2006+ Honda Civic Forum banner
1,121 - 1,140 of 22,768 Posts
ή φανταστείτε σε drive throught πλυντήριο τι έχει να γίνει!
Αχαχα, αυτό δεν το είχε προβλέψει το πολυμήχανο μυαλό μου!

(Πού στο καλό είναι το smiley που βγάζει τη γλώσσα του; )

πάντως ο θόρυβος που ακούγεται κατά περιόδους προέρχετε από σύστημα του auto όταν το βάζω σε σταθερή ταχύτητα στο χειροκινητο δεν ακούγεται τίποτα;)[/quote]

Μήπως λές έναν θόρυβο σα γρανάζι/ελατήριο;

πάντως ο θόρυβος που ακούγεται κατά περιόδους προέρχετε από σύστημα του auto όταν το βάζω σε σταθερή ταχύτητα στο χειροκινητο δεν ακούγεται τίποτα;)
Μήπως λές έναν θόρυβο σα γρανάζι/ελατήριο;[/quote]
σαν ρελιλέ μου θυμίζει ... πως κάνει το φλας έτσι ακριβώς και το κάνει όταν αλλάζει ταχύτητα ....

Αν δε δοθεί ένα τέλος στα συνεχή προβλήματα θα διεκδικήσω κάθε δικαίωμα με παράλληλη ενημέρωση σε περιοδικό αυτοκινήτου.
Την ενημέρωση σε περιοδικό καλύτερα να την αφήσεις. Δοκίμασε καλύτερα εδώ: ????????? ??? ?????????? - ?????????? ???? Ρίξε μια ματιά στο τι αναφέρει στον χειρισμό καταγγελιών.

πάντως ο θόρυβος που ακούγεται κατά περιόδους προέρχετε από σύστημα του auto όταν το βάζω σε σταθερή ταχύτητα στο χειροκινητο δεν ακούγεται τίποτα;)
Μήπως λές έναν θόρυβο σα γρανάζι/ελατήριο;[/quote]

Ρε σεις εμενα τωρα τελευταια οταν λειτουργουν οι καθαριστηρες κανουν θορυβο σαν γραναζι, σαν χαλασμενο μοτερ, ενα γκρρρ-γκρρρρ γενικα. Αυτο το εχετε και σεις??

Ρε σεις εμενα τωρα τελευταια οταν λειτουργουν οι καθαριστηρες κανουν θορυβο σαν γραναζι, σαν χαλασμενο μοτερ, ενα γκρρρ-γκρρρρ γενικα. Αυτο το εχετε και σεις??[/quote]
Αλέκο τι καταλαβαίνεις χρονιάρες μέρες ?????.......!!!!!!!:readpaper::deal:
Squeaking wipers - Civinfo Wiki

Ρε σεις εμενα τωρα τελευταια οταν λειτουργουν οι καθαριστηρες κανουν θορυβο σαν γραναζι, σαν χαλασμενο μοτερ, ενα γκρρρ-γκρρρρ γενικα. Αυτο το εχετε και σεις??
Αλέκο τι καταλαβαίνεις χρονιάρες μέρες ?????.......!!!!!!!:readpaper::deal:
Squeaking wipers - Civinfo Wiki[/quote]
Μηπως αντι για πατακια και συναγερμο να μας δινουν απο ενα σπρει συλικονης ????!!!!

Ρε σεις εμενα τωρα τελευταια οταν λειτουργουν οι καθαριστηρες κανουν θορυβο σαν γραναζι, σαν χαλασμενο μοτερ, ενα γκρρρ-γκρρρρ γενικα. Αυτο το εχετε και σεις??[/quote]

Αν δεν είναι αυτό που σου λέει ο tzo, και αν καταλαβαίνω καλά, είναι ο ήχος που λέγαμε πιο πάνω τον οποίο εμένα μου τον έκανε ανέκαθεν.

Discussion starter · #1,134 ·
Παιδιά ενοχλητικός μεταλλικός ψιλός θόρυβος (σαν να χτυπάει αλυσιδίτσα) από πόρτα συνοδηγού χαμηλά ή από κάτω από το κάθισμα συνοδηγού ή τέλος από κάτω από το ντουλάπακι του αυτοκινήτου εσωτερικά. Είναι δύσκολο να το εντοπίσω. Καμιά ιδέα κανείς?
Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους.
Φίλε μου έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα.
Αρχικά ψάξαμε την πόρτα συνοδηγού και τίποτα.
Στο επόμενο ραντεβού προσανατολίστηκαν στο σκιάδιο του συνοδηγού.
Διπλή ταινία , μικρή βελτίωση.
Προχθές πήγα πάλι και τους υπέδειξα να μονώσουν την κολώνα του συνοδηγού , εσωτερικά.
Πρωτοβουλία που πήρα μετά απο αντίστοιχες ενέργειες που έκανε ο ΝΙΚ 13 λόγω αντίστοιχου θορύβου όπως είχε ενημερώσει στο φόρουμ.
Τελικά μειώθηκε αισθητά ο θόρυβος αν και κάτι ψιλοακούγεται αλλα πολύ πιο σιγά και ελαφρά.
Δες μήπως είναι το ίδιο.
Πρόκειται για το χτύπημα μιας βέργας που είναι μέσα στην κολώνα δίπλα στον αερόσακο κουρτίνα.
Ελπίζω να βοήθησα.

Που είσαι ρε Πέτρο!
Χάθηκες!
Μην δουλεύεις τόσο πολύ!

