2006+ Honda Civic Forum banner
1,061 - 1,080 of 22,768 Posts
Ειναι το ???????? ?????????? & ???I
Ζητατε τον Μανωλη και του λετε οτι ειστε απ το forum με τα civic οπου ειναι γραμμενος και ο Αλεξανδρος! Κολλητος μου ειναι!

Ειναι το ???????? ?????????? & ???i
Ζητατε τον Μανωλη και του λετε οτι ειστε απ το forum με τα civic οπου ειναι γραμμενος και ο Αλεξανδρος! Κολλητος μου ειναι!
Σ' ευχαριστω, αυριο κιολας τον παιρνω τηλεφωνο..

Συντομα θα φερει μεχρι και 12πιστονο σετ δαγκανες για το σιβικακι!! Tarox!!! Εγω ψηνομαι απο τωρα...
καλά εσύ δεν είσαι για καλό εδώ!!
:police:

Θα μου κλείσεις το σπίτι, μ'έχεις κάνει αλήτη...!!!

Γεια χαρά σε όλους παιδία! Δυστυχώς έχω κι εγώ να πω 2-3 προβληματάκια. Είμαι καινούριος στην παρέα, αλλά από μια γρήγορη ματιά στα προηγούμενα posts είδα ότι μερικά πάνω-κάτω έχουν αναφερθεί..

1)Εντονος τριγμός στο πετάλ του συμπλέκτη και κάνει σα να σκάλώνει ελάχιστα(ακούγεται ένα κλικ) οταν αποσυμπλέκεις. Πήγα στην αντιπροσωπεία, άλλαξαν τον συμπλέκτη γιατί λέει ήταν σπασμένες κάτι βίδες. Ο καινούριος για 1 βδομάδα ήταν κομπλέ και μετά πάλι τα ίδια!
2)Ακούγεται ένας συντονισμός από το ταμπλώ και ένα μικρο τριξιμο απο τη βάση του τιμονιού, αλλά δεν ενοχλούν τόσο. Αυτο που ακουγεται έντονα ειναι ενας τριγμός απο τα πλαστικά του πίσω παρμπρίζ.
3)Θέλει ευθυγράμμιση!! Εδώ και 1 εβδομάδα παρατήρησα ότι οταν το τιμόνι είναι ίσιο το αμάξι στρίβει αριστερά(αισθητά) οπότε για να πάει ευθεία το τιμόνι πρέπει να είναι στριμμένο λιγο δεξιά. Φυσικά θα πάω να το δουν αλλά επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος από την προηγούμενη αντιπροσωπεία, ψάχνω που θα το πάω.
4)To parking assist που είχαμε βάλει στην αντιπροσωπεία σταμάτησε να κάνει τον χαραχτηριστικό θόρυβο και απλά έδειχνε την αποσταση σε μέτρα. Τον αντικατέστησαν στην αντιπροσωπεία με καινούριο ο οποίος ξαναχάλασε!

Σημειωτέον.. το αμάξι(5θυρο 1.8 )είναι μόλις 9 μηνών με 16.500 χλμ.

Περιμένω κανένα σχόλιο...!

Ειναι το ???????? ?????????? & ???i
Μίλησα σημερα μαζι του , μεσα στον Ιανουαριο θα φερει μου ειπε τα ds 2000 χωρις να αποκλειει να φερει καί τα premier .Μου ειπε οτι τα ds 2000 ειναι λιγο καλυτερα απο τα premier και η τιμη τους περι τα 100-120ευρω,μου ειπε βεβαια οτι θα με παρει τηλ. αλλα αν μαθεις και συ κατι πιο μπροστα Αλεξανδρε κανε μια ενημέρωση...Ευχαριστω.

Γεια χαρά σε όλους παιδία! Δυστυχώς έχω κι εγώ να πω 2-3 προβληματάκια. Είμαι καινούριος στην παρέα, αλλά από μια γρήγορη ματιά στα προηγούμενα posts είδα ότι μερικά πάνω-κάτω έχουν αναφερθεί..

