Jestem właścicielem TypeS z 2008 roku i niedawno odkryłem, że zarówno moje radio, jak i wyświetlacz zegara przestały działać. Zrobiłem trochę badań i znalazłem podobne wątki omawiające ten problem. Większość z nich wspomina początkowo brakujące litery na wyświetlaczu, co ostatecznie prowadzi do całkowitej awarii i wymaga ponownego lutowania. Jednak w moim przypadku nie było wczesnych objawów nieprawidłowego działania radia ani wyświetlacza zegara. Po prostu przestało działać pewnego ranka.
Biorąc pod uwagę powszechny problem „wyświetlacz zegara nic nie wyświetla”, zastanawiam się, czy moje radio powinno nadal działać? Na szczęście klimatyzacja działa dobrze, z wyjątkiem tego, że nie widzę wyświetlacza temperatury.
Obawiam się, że jeśli radio nie działa, może istnieć jakiś problem u podstaw gdzie indziej.
Jakieś pomysły?
Biorąc pod uwagę powszechny problem „wyświetlacz zegara nic nie wyświetla”, zastanawiam się, czy moje radio powinno nadal działać? Na szczęście klimatyzacja działa dobrze, z wyjątkiem tego, że nie widzę wyświetlacza temperatury.
Obawiam się, że jeśli radio nie działa, może istnieć jakiś problem u podstaw gdzie indziej.
Jakieś pomysły?