2006+ Honda Civic Forum banner
21 - 40 of 26,725 Posts
Discussion starter · #23 ·
Ασε ρε Στέλιο με τις σχιστομάτες...
Πάρε
H Monica Bellucci
:woman:
Επειδή τα είχαμε παλιά (ήμουν ο πρώτος της εκείνη τη βδομάδα:p) σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καλύτερη από την κόρη της γειτόνισσας!

Μαινόμενος Γκλετσος εναντίων 'οικολόγων'....:popcorn:
lamiareport.gr-
Πολύ καλά τα λέει! Κυριολεκτικά δεν έχουμε να φάμε και μας πειράζει το ζευγάρωμα της γαλαζόκοτας και ότι δεν θα χωνεύει η κατσίκα λόγω της ανεμογεννήτριας. Δε γ@μιομεστε λέω εγώ.... Γιαυτό θα μείνουμε μπανανια!

Discussion starter · #25 ·
Φοβούνται μην χάσουν τον όποιο τουρισμό και ότι και καλά θα θορυβεί η ανεμογεννήτρια ή θα χαλάσει την γραφική εμφάνιση του νησιού...τόσο ηλίθιοι είναι σε όλο το Αιγαίο που θα είχαν λύσει τα ενεργειακά τους προβλήματα για πάντα...αλλά έτσι είμαστε οι Έλληνες κοντόφθαλμοι! Είναι δυνατόν να μην εκμεταλλευόμαστε την πρασινη ενέργεια του ανέμου σε μια χώρα σαν την δική μας; Ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση; Πόσα κιλά αυνάνες μπορεί να είμαστε;
Περιέργως, ο Γκλέτσος τα είπε καλά!

Μπαίνει ένας ληστής σε μία τράπεζα και φωνάζει: - ΛΗΣΤΕΙΑ!! Μέσα στην αναμπουμπούλα και τον χαμό του πέφτει η μάσκα. Σκύβει, την πιάνει, την ξαναφοράει. Πλησιάζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του και τον ρωτάει: - Λέγε ρε! Είδες καθόλου το πρόσωπό μου; - Τί να σας πώ κύριε ληστά... Λίγο τα ματάκια σας... ΜΠΑΜ, τον πυροβολεί. Πάει στον παραπέρα: - Εσύ είδες τίποτε; - Ε... Λίγο το προσωπάκι σας! ΜΠΑΜ, τον σκοτώνει κι αυτόν. Πάει και στον 3ο και τον λέει: - Εσύ δεν νομίζω να είδες τίποτε, ε; - Εγώ σας ορκίζομαι δεν είδα τίποτε, η πεθερα μου όμως μου τα είδε όλα!:p

Discussion starter · #29 ·
...και στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα τα ίδια έκαναν!
Είμαστε αυτοκαταστροφικός λαός...:mad:

H Κανέλη έχει είτε τρομερό χιούμορ είτε είναι καγκούρισα.
Την είδα πριν λίγο να μπαίνει σε smart με μάσκα με το σήμα της Merc τουμπανιασμένο όσο δεν πάει.
Για την ιστορία το μπροστά παρκαρισμένο ήταν σχεδόν 1,5 μέτρο μακρυά αλλά έκανε και μια όπισθεν έτσι για να το σιγουρέψει πριν ξεπαρκάρει :worms:

Πολύ καλά τα λέει! Κυριολεκτικά δεν έχουμε να φάμε και μας πειράζει το ζευγάρωμα της γαλαζόκοτας και ότι δεν θα χωνεύει η κατσίκα λόγω της ανεμογεννήτριας. Δε γ@μιομεστε λέω εγώ.... Γιαυτό θα μείνουμε μπανανια!
Πες τα!!!! Πόσο αυνάνες είμαστε τελικά? Εδώ έχουμε πήξει στα τοξικά τις θάλασσες, έχουμε μπαζώσει όλα τα ρέματα έχουμε μολύνει τα πιο πολλά ποτάμια και αυτοί ασχολούνται με το αν είναι καλαισθητες οι ανεμογεννήτριες? ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ?

Γιατί να πω οτι είμασταν Σουηδία και όλα τα είχαμε λυμένα και καλά, τότε ναι να κοιτάξουμε και που χέζει ο γυρίνος και αν χρειάζεται ειδική πρόνοια να του βάζουμε κολόχαρτο αλλά αυτό πια?

Φοβούνται μην χάσουν τον όποιο τουρισμό και ότι και καλά θα θορυβεί η ανεμογεννήτρια ή θα χαλάσει την γραφική εμφάνιση του νησιού...τόσο ηλίθιοι είναι σε όλο το Αιγαίο που θα είχαν λύσει τα ενεργειακά τους προβλήματα για πάντα...αλλά έτσι είμαστε οι Έλληνες κοντόφθαλμοι! Είναι δυνατόν να μην εκμεταλλευόμαστε την πρασινη ενέργεια του ανέμου σε μια χώρα σαν την δική μας; Ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση; Πόσα κιλά αυνάνες μπορεί να είμαστε;

Τι να πεις ρε Σπύρο και ο Καποδίστριας αναγκάστηκε να την απαγορευσει την πατάτα αρχικά γιατί όταν προσπαθούσε να πείσει τους Ελλήνες να την πάρουν τσάμπα δεν την θέλανε!!! Η μαλακία που μας δέρνει σας το λέω είναι από αρχαιοτάτων χρόνων!

το ιδιο ισχυει και για τα φωτοβολταικα παρκα

H Κανέλη έχει είτε τρομερό χιούμορ είτε είναι καγκούρισα.
Την είδα πριν λίγο να μπαίνει σε smart με μάσκα με το σήμα της Merc τουμπανιασμένο όσο δεν πάει.
Για την ιστορία το μπροστά παρκαρισμένο ήταν σχεδόν 1,5 μέτρο μακρυά αλλά έκανε και μια όπισθεν έτσι για να το σιγουρέψει πριν ξεπαρκάρει :worms:
Το τραγικό είναι ότι κυκλοφορούν smart με αισθητήρες παρκαρίσματος...... χαχαααχαχχα

Η μαλακία που μας δέρνει σας το λέω είναι από αρχαιοτάτων χρόνων!
Αν η μαλ@κια ήταν εργόχειρο θα είχαμε κάνει την προίκα μας :worms:

Μαινόμενος Γκλετσος εναντίων 'οικολόγων'....:popcorn:
lamiareport.gr-
πλακα πλακα ο εν λογω κυριος εχει αρχισει να κερδιζει την συμπαθεια μου τα τελευταια δυο χρονια,τα λεει καλα και δεν ειναι τυχαιο οτι δεν ειναι πολιτικος αρα εκτος συστηματος

21 - 40 of 26,725 Posts