1)Εντονος τριγμός στο πετάλ του συμπλέκτη και κάνει σα να σκάλώνει ελάχιστα(ακούγεται ένα κλικ) οταν αποσυμπλέκεις. Πήγα στην αντιπροσωπεία, άλλαξαν τον συμπλέκτη γιατί λέει ήταν σπασμένες κάτι βίδες. Ο καινούριος για 1 βδομάδα ήταν κομπλέ και μετά πάλι τα ίδια!
2)Ακούγεται ένας συντονισμός από το ταμπλώ και ένα μικρο τριξιμο απο τη βάση του τιμονιού, αλλά δεν ενοχλούν τόσο. Αυτο που ακουγεται έντονα ειναι ενας τριγμός απο τα πλαστικά του πίσω παρμπρίζ.
3)Θέλει ευθυγράμμιση!! Εδώ και 1 εβδομάδα παρατήρησα ότι οταν το τιμόνι είναι ίσιο το αμάξι στρίβει αριστερά(αισθητά) οπότε για να πάει ευθεία το τιμόνι πρέπει να είναι στριμμένο λιγο δεξιά. Φυσικά θα πάω να το δουν αλλά επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος από την προηγούμενη αντιπροσωπεία, ψάχνω που θα το πάω.
4)to parking assist που είχαμε βάλει στην αντιπροσωπεία σταμάτησε να κάνει τον χαραχτηριστικό θόρυβο και απλά έδειχνε την αποσταση σε μέτρα. Τον αντικατέστησαν στην αντιπροσωπεία με καινούριο ο οποίος ξαναχάλασε!

Ήσουν μπροστά όταν σου άλλαξαν το πεντάλ; η σου έβαλαν λίγο γρασο σταμάτησε για μια εβδομάδα και τώρα έχεις ξανά τα ίδια; να γνωρίζεις ακόμη οτι υπάρχει θέμα και με την αντλία του συμπλέκτη. Στη διαδρομή του,νιώθεις στο πόδι σου κάτι. Δε μπορώ να στο περιγράψω γιατι και εγώ από το τηλεφ μου το είπαν. Δεν είναι το κλικ κλακ που έχουμε οι περισσότεροι. Νιώθεις κάτι άλλο στο πόδι σου,σα γρατσουνισμα να το πω.

4)To parking assist που είχαμε βάλει στην αντιπροσωπεία σταμάτησε να κάνει τον χαραχτηριστικό θόρυβο και απλά έδειχνε την αποσταση σε μέτρα. Τον αντικατέστησαν στην αντιπροσωπεία με καινούριο ο οποίος ξαναχάλασε!

ευθυγραμιση λογικο να χρειαζεται μετα απο 9 μηνες καινουργιο αμαξι και δεν χρειαζεται να το πας στην αντιπροσωπεια πηγαινε το σε κανενα ευθυγραμμισα με 20-30 ευρω να στο κανει αλφαδι υπαρχει πληφ χωρις να θελω να κανω διαφημιση ο rabbit στην θηβων στο υψος του περιστεριου ,ο οποιος στο ανεβαζει το αμαξι στην μπαρα και τα κοιταζει ολα

οσο για το τριξιμο στα πισω πλαστικα μηπως αυτος προερχεται απο το τζαμι ?