Παιδιά συγνώμη για το πικρόχολο σχόλιο αλλά η υπομονή κάποια στιγμή τελειώνει. Ο χρόνος δυστυχώς για κάποιους από μας είναι είδος πολυτελείας και εγώ ανήκω σε αυτούς. Έχω λοιπόν να παρατηρήσω ότι μετά από ένα χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου, τα τριξίματα και χτυπήματα όλο και πληθαίνουν. Το μόνο πρόβλημα που λύθηκε όμως κατόπιν πολλών επισκέψεων σε συνεργεία και στο Σ ήταν το τρίξιμο από το πλαστικό στο στροφόμετρο. Όλα τα άλλα παραμένουν. Τώρα με τον κρύο καιρό ακόμα χειρότερα. Δεν είμαστε κακοπροαίρετοι λοιπόν. Κακή είναι η εξυπηρέτηση που λαμβάνουμε. Τώρα που θα κάτσω μέσα στις γιορτές θα συντάξω ένα γράμμα στον τεχνικό διευθυντή και θα ζητήσω να προωθηθεί στις εγκαταστάσεις στο Swindon. Αν δε δοθεί ένα τέλος στα συνεχή προβλήματα θα διεκδικήσω κάθε δικαίωμα με παράλληλη ενημέρωση σε περιοδικό αυτοκινήτου. Το θεωρείτε λογικό να μην υπάρχει διαθέσιμο ούτε αμορτισέρ και να πρέπει να περιμένει κανείς 15 -20 μέρες για ένα είδος που κατά την προσωπική και ταπεινή μου γνώμη είναι από τα πρώτα που θα απαιτηθούν σε ενδεχόμενη αντικατάσταση από ελαττώματα σαν αυτά που καιρό τώρα βασανίζουν τους περισσότερους ή από ένα ενδεχόμενο χτύπημα - τρακάρισμα; Προσωπικά η honda με διαφορά το χειρότερο after sales, έχοντας εμπειρία από vw (ακριβή αλλά άμεση ανταπόκριση), nissan (best value for money) και toyota (παίζει μόνη της στην κορυφή).
Το καλύτερο είναι να διαμαρτυρηθείς γραπτώς στην Honda και αν ήδη το έχεις κάνει αυτό τότε να γράψεις στην Ηonda Αγγλίας με κοινοποίηση στον Σ.
Το μόνο σημείο που βλέπω λίγο θολό στην όλη κατάσταση με τα αμορτισέρ σου είναι το γεγονός ότι θα είναι εντός εγγύησης οπότε πρέπει να γίνει claim και να δώσει το ΟΚ η μαμά Ηοnda. Ο Σ αν έχει το ΟΚ δεν έχει λόγο ούτε να σε καθυστερεί ούτε να μην θέλει να σε εξυπηρετήσει μια και αυτός τα πληρώνεται κανονικότατα για την εργασία του από την μαμά εταιρεία και ασφαλώς τα ανταλλακτικά τα έχει δωρεάν.
Τώρα όσον αφορά τους τριγμούς, τι να σου πω.......
Εκεί ότι και να σου πω έχεις δίκιο.....

Το καλύτερο είναι να διαμαρτυρηθείς γραπτώς στην Honda και αν ήδη το έχεις κάνει αυτό τότε να γράψεις στην Ηonda Αγγλίας με κοινοποίηση στον Σ.
Το μόνο σημείο που βλέπω λίγο θολό στην όλη κατάσταση με τα αμορτισέρ σου είναι το γεγονός ότι θα είναι εντός εγγύησης οπότε πρέπει να γίνει claim και να δώσει το ΟΚ η μαμά Ηοnda. Ο Σ αν έχει το ΟΚ δεν έχει λόγο ούτε να σε καθυστερεί ούτε να μην θέλει να σε εξυπηρετήσει μια και αυτός τα πληρώνεται κανονικότατα για την εργασία του από την μαμά εταιρεία και ασφαλώς τα ανταλλακτικά τα έχει δωρεάν.
Τώρα όσον αφορά τους τριγμούς, τι να σου πω.......
Εκεί ότι και να σου πω έχεις δίκιο.....
Δεν υπάρχει κάτι θολό φίλε μου, απλά περίμενα αρκετές μέρες για να μου αλλάξουν την πρώτη φορά δεξί και μετά από κάποιους μήνες και αριστερό αμορτισέρ στο Σ. Δε γίνεται λοιπόν ο κεντρικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα να μην έχει stock 10 αμορτισέρ! Όσο για το προσωπικό δεν έχω παράπονο, όυτε αρνήθηκαν να μου αλλάξουν τα αμορτισέρ που θεωρούνται και τα πρώτα υπεύθυνα για κάθε θόρυβο, άσχετα αν τελικά αποδεικνύεται ότι είναι άμοιρα ευθυνών. Όσο για την επιστολή δεν το έχω κάνει ως τώρα, αλλά θα το κάνω μέσα στις γιορτές που θα έχω το χρόνο. Πολλές ευχές σε όλους παιδία για ένα χαρούμενο και δημιουργικό χρόνο, θα σας κρατήσω ενήμερους,

φιλικά, Δημήτρης.

Γειά σου Πάνο.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά φίλε μου.
Υγεία και ευτυχία...και 20 ps!!!!!
Επίσης Πέτρο!
....
....
...

20ps? που είναι; που είναι;

:popcorn:

Έχω παρατηρήσει ένα μικρό προβληματάκι με το ράδιο cd. Όταν κάνω αναζήτηση σταθμών, η "βελόνα" στέκεται σε ελάχιστους σταθμούς της μπάντας.Θα πρέπει να είναι περίπου 20.Πολλούς, αν και έχουν δυνατό σήμα, τους πηδάει..
Τι μπορούμε να κάνουμε γιαυτο?

1,121 - 1,140 of 22,768 Posts