψιλό γαζί, η εγκατάσταση υγραερίου είναι τόσο απλή όσο δεν φαντάζεσαι και το πουλάνε για επιστήμη, όλο το πακέτο έρχεται έτοιμο και το μόνο που κάνεις είναι εγκατάσταση, αν είχα ράμπα και υπογραφή από μηχανικό και μόνος μου το έβαζα (και δεν σας κάνω πλάκα μπορεί, είναι τρελαμένος και πιάνουν πολύ τα χέρια του) Σήμερα το πρωί μου λέει πήγα το αυτοκίνητο της γυναίκας μου για να το κάνω υγραέριο και πριν λίγο με πείρε τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο να πάω να το πάρω (…άρα οι 3 μέρες είναι πολύ) το σύστημα είναι φυσικά 4ης γενιάς, τα 5ης είναι για τους FSI, TFS κτλ και βγάζουν Πάρα πολλά προβλήματα (έχω και για αυτό λεπτομέρειες) είναι Ιταλικό (νομίζω Lenovo ή κάπως έτσι) και κόστος αγοράς του συστήματος 400€+ εγκατάσταση 350€ + 50 παράβολο ΚΤΕΟ σύνολο 800€ δηλαδή 400€ διαφορά… Μένεις μόνο μία μέρα χωρίς αυτοκίνητο είναι το πιο δοκιμασμένο σύστημα το 4ης γενιάς και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα και φυσικά με αυτό το κόστος το κάνεις απόσβεση σχεδόν σε μισό χρόνο. Δεν βάζει λαδιέρα για ευνόητους λόγους μην τα ξαναλέμε, και φυσικά ποτέ πάνω από 120 χιλιόμετρα στο κοντέρ, δεν λέμε για μια προσπέραση ή για λίγο, ποτέ για πολύ ώρα λέμε! Τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ πάντως με 2 ευρώ σχεδόν την βενζίνη και κόστος εγκατάστασης 800€ αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρότατα!