2006+ Honda Civic Forum banner
1,101 - 1,120 of 22,768 Posts
Θοδωρή το τακ-τακ το κάνει σε όλα-δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς!

Όσο για τα relay κάνουν φυσιολογικό θόρυβο!
Να αρχίσετε να προβληματίζεστε αν δεν τα ακούτε! :)

παιδια το δικο μ τωρα με τα κρυα πρεπει να αρρωστησε σημερα απο σημερα ακουω και τριξιμο πλαστικο στο πισω μερος της καμπινας.ξερει κανεις τιποτα?καπου δεξια.τελικα τον θορυβο του ρελε των υαλοκαθαριστηρων τον ακουτε ολοι?????????????/

παιδια το δικο μ τωρα με τα κρυα πρεπει να αρρωστησε σημερα απο σημερα ακουω και τριξιμο πλαστικο στο πισω μερος της καμπινας.ξερει κανεις τιποτα?καπου δεξια.τελικα τον θορυβο του ρελε των υαλοκαθαριστηρων τον ακουτε ολοι?????????????/
Κοιτα την αταζιερα και ριξε λιγο σπρευ σιλικονης στα σημεια που ακουμπαει...μηπως και ειναι απο εκει.

Χθες άκουσα κι εγώ ένα θόρυβο που είχε σχέση με τους γυαλοκαθαριστήρες ... το έκανε για λίγο και όσο ήταν στη θέση AUTO μετά σταμάτησε ... ο ήχος ήταν σαν να ανοιγόκλεινε κάποιο λελιέ πιστεύω πως ήταν το διακοπτάκι που ελέγχει την ταχύτητα τους, γιατί μόλις το έβαλα στο MANUAL σταμάτησε ... διάβασα επίσης στο manual-pdf ότι ο δικόπτης δεν πρέπει να είναι μόνιμα στο AUTO .... όταν έκλεισα την μηχανή το έβαλα στο OFF ... όταν γύρισα για να φύγω το ξαναγύρισα στο AUTO αφού είχα ανάψει το κινητήρα και δεν έκανε κανένα θόρυβο πια ... λέτε έχει τέτοιες ευαισθησίες :)

ερωτηση με εξωτερικη θερμοκρασια 3-5 βαθμους για να βγαλει ζεστο αερα ειτε ειχα το α/c ανοιχτο ειτε κλειστο επρεπε να ρυθμησω την θερμοκρασια στο 25-26 ειναι φυσιολογικο αυτο ?

ερωτηση με εξωτερικη θερμοκρασια 3-5 βαθμους για να βγαλει ζεστο αερα ειτε ειχα το α/c ανοιχτο ειτε κλειστο επρεπε να ρυθμησω την θερμοκρασια στο 25-26 ειναι φυσιολογικο αυτο ?
μηπως ειχες μουδιασει απο το κρυο και δεν καταλαβαινες την ζεστη ?:eek:
σοβαρα τωρα
οχι δεν ειναι φυσιολογικο μηπως δεν ειχε ζεσταθει καλα το αμαξι

μηπως ειχες μουδιασει απο το κρυο και δεν καταλαβαινες την ζεστη ?:eek:
σοβαρα τωρα
οχι δεν ειναι φυσιολογικο μηπως δεν ειχε ζεσταθει καλα το αμαξι
σε ταξιδι 3 ωρων

κακιες
Οχι ρε Κώστα....
Η κακία θα ήταν ότι έχω πάθει εγώ:
Αντιπρόσωπος Κέρκυρα->Φτύσιμο->Σωτηρόπουλος->Αισθητήρας, είναι οκ->Σωτηρόπουλος->Τελικά είχε πρόβλημα, αλλάξαμε κομπρέσσορα->Κεντρικά->Εχει πρόβλημα, δεν έχουν αλλάξει τίποτα, θα το κάνουμε εμείς->Περίμενε = 5 μήνες και ακόμα περιμένω....

δες το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο......
στο θεμα μας
χρονο χρειαζομαστε τεο γιατι αν ησουν καθε μερα εκει θα στο εφτιαχναν
οπως και γω που κανω λιστα για το επομενο σερβις τον ιουνιο:p ευτυχως μικρη

η περίπτωση του Θοδωρή αγγίζει τα όρια της γκαντεμοδυναμικής...σε μένα δουλεύουν όλα ρολόι. Μάλιστα από την στιγμή που έφτιαξαν το bumpstop δεν τρίζει τίποτε.

