2006+ Honda Civic Forum banner
1,081 - 1,100 of 22,768 Posts
παιδια ολες αυτες τις μερες που λεμε για τον συμπλεκτη επιασε και το δικο μου να το κανει.αλλα δεν το κανει παντα προν δυο μερες το εκανε συνεχεια.χθες και σημερα καθολου.τι λετε να εχει παθει το δικο μου το τουτου??

παιδια ολες αυτες τις μερες που λεμε για τον συμπλεκτη επιασε και το δικο μου να το κανει.αλλα δεν το κανει παντα προν δυο μερες το εκανε συνεχεια.χθες και σημερα καθολου.τι λετε να εχει παθει το δικο μου το τουτου??
το γνωστό πρόβλημα!
Τι έγινε το body kit το έβαλες?

το γνωστό πρόβλημα!
Τι έγινε το body kit το έβαλες?
ακομα το περιμενω δεν εχει ερθει.λοιπον ο συμπλεκτης σταματησε να κανει θορυβο αλλα τωρα ακουω αλλο θορυβο ενα τικ τακ καπου κοντα στο μπουτον εκκινισης.δεν μπορω να προσδιορισω αλλα ειναι παρομοιως θορυβως με αυτον που κανουν τα φωτα οταν γυρνας τον διακοπτη τον φωτον ενα τικ τακ που γινεται οταν τα ανοιγεις τα βαζεις σε φωτα θεσεως,αυτοματα,πορειας.εχει παθει κανεις κατι αναλογο.???

ακομα το περιμενω δεν εχει ερθει.λοιπον ο συμπλεκτης σταματησε να κανει θορυβο αλλα τωρα ακουω αλλο θορυβο ενα τικ τακ καπου κοντα στο μπουτον εκκινισης.δεν μπορω να προσδιορισω αλλα ειναι παρομοιως θορυβως με αυτον που κανουν τα φωτα οταν γυρνας τον διακοπτη τον φωτον ενα τικ τακ που γινεται οταν τα ανοιγεις τα βαζεις σε φωτα θεσεως,αυτοματα,πορειας.εχει παθει κανεις κατι αναλογο.???
Το τικ τακ ειναι ρελεδακι. Μήπως ειναι απο την αντισταση του πίσω τζαμιου οταν σβηνει μόνη της ή τους υαλοκαθαριστήρες?

και εγω αυτο φανταστηκα για ρελε το κανει συνεχεια εχω δεν εχω την αντισταση των τζαμιων ανοιχτη τωρα για τους υαλοκαθαριστιρες επειδη σημερα ολη μερα βρεχει και επειδη τους εχω στο αυτοματο δουλευουν ολη μερα δεν δοκιμασα να τους κλεισω να δω αν ειναι απο αυτους θα δοκιμασω και θα σας πω

λοιπον παιδια οντως το ρελε τον υαλοκαθαριστιρων ειναι.το προβλημα εντοπιστηκε.α και παλι ο συμπλεκτης εποιασε τον θορυβο.ο συμπλεκτης θελει αντικατασταση η απλα γρασαρισμα?το ρελε αντικατασταση ε?

Παιδιά ενοχλητικός μεταλλικός ψιλός θόρυβος (σαν να χτυπάει αλυσιδίτσα) από πόρτα συνοδηγού χαμηλά ή από κάτω από το κάθισμα συνοδηγού ή τέλος από κάτω από το ντουλάπακι του αυτοκινήτου εσωτερικά. Είναι δύσκολο να το εντοπίσω. Καμιά ιδέα κανείς?

λοιπον παιδια οντως το ρελε τον υαλοκαθαριστιρων ειναι.το προβλημα εντοπιστηκε.α και παλι ο συμπλεκτης εποιασε τον θορυβο.ο συμπλεκτης θελει αντικατασταση η απλα γρασαρισμα?το ρελε αντικατασταση ε?
Φίλε μου έχω γράψει σε προηγούμενο post ότι απαιτείται αντικατάσταση είτε συμπλέκτη είτε αντλίας συμπλέκτη, ανάλογα με το αν έχεις χτύπο ή γραντζούνισμα αντίστοιχα. Να πας να στο κοιτάξουν. Με σιλικόνες και γράσσα, το ζήσαμε και αυτό, δε γίνεται τίποτα.

