2006+ Honda Civic Forum banner
22,721 - 22,740 of 22,768 Posts
στο AUTO δεξιά έχει ένα κουμπί το οποίο ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το α/κ από κάτω το mode που το βάζεις όπου θες , πάνω κάτω, μόνο πάνω κλπ
προσωπικά το έχω μόνιμα στους 23 χειμώνα καλοκαίρι και ανάλογα παίζω με το α/κ ον-οφ , νομίζω ότι έτσι έχω γλυτώσει το παπαράκι που σπάει...
Και εγώ το ίδιο κάνω, δεν σου έχει σπασει ποτέ εσενα απο τότε που το πηρες;

Και εγώ το ίδιο κάνω, δεν σου έχει σπασει ποτέ εσενα απο τότε που το πηρες;
ακόμα την έχω γλυτώσει, έχω καβάτζα 2 παπαράκια που τα είχε φτιάξει ο Νίκος coyote με 3d printer με ενισχυμένο πλαστικό... στην ομάδα στο φβ είχε κάνει γκρουπ μπαι, αλλά αν θυμάμαι καλά και εδώ είχε ποστάρει για όποιον θέλει...
το βρηκα το 2022 ήταν...

ακόμα την έχω γλυτώσει, έχω καβάτζα 2 παπαράκια που τα είχε φτιάξει ο Νίκος coyote με 3d printer με ενισχυμένο πλαστικό... στην ομάδα στο φβ είχε κάνει γκρουπ μπαι, αλλά αν θυμάμαι καλά και εδώ είχε ποστάρει για όποιον θέλει...
το βρηκα το 2022 ήταν...
Φτου μη σε ματιάσω, εμένα έσπασε και το 3D printed, ειχα κανει ποστ παλιά. Είμαι στο δεύτερο τωρα εδώ και αρκετό καιρο αλλα δεν το κουναω απο τους 23 βαθμους, και εχω παντα καβατζα μαζί.

Το εχω συνεργειο για επισκευη κρεμαγιερας και μου ειπε οτι ενας θορυβος που ακουγεται οταν τρεχω και εχω ταχυτητα μεσα, ειναι απο το ρουλεμαν του σασμαν και πρεπει να κατεβασει το σασμαν για να το φτιαξει και ειναι ιστορια. Οταν παταω συμπλεκτη σταματαει ο θορυβος. Τα εχει συναντησει κανεις σας;

Άστο όταν αλλάξεις δίσκο. Πολλά τα εργατικά.

• Like
Reactions: skam and polakis
Πραγματικά είναι πολλά αφού πρέπει να κατεβάσει σασμαν που για αυτα υπάρχει ταρίφα σταθερή σε όλα τα συνεργεία κανα 200άρι δίχως το κόστος στο ρουλεμάν που σφυρίζει! Εκεί σκέφτεσαι ότι είναι ευκαιρία ν' αλλάξεις και δίσκο μετά από τόσο χρόνια και χιλιόμετρα οπότε το 400€ είναι ρεαλιστικό νούμερο κόστους

Ρε παιδια και αν ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη; Ο θορυβος σταματαει οταν παταω συμπλεκτη μεχρι τη μεση, οχι ολοκληρο μεχρι κατω. Παιζει ρολο αυτο;

Όχι, μόνο το λάστιχο (blade) στην άκρη. Όχι όλο το μάκτρο.

• Like
Reactions: I-VTEC 2012
Καλημερα στην παρεα.

Εδω και λιγο καιρο παρατηρησα ενα θορυβο οταν κινουμε με ταχυτητα (ενα τακ-τακ-τακ που επιταχυνεται οσο ανεβαινουν και οι στροφες) με νεκρα δεν ακουγεται. Πηγα σημερα στο Σαρακακη και μου λενε ειναι απο το κιβωτιο ταχυτητων απο καποιο απο τα ρουλεμαν. Δεν ξερουν ποιο απο ολα αν δεν ανοιχτει και θα ελεγξουν αν υπαρχουν κατ'αρχας αυτα τα ρουλεμαν στην αγορα ακομα και ποσο ειναι το κοστος και μηπως συμφερει να αλλαχτει ολο το κιβωτιο με μεταχειρισμενο.

Θα μου πουν για πιθανο κοστος μολις τα ελεγξουν ολα αυτα. Γενικα δεν μου αρεσουν οι αλλαγες με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. Τι γνωμη εχετε, εχει συμβει σε αλλον?

