2006+ Honda Civic Forum banner
4,881 - 4,900 of 12,708 Posts
φορουσα μασκα με τετοιο φλτρο,σ ενα μαρμαραδικο που δουλευα παλιοτερα,κρατανε καλυτερα τη σκονη κ τις μυρωδιες ταχα,δεν το ειδα ομως τοτε να ειναι ετσι μιας που μιλαμε οτι ειχε ΠΟΛΥΥΥΥ σκονη

Δημήτρη σίγουρα καθαρίζει τον αέρα από τις οσμές και επαναφέρει την υγρασία σε φυσιολογικά επίπεδα.
Δεν το ήξερα ότι αρχικά φορούσαμε τέτοιο φίλτρο.
Για μάθε περισσότερες πληροφορίες.
Εγω εχω το πρωτο φιλτρο, το κοιταξα και ειναι γκριζο.
Δεν ειναι απο τη σκονη.
Ο Ξυδιας ισως ξερει, ας το παρουμε ενα τηλεφ.

Τό αρχικό φίλτρο καμπίνας έχει χρώμα γκρί-λευκό καί είναι ενεργού άνθρακα.Τό πουλά ό αντιπρόσωπος περί τά 55 ευρώ.Αυτό πού πουλάν πρός 15 ευρώ έχει λευκό χρώμα καί είναι απλό φίλτρο γύρης.Τό φίλτρο ενεργού άνθρακα εξουδετερώνει τίς οσμές καί είναι μικροβιοκτόνο.Δέν έχω βρεί στό ελεύθερο εμπόριο φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα γιά τό Civic.

Παω αυριο για service 2 ετων με 26300 χλμ. Τι κοστος να υπολογιοσω σε επισημο συνεργειο ? Λετε να χρειαστω τακακια στο isift ?

Υπαρχει κατι να τους υποδειξω για αναβαθμιση απο τον περασμενο Δεκεμβριο που πηγα ?

Ευχαριστω.

Παω αυριο για service 2 ετων με 26300 χλμ. Τι κοστος να υπολογιοσω σε επισημο συνεργειο ? Λετε να χρειαστω τακακια στο isift ?

Υπαρχει κατι να τους υποδειξω για αναβαθμιση απο τον περασμενο Δεκεμβριο που πηγα ?

Ευχαριστω.
Μου ειπαν σε κανα 15μερο θα υπαρχει νεα αναβαθμιση. εκανα και το σερβις κοστος 78€ (φιλτρο λαδιου αερα γυρης , ροδελα, 25€ τα εργατικα!) + 45€ δικα μου λαδια (ενεος 5-30).

Ευχαριστω.
γυρω στα 150 - 170 υπολογησε

Μου ειπαν σε κανα 15μερο θα υπαρχει νεα αναβαθμιση. εκανα και το σερβις κοστος 78€ (φιλτρο λαδιου αερα γυρης , ροδελα, 25€ τα εργατικα!) + 45€ δικα μου λαδια (ενεος 5-30).
Όταν λες νέα αναβάθμιση .... εννοείς στην ECU ή το i-shift;

Λοιπον
2 χρονια 26300 χλμ

Φιλτρο αερα 21,91
Φιλτρο καμπινας (ας οψετε το καπνισμα)40,50
Καθαριστικο παρπριζ 2,25
Φιλτρο λαδιου 10,84
Λαδι 5/40 Titan super sync ultra high performance 57,42 Ειναι καλα αυτα ?
Καρτα καυσαεριων 8,13
Sevice Ελεγχος 64

Τα παραπανω χωρις ΦΠΑ
Ολα μαζι με το ΦΠΑ 252 ευρω.

Πολλά μου ακούγονται Γιάννη
Service-έλεγχο εννοείς την εργασία;

Και το φίλτρο 40+ΦΠΑ;

Λοιπον
2 χρονια 26300 χλμ

Φιλτρο αερα 21,91
Καθαριστικο παρπριζ 2,25
Φιλτρο λαδιου 10,84
Λαδι 5/40 titan super sync ultra high performance 57,42 Ειναι καλα αυτα ?
Καρτα καυσαεριων 8,13
sevice Ελεγχος 64

Τα παραπανω χωρις ΦΠΑ
20 ευρω εχει το φιλτρο καμπινας...πολλα σου πηρανε

και πολλα σου πηρανε για την ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΛΕΓΧΟΣ...για αυτα που κανανε επρεπε κοντα στα 25-35 ευρω να σου παρουνε

επρεπε να παραπονεθεις...κακως τα πληρωσες

Πολλά μου ακούγονται Γιάννη
service-έλεγχο εννοείς την εργασία;

Και το φίλτρο 40+ΦΠΑ;
Ετσι ακριβως Πανο.

20 ευρω εχει το φιλτρο καμπινας...πολλα σου πηρανε

και πολλα σου πηρανε για την ΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΛΕΓΧΟΣ...για αυτα που κανανε επρεπε κοντα στα 25-35 ευρω να σου παρουνε

επρεπε να παραπονεθεις...κακως τα πληρωσες
Χρεωνουν την εργατοωρα 45 ευρω +ΦΠΑ

συντομα θα κλεισει το μαγαζι τους με αυτη την τιμη για εργατοωρα!!

σαν δεν ντρεπονται λεω εγω....
Απο το 2006-2008 εχω παρει απο αυτους (Δεληγιαννης) 2 crv , 1 Jazz και τον Σιβικα.

Λοιπον
2 χρονια 26300 χλμ

Φιλτρο αερα 21,91
Καθαριστικο παρπριζ 2,25
Φιλτρο λαδιου 10,84
Λαδι 5/40 titan super sync ultra high performance 57,42 Ειναι καλα αυτα ?
Καρτα καυσαεριων 8,13
sevice Ελεγχος 64

Τα παραπανω χωρις ΦΠΑ
πολα μου ακουγενται

Και γω από τον Δεληγιάννη το πήρα αλλά δεν πήγα ποτέ για service όσες φορές και αν με πήραν τηλέφωνο.

Πανάκριβος...

4,881 - 4,900 of 12,708 Posts