λοιπον παιδια οντως το ρελε τον υαλοκαθαριστιρων ειναι.το ρελε αντικατασταση ε?

Οχι, ολα τα ρελε (για οποιδηποτε ηλεκτρικη εφαρμογη) ετσι κανουν, ειναι ετσι ο τροπος λειτουργειας τους (on-off) και κανει αυτον τον θορυβο (τικ-τακ)..
Εχω ακουσει ειδικο ρελε για ενα μεγαλο ηλεκτρικο μοτερ βιομηχανιας (soft start) να "οπλιζει" και πιστεψε με ηταν σαν πυροβολισμος..
Don't worry..;)

Οχι, ολα τα ρελε (για οποιδηποτε ηλεκτρικη εφαρμογη) ετσι κανουν, ειναι ετσι ο τροπος λειτουργειας τους (on-off) και κανει αυτον τον θορυβο (τικ-τακ)..
Εχω ακουσει ειδικο ρελε για ενα μεγαλο ηλεκτρικο μοτερ βιομηχανιας (soft start) να "οπλιζει" και πιστεψε με ηταν σαν πυροβολισμος..
Don't worry..;)
μα πρωτα δεν ακουγοταν τωρα εποιασε

μα πρωτα δεν ακουγοταν τωρα εποιασε

Ακουγοταν, απλα προφανως δεν το παρατηρησες ποτε..
Αν παρατηρησεις, οταν αναψεις τα φωτα, ακουγεται και το ρελε των φωτων;)

Ακουγοταν, απλα προφανως δεν το παρατηρησες ποτε..
Αν παρατηρησεις, οταν αναψεις τα φωτα, ακουγεται και το ρελε των φωτων;)
αυτα τα ακουγα αλλα των υαλοκαθαριστιρων οχι!!!!!!!!σε εσας ολους ακουγετε?

Ρε παιδιά μήπως γινόμαστε υπερβολικοί? Τσικ εδώ, τακ εκεί. Αυτοκίνητο είναι με ένα σωρό ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια είναι και ένα σωρό εξαρτήματα.
Μην κάνουμε την τρίχα -> τριχιά.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά τα διαβάζω και αγχώνομαι!

Υπερβολικά δυστυχώς είναι τα τικ τακ που ακούγονται απο το αμάξι! (προφανώς όχι σε όλα)
Όσο για το συμπλέκτη που είπε ένας φίλος πιο πάνω, αν είναι το κλασικό πρόβλημα θα στον αλλάξουν. Εμένα βέβαια τον άλλαξαν και μετά απο μια βδομάδα αρχισε να κανει κ ο καινούριος:mad:

θα συμφωνήσω με το παλικάρι πιο πάνω...τον τελευταίο καιρό, ή έπεσε επιδημία ή γίναμε λίγο "περίεργοι", και ακούμε και νιώθουμε πράγματα...Διαβάζω τα ποστ και μπαίνω στο αμάξι και περιμένω να νιώσω κάτι από όσα διάβασα..δεν αμφισβητώ τα παιδιά που έχουν το πρόβλημα, απλά ένα καμπανάκι χτυπάω, μην το παρακάνουμε..

υπάρχει μία θεραπεία στο πρόβλημα...μπείτε σε φόρουμς, ιταλικών-γαλλικών και της μεγάλης μου...αδυναμίας (γκολφ) δείτε τι αντιμετωπίζουν εκείνοι και μετά τα ξαναλέμε. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την ύπαρξη κάποιων προβλημάτων στο σιβικ απλά περιορίζει την σημασία τους

Τιμόνι

Ρε παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς ελαφρύ κλακ-κλακ γύρω από το σημείο της ευθείας στο τιμόνι σε πολύ λίγα χλμ?:confused:

1,081 - 1,100 of 22,768 Posts