Καλημέρα,
Ποσα χιλιόμετρα έχεις;
Σίγουρα το μεταχειρισμένο ειναι γουρούνι στο σακί, δεν ξές τι θα σου βγει, σίγουρα θα είναι φτηνότερο απο την επισκευή.
Από την άλλη με την επισκευή του δικού σου, το κιβώτιο θα γίνει καινούργιο.
Σε περίπτωση επισκευής θα χρειαστεί να μείνεις αρκετές μέρες χωρίς αυτοκίνητο, στην περίπτωση που δεν ειναι διαθέσιμα τα ρουλεμαν.
Στο μεταχειρισμένο στο περνάει το συνεργείο και τελειώνεις.
Εγώ προσωπικά θα έφτιαχνα το δικό μου, θα γινόταν καινουργιο.
Περίπου τιμή δεν σου ειπαν;
Κάνε ερώτηση και σε εξωτερικό συνεργείο που ασχολείται με σασμάν

Καλημερα στην παρεα.

Εδω και λιγο καιρο παρατηρησα ενα θορυβο οταν κινουμε με ταχυτητα (ενα τακ-τακ-τακ που επιταχυνεται οσο ανεβαινουν και οι στροφες) με νεκρα δεν ακουγεται. Πηγα σημερα στο Σαρακακη και μου λενε ειναι απο το κιβωτιο ταχυτητων απο καποιο απο τα ρουλεμαν. Δεν ξερουν ποιο απο ολα αν δεν ανοιχτει και θα ελεγξουν αν υπαρχουν κατ'αρχας αυτα τα ρουλεμαν στην αγορα ακομα και ποσο ειναι το κοστος και μηπως συμφερει να αλλαχτει ολο το κιβωτιο με μεταχειρισμενο.

Θα μου πουν για πιθανο κοστος μολις τα ελεγξουν ολα αυτα. Γενικα δεν μου αρεσουν οι αλλαγες με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα. Τι γνωμη εχετε, εχει συμβει σε αλλον?
πρώτη φορά ακουω βλάβη σε σασμάν...
αυτό στο κάνει με όλες τις ταχύτητες ή με συγκεκριμένη πχ 6η;
δηλ όταν το ακούς βάζεις νεκρά και σταματάει;
όταν το κάνει και πατήσεις μόνο αμπραγιαζ αφήνοντας την ταχύτητα μέσα δηλ δεν βάλεις νεκρά το κάνει; το έχεις δοκιμάσει;
μεταχειρω θα έβαζα μόνο με εγγύηση αντικατάστασης...

Καλημέρα,
Ποσα χιλιόμετρα έχεις;
Σίγουρα το μεταχειρισμένο ειναι γουρούνι στο σακί, δεν ξές τι θα σου βγει, σίγουρα θα είναι φτηνότερο απο την επισκευή.
Από την άλλη με την επισκευή του δικού σου, το κιβώτιο θα γίνει καινούργιο.
Σε περίπτωση επισκευής θα χρειαστεί να μείνεις αρκετές μέρες χωρίς αυτοκίνητο, στην περίπτωση που δεν ειναι διαθέσιμα τα ρουλεμαν.
Στο μεταχειρισμένο στο περνάει το συνεργείο και τελειώνεις.
Εγώ προσωπικά θα έφτιαχνα το δικό μου, θα γινόταν καινουργιο.
Περίπου τιμή δεν σου ειπαν;
Κάνε ερώτηση και σε εξωτερικό συνεργείο που ασχολείται με σασμάν
εχω 225000χλμ, ακομα δεν μου ειπαν τιμη γιατι πρεπει να το ψαξουν.
Εγω ανησυχω μην ειναι λαθος διαγνωση, αλλα που αλλου να παω αν δεν ξερουν στον Σ?

πρώτη φορά ακουω βλάβη σε σασμάν...
αυτό στο κάνει με όλες τις ταχύτητες ή με συγκεκριμένη πχ 6η;
δηλ όταν το ακούς βάζεις νεκρά και σταματάει;
όταν το κάνει και πατήσεις μόνο αμπραγιαζ αφήνοντας την ταχύτητα μέσα δηλ δεν βάλεις νεκρά το κάνει; το έχεις δοκιμάσει;
μεταχειρω θα έβαζα μόνο με εγγύηση αντικατάστασης...
Το κανει σε ολες αλλα ακουγεται πιο εντονα στην πρωτη. Αν πατησω αμπραγιαζ με ταχυτηρα μεσα σταματαει να το κανει.
Τι εννοεις εγγυηση αντικαταστασης? Να μου δωσει π.χ ο Σ εγγυηση οτι αν βγαλει κατι μεσα σε χ χρονια θα με καλυψει? Κανουν τετοια?

22,721 - 22,740 of 22,768 Posts