Γειά σας και από εμένα
με λένε Θανάση και είμαι από την Αθήνα - Γαλάτσι. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό (όπως και άλλα) και προσπαθώ να ενημερωθώ για το civic 1.8 5Θ, το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός μου ενθουσιασμός για την αγορά του έχει ψιλοπαγώσει μετά από την "μελέτη" των προβλημάτων που αναφέρετε για το αυτοκίνητο. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην άνεση από τις λακούβες (τόσα χρόνια το έχω συνηθήσει με τα παλιά αυτοκίνητα που είχα) όσο στην ποιότητα της καμπίνας, τα τριξίματα και τους εσωτερικούς θορύβους, τα "κρόνκ" των αναρτήσεων, την τάπα κ.λπ. Βέβαια είναι σαφώς δευτερεύοντα σε σχέση με την ασφάλεια, τον κινητήρα κ.λπ., αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα (που δεν σου περισσεύουν) έχεις και κάποιες απαιτήσεις και προσδοκίες. Δεν είμαι τύπος "ράλλυ" και extreme, ούτε όμως και θέλω κάτι συντηρητικό, και για αυτό δεν μου πάει να στραφώ στο Octavia 5 TSI 1.8 (160 ίπποι) που είναι πολύ ανταγωνιστικό σε ποιότητα, τιμή, χρηματοδοτικό πρόγραμμα κ.λπ. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να προσφέρω κάτι στην συζήτηση (δεν έχω προσωπικές εμπειρίες και ούτε σοβαρές μηχανικές γνώσεις).
Αυτά προς το παρών. Ελπίζω σύντομα να είμαι και "πραγματικό" μέλος της παρέας και όχι απλός ωτακουστής.