"..διάβασα επίσης στο manual-pdf ότι ο δικόπτης δεν πρέπει να είναι μόνιμα στο AUTO..."

Χμμμ...εγώ είχα την εντύπωση πως αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του auto.

Μήπως μπορείς να βρείς τη σελίδα στο pdf για να το δω;

Παιδιά μόνιμα στο auto να είναι δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.
Ο λόγος που το λένε αυτό είναι καθαρά για λόγους ασφαλείας και προστασίας.
π.χ. για φανταστείτε σε φανάρι ο γνωστός πακιστανός να αρχίσει με το έτσι θέλω να καθαρίζει το τζάμι! Κρακ οι υαλοκαθαριστήρες!

ή φανταστείτε σε drive throught πλυντήριο τι έχει να γίνει!

Παιδιά μόνιμα στο auto να είναι δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.
Ο λόγος που το λένε αυτό είναι καθαρά για λόγους ασφαλείας και προστασίας.

Ετσι ακριβως ειναι..

Αν δεν κάνω λάθος auto σημαίνει ότι ο αισθητήρας είναι συνέχεια αναμένος επίσης το κύκλωμα-λελιέ που ελέγχει την ταχύτητα του είναι συνέχεια ενεργοποιημένο άσχετα αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε ... θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μακάρι δηλαδή γιατί συνέχεια στο auto το ξεχνάω :) ... πάντως ο θόρυβος που ακούγεται κατά περιόδους προέρχετε από σύστημα του auto όταν το βάζω σε σταθερή ταχύτητα στο χειροκινητο δεν ακούγεται τίποτα;)

δες το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο......
στο θεμα μας
χρονο χρειαζομαστε τεο γιατι αν ησουν καθε μερα εκει θα στο εφτιαχναν
οπως και γω που κανω λιστα για το επομενο σερβις τον ιουνιο:p ευτυχως μικρη
Παιδιά συγνώμη για το πικρόχολο σχόλιο αλλά η υπομονή κάποια στιγμή τελειώνει. Ο χρόνος δυστυχώς για κάποιους από μας είναι είδος πολυτελείας και εγώ ανήκω σε αυτούς. Έχω λοιπόν να παρατηρήσω ότι μετά από ένα χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου, τα τριξίματα και χτυπήματα όλο και πληθαίνουν. Το μόνο πρόβλημα που λύθηκε όμως κατόπιν πολλών επισκέψεων σε συνεργεία και στο Σ ήταν το τρίξιμο από το πλαστικό στο στροφόμετρο. Όλα τα άλλα παραμένουν. Τώρα με τον κρύο καιρό ακόμα χειρότερα. Δεν είμαστε κακοπροαίρετοι λοιπόν. Κακή είναι η εξυπηρέτηση που λαμβάνουμε. Τώρα που θα κάτσω μέσα στις γιορτές θα συντάξω ένα γράμμα στον τεχνικό διευθυντή και θα ζητήσω να προωθηθεί στις εγκαταστάσεις στο Swindon. Αν δε δοθεί ένα τέλος στα συνεχή προβλήματα θα διεκδικήσω κάθε δικαίωμα με παράλληλη ενημέρωση σε περιοδικό αυτοκινήτου. Το θεωρείτε λογικό να μην υπάρχει διαθέσιμο ούτε αμορτισέρ και να πρέπει να περιμένει κανείς 15 -20 μέρες για ένα είδος που κατά την προσωπική και ταπεινή μου γνώμη είναι από τα πρώτα που θα απαιτηθούν σε ενδεχόμενη αντικατάσταση από ελαττώματα σαν αυτά που καιρό τώρα βασανίζουν τους περισσότερους ή από ένα ενδεχόμενο χτύπημα - τρακάρισμα; Προσωπικά η honda με διαφορά το χειρότερο after sales, έχοντας εμπειρία από vw (ακριβή αλλά άμεση ανταπόκριση), nissan (best value for money) και toyota (παίζει μόνη της στην κορυφή).

1,101 - 1,120 of 22,768 Posts