και εγω δεν πιστευω οτι σου αλλαξαν το συμπλεκτη απλως βαλανε λιγο σπρευ

οσο τελος για το παρκινγκ ασσιστ να ξερεις οτι τα περισσοτερα που μπαινουν σε αντιπροσωπειες σαν δωρο ειναι για το #εος δεν κοστιζουνε πανω απο 30ε

Καλημέρα σε όλους παιδιά!
Ας γράψω κ εγώ τις εντυπώσεις μου σχετικά με τα προβληματάκια που ταλαιπωρούν τα κατά τα άλλα υπέροχα civic μας.
Ύστερα από τους λίγους μήνες που σας διαβάζω (κ αισθάνομαι τυχερός που σας βρήκα),μάζεψα τα βασικά προβλήματα κ έκλεισα ραντεβού χθες το πρωί στη Θηβών στον Π***ά. Τα προβλήματα που τους δήλωσα ήταν τα εξής:
1)Ο κλασσικός θόρυβος ''κλακ'' στο πάτημα του συμπλέκτη.
2)Τρίξιμο του τζαμιού οδηγού όταν είναι ελάχιστα κατεβασμένο (5cm π.χ.)
3)Κοπάνημα από πίσω σε όλα τα σαμαράκια,λακκούβες σαν κάτι να βρίσκει,δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.
4)Το πρωί ,μόνο όταν κάνει κρύο :shock:, ύστερα από ώρες παρκαρισμένο όλο το βράδυ, τρίξιμο πίσω μόνο για τα πρώτα 30-40 μέτρα.

Το μεσημέρι που πήγα να το πάρω μου απάντησαν τα εξής:
1)Έχει γίνει παραγγελία κ θα αλλαχθει όλο το πεντάλ.
2)Έριξαν σπρέυ ,το πρόβλημα είδα ότι λύθηκε μετά που το οδήγησα, αλλά μου είπαν ότι έχει γίνει παραγγελία για γρύλλο γιατί υπήρχε κ λίγο τζόγος οπότε θα αλλαχθει.
3)Έχει γίνει παραγγελία για καινούρια πίσω αμορτισέρ.
4)Δεν είπαμε κάτι γι'αυτό, ίσως να μην το άκουσαν εκεί αφού το κάνει μόνο το πρωί. Μπορεί να είναι σε συνάρτηση με τα αμορτισέρ,θα δείξει.

Να σημειώσω ότι αλλάχθηκε κ το χειρόφρενο ενώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Το αμάξι το πήρα πριν 5 μήνες,αλλά ειναι μοντέλο 07 βάσει αριθμού πλαισίου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την όλη αντιμετώπιση ειδικά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για άλλα συνεργεία κ όλα αυτά χωρίς δεύτερη κουβέντα από μέρους μου. Εγώ με άλλο ξενερώνω ρε παιδιά! Είναι δυνατόν να μην έχουν ένα ανταλλακτικό από όλα αυτά κ να κάνουν για όλα παραγγελία? Για 5-10 Γενάρη μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν οπότε θα κάνω μαζί κ το πρώτο μου εξάμηνο σέρβις (γύρω στα 100 ευρώ που ρώτησα). Εκτός κ αν επειδή είχαν πολύ δουλειά λόγω εορτών, με έστειλαν για μετά τις γιορτές.
Το μόνο που άφησα κ θα τους το πω τότε (μην τους κουράσω κιόλας) είναι ένα 'τικ-τακ' που ακούγεται όταν είμαι σταματημένος κ κουνάω ελάχιστα το τιμόνι δεξιά-αριστερά.
Αυτά τα λίγα :laugh:,ελπίζω να μην σας κούρασα.

.
Το μόνο που άφησα κ θα τους το πω τότε (μην τους κουράσω κιόλας) είναι ένα 'τικ-τακ' που ακούγεται όταν είμαι σταματημένος κ κουνάω ελάχιστα το τιμόνι δεξιά-αριστερά.
Αυτά τα λίγα :laugh:,ελπίζω να μην σας κούρασα.

