2006+ Honda Civic Forum banner
12,701 - 12,708 of 12,708 Posts
όταν εννοείς γενικό σέρβις τι ακριβώς εργασίες σου έκαναν; τι ανταλλακτικά;
τακάκια γνήσια (αν σου έβαλαν που το βλέπω χλωμό) κάνουν και τα 2 σετ περίπου 200€, στο εμπόριο βρίσκεις από 30 και βάλε...

Γενικό service συνήθως σημαίνει

1.) Λάδια (5λτρ ~82€)
2.) Φίλτρα (λαδιού ~16, καμπίνας ~25€, αέρος κινητήρα ~30€, ροδέλα κάρτερ ~1€)
3.) Έλεγχοι αμαξώματος, φώτα, A/C κτλ.
4.) Κούμπωμα του διαγνωστικού
5.) Eργασία (ανά ώρα ~40-50€)
+
6.) Τακάκια (εμπρός ~85€, πίσω ~70€)
7.) Υγρά φρένων (~16,50€/λτ)

Σημείωση: Τιμές για ανταλλακτικά Honda όπως θα τα βρείτε και εδώ Platanas.gr

Όπως είπε και ο Κώστας παραπάνω, δες τι γράφει η απόδειξη σου / το βιβλίο εργασιών του αυτοκινήτου.

Εμένα στην 5-ετία μου πρότειναν να αλλάξω βαλβολίνες και από μόνος μου πήγα γνήσια ανταλλακτικά (τα είχα αγοράσει από Πλατάνα προκαταβολικά όταν είχα χρήματα στην άκρη :p ) για φίλτρο πετρελαίου, υγρό κυκλώματος ψύξης & το προαναφερθέν λιπαντικό κιβωτίου ταχυτήτων (δεν τους πολυ-άρεσε όταν τους πήγα την κούτα με τα καλούδια).

Τέλος, το service του αυτοκινήτου έχει ξεφύγει σε τιμές ειδικά αν το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο.

Καλά χιλιόμετρα!

γνήσια τακάκια έχω βάλει μόνο μία φορά που ήμουν εγγύηση και το είχα πάει στη χοντα για σέρβις, μου είπαν θέλει τακάκια και τα άλλαξα, ήταν η τελευταία φορά, ποτέ δεν ξαναέβαλα γνήσια, με τα μισά μην πω το 1/3 βάζω ισάξια ...
επίσης γνήσιο βάζω φίλτρο λαδιού, φ. αέρα, υγρά ψυγείου, τα λοιπά δεν με πειράζουν...

γνήσια τακάκια έχω βάλει μόνο μία φορά που ήμουν εγγύηση και το είχα πάει στη χοντα για σέρβις, μου είπαν θέλει τακάκια και τα άλλαξα, ήταν η τελευταία φορά, ποτέ δεν ξαναέβαλα γνήσια, με τα μισά μην πω το 1/3 βάζω ισάξια ...
επίσης γνήσιο βάζω φίλτρο λαδιού, φ. αέρα, υγρά ψυγείου, τα λοιπά δεν με πειράζουν...
Τα μπουζί???

Τα μπουζί???
Γιάννη μπουζί μου έβαλε ο Μάνος, ρωτάω να πάρουμε γνήσια από Σ; μου λέει όχι αυτά που παίρνω είναι γνήσια και όχι μαιμού ngk, του έχω εμπιστοσύνη οπότε κανόνισε αυτός...

• Like
Reactions: nestou
Μπουζί απ΄ έξω DENSO ή NGK (αρκεί να είναι γνήσια) και είσαι κομπλέ!

• Like
Reactions: kostashcivic
αλλαγή βάσης υδραυλικής μοτερ, με γνήσια μόνο προτείνει ο μάστορας στα 240 αν θυμάμαι καλά, εκεί είδαμε και την κάτω η οποία αλλάχθηκε και αυτή στα 80 ευρά με όχι γνήσια αλλά εφάμιλλης ποιότητας πως την είπε; φεμπεστ νομίζω...η γνήσια η κάτω έχει 150 περίπου...

• Like
Reactions: nestou
12,701 - 12,708 of 12,708 Posts