Παίδες καιρός να κλείσει και το υπερτροφικό random chat και να δώσει την θέση του στο νέο! Είχαμε φτάσει σχεδόν 30000 δημοσιεύσεις!
Δικό σας λοιπόν
Δικό σας λοιπόν
Επειδή τα είχαμε παλιά (ήμουν ο πρώτος της εκείνη τη βδομάδα
Πολύ καλά τα λέει! Κυριολεκτικά δεν έχουμε να φάμε και μας πειράζει το ζευγάρωμα της γαλαζόκοτας και ότι δεν θα χωνεύει η κατσίκα λόγω της ανεμογεννήτριας. Δε γ@μιομεστε λέω εγώ.... Γιαυτό θα μείνουμε μπανανια!
Πες τα!!!! Πόσο αυνάνες είμαστε τελικά? Εδώ έχουμε πήξει στα τοξικά τις θάλασσες, έχουμε μπαζώσει όλα τα ρέματα έχουμε μολύνει τα πιο πολλά ποτάμια και αυτοί ασχολούνται με το αν είναι καλαισθητες οι ανεμογεννήτριες? ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ?Πολύ καλά τα λέει! Κυριολεκτικά δεν έχουμε να φάμε και μας πειράζει το ζευγάρωμα της γαλαζόκοτας και ότι δεν θα χωνεύει η κατσίκα λόγω της ανεμογεννήτριας. Δε γ@μιομεστε λέω εγώ.... Γιαυτό θα μείνουμε μπανανια!
Φοβούνται μην χάσουν τον όποιο τουρισμό και ότι και καλά θα θορυβεί η ανεμογεννήτρια ή θα χαλάσει την γραφική εμφάνιση του νησιού...τόσο ηλίθιοι είναι σε όλο το Αιγαίο που θα είχαν λύσει τα ενεργειακά τους προβλήματα για πάντα...αλλά έτσι είμαστε οι Έλληνες κοντόφθαλμοι! Είναι δυνατόν να μην εκμεταλλευόμαστε την πρασινη ενέργεια του ανέμου σε μια χώρα σαν την δική μας; Ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση; Πόσα κιλά αυνάνες μπορεί να είμαστε;
Περιέργως, ο Γκλέτσος τα είπε καλά!
τελικα αυτες οι ιταλιδες ειναι πολυ πορνιαρες...:worms:
Πολύ καλά τα λέει! Κυριολεκτικά δεν έχουμε να φάμε και μας πειράζει το ζευγάρωμα της γαλαζόκοτας και ότι δεν θα χωνεύει η κατσίκα λόγω της ανεμογεννήτριας. Δε γ@μιομεστε λέω εγώ.... Γιαυτό θα μείνουμε μπανανια!
το ιδιο ισχυει και για τα φωτοβολταικα παρκαΦοβούνται μην χάσουν τον όποιο τουρισμό και ότι και καλά θα θορυβεί η ανεμογεννήτρια ή θα χαλάσει την γραφική εμφάνιση του νησιού...τόσο ηλίθιοι είναι σε όλο το Αιγαίο που θα είχαν λύσει τα ενεργειακά τους προβλήματα για πάντα...αλλά έτσι είμαστε οι Έλληνες κοντόφθαλμοι! Είναι δυνατόν να μην εκμεταλλευόμαστε την πρασινη ενέργεια του ανέμου σε μια χώρα σαν την δική μας; Ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση; Πόσα κιλά αυνάνες μπορεί να είμαστε;
Περιέργως, ο Γκλέτσος τα είπε καλά!
Το τραγικό είναι ότι κυκλοφορούν smart με αισθητήρες παρκαρίσματος...... χαχαααχαχχαH Κανέλη έχει είτε τρομερό χιούμορ είτε είναι καγκούρισα.
Την είδα πριν λίγο να μπαίνει σε smart με μάσκα με το σήμα της Merc τουμπανιασμένο όσο δεν πάει.
Για την ιστορία το μπροστά παρκαρισμένο ήταν σχεδόν 1,5 μέτρο μακρυά αλλά έκανε και μια όπισθεν έτσι για να το σιγουρέψει πριν ξεπαρκάρει :worms:
Αν η μαλ@κια ήταν εργόχειρο θα είχαμε κάνει την προίκα μας :worms:Η μαλακία που μας δέρνει σας το λέω είναι από αρχαιοτάτων χρόνων!
πλακα πλακα ο εν λογω κυριος εχει αρχισει να κερδιζει την συμπαθεια μου τα τελευταια δυο χρονια,τα λεει καλα και δεν ειναι τυχαιο οτι δεν ειναι πολιτικος αρα εκτος συστηματος