το τικ τακ πρεπει να ειναι απο το δαχτυλιδι του αεροσακου

Ωραία θα το χω στα υπόψιν, εκτός κ αν δεν είναι τίποτα σοβαρό οπότε θα ταφήσω.
αν δεν σε ενοχλει αστο δεν ειναι τιποτα αλλα και παλι ειναι απλο στην επιδιορθωση οταν θα πας για σερβις πες να σου ριξουν λιγο σπρευ

ευθυγραμιση λογικο να χρειαζεται μετα απο 9 μηνες καινουργιο αμαξι και δεν χρειαζεται να το πας στην αντιπροσωπεια πηγαινε το σε κανενα ευθυγραμμισα με 20-30 ευρω να στο κανει αλφαδι υπαρχει πληφ χωρις να θελω να κανω διαφημιση ο rabbit στην θηβων στο υψος του περιστεριου ,ο οποιος στο ανεβαζει το αμαξι στην μπαρα και τα κοιταζει ολα

οσο για το τριξιμο στα πισω πλαστικα μηπως αυτος προερχεται απο το τζαμι ?

και εγω δεν πιστευω οτι σου αλλαξαν το συμπλεκτη απλως βαλανε λιγο σπρευ

οσο τελος για το παρκινγκ ασσιστ να ξερεις οτι τα περισσοτερα που μπαινουν σε αντιπροσωπειες σαν δωρο ειναι για το #εος δεν κοστιζουνε πανω απο 30ε
Για το παρκιν ασσιστ το γνωριζω οτι ειναι αστα να πανε αλλα η πλάκα είναι οτι το αλλαξαν μπροστά μου και ξαναχαλασε.
Το τριξιμο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι είναι τα πλαστικά τα οποία ειναι γτπ!
Για το συμπλέκτη ειδα ο ιδιος οτι ειχαν φερει εναν καινουριο να βαλουν. τωρα αν εκαναν τιποτα που δεν πηρα χαμπαρι δεν ξερω..
Οσο για την ευθυγράμμιση, χωρις να ειμαι ειδικος, δεν εχω δει αλλο αμάξι 9 μηνων να θέλει ευθυγράμμιση! Τεσπα αυτο διορθωνεται ευκολα,δεν πειραζει.

Για να μην παρεξηγηθω δεν κράζω το αμάξι.. Το αμάξι κατα τ'άλλα είναι άψογο.;)

Για το παρκιν ασσιστ το γνωριζω οτι ειναι αστα να πανε αλλα η πλάκα είναι οτι το αλλαξαν μπροστά μου και ξαναχαλασε.
Το τριξιμο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι είναι τα πλαστικά τα οποία ειναι γτπ!
Για το συμπλέκτη ειδα ο ιδιος οτι ειχαν φερει εναν καινουριο να βαλουν. τωρα αν εκαναν τιποτα που δεν πηρα χαμπαρι δεν ξερω..
Οσο για την ευθυγράμμιση, χωρις να ειμαι ειδικος, δεν εχω δει αλλο αμάξι 9 μηνων να θέλει ευθυγράμμιση! Τεσπα αυτο διορθωνεται ευκολα,δεν πειραζει.

Για να μην παρεξηγηθω δεν κράζω το αμάξι.. Το αμάξι κατα τ'άλλα είναι άψογο.;)
συνηθως οταν το αμαξι ειναι καινουργιο μεχρι να πατησουν ολα σωστα στο στρωσιμο χρειαζεται πιο συντομα την πρωτη ευθυγραμμιση ,βεβαια παιζει ρολο και το οδηγικο στυλ αν πατας δηλαδη το φρενακι σου πανω στις στροφες τοτε το αμαξι θα θελει πιο συντομα ευθυγραμμιση,εμενα μου εχει τυχει παντως στο παλαιοτερο civic να κανω ευθυγραμμιση στους 5 μηνες

Παιδια ενδιαφερομαι κ εγω να αλλαξω τακακια. Αισιως πηγαινω για το 3 σερβις!Καποιος φιλος μου προτεινε τα ds2000. Ειναι καλη επιλογη; Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω σε καλη τιμη;

παιδιά έχει κανείς σας αλυσίδες? έπεσε ο παγετός σιγά σιγά και σκέφτομαι να πάρω κάτι..χρειάζεται? κάτι μου είπαν για πανιά..κόστος?

1,061 - 1,080 of 22